Fikadag!

Efter bibblanplugg mötte vi upp Carina och Helen för någon timmes fika på stan. Sen var det dax för den omtalade sprutan, som jag förövrigt inte känner ett skit av, än...;) Fick ett sms av Mari, när jag satt och väntade på att kvarten efter sprutan skulle gå, om att vi fick komma över på fika. Det tackar man ju inte nej till direkt. Så idag har det blivit fika x2! :D Fika bör man, annars dör man;)

Imorrn kör vi halvdag i bibblan, sen blir det Ljusdal och middagsdejt med Madde! Nice:)

Med "Vi" menar jag, jag och Elin. Vi har liksom blivit ett radarpar under den här terminen. Vi gör det mesta tillsammans och det går knappt en dag utan att vi ses:)

Bokat!

Ikväll har jag gjort två biljettbokningar:

1. Melissa Horn på Spegeln 3 dec.
2. Stockholm 5-6 dec.

Jag känner att jag måste unna mig något roligt nu när jag varit inne i uppsatsbubblan en hel termin. För det här är jag värd! JA det är jag!:)


Joråsatte..

Jag kan om jag vill.
Idag har vi haft en hyffsat bra dag i bibblan, diskussionsdelen börjar äntligen närma sig sitt slut. Vi blir nog klara med den imorrn eller på torsdag. Sen är det sammanfattning och småfix kvar. Yeej!
När jag kom hem från skolan var jag vrålhungrig så jag gjorde mig lite mat och fixade samtidigt annat till matlådan imorrn. Efter det tog jag tag i lite disk, sen har jag dammsugit, rensat alla satans tidningar och reklam och donat lite i lägenheten. Ibland är jag effektiv.

Nu ska jag nog bara sega ner mig i soffan innan dejten med Räki. Han flyttar ju till Sälen imorrn:(
Det känns som att alla sticker härifrån..
Borde jag också röra på mig efter jul kanske? Det är ju det perfekta tillfället egentligen nu när skolan är färdig! Det är ju bara en massa frågetecken som väntar i januari.. Jag saknar något att se fram emot! Visst, jag är riktigt nöjd med att skolan snart är färdig och att jag kan ge mig ut i arbetslivet, men det känns ändå väldigt skrämmande.. Vart ska jag ta vägen? Var ska jag söka jobb? Ska jag söka jobb? eller ska jag ge mig ut och resa först? Vill jag lämna en stad jag trivs i?... Jag vet inte!! Jag vet ingeting just nu..
Men en sak är säker; först och främst ska vi bli klara med uppsatsen, sen ska jag ha en lugn och skön jul hemma med familjen, utan massa funderingar. 
SEN ska jag ta tag i framtiden!!
Allting brukar lösa sig och det ska det väl göra även denna gång:)


Efterlängtat!

Ikväll har jag vart iväg på första träningspasset på två veckor, det var verkligen välbehövligt! Halsen känns helt ok nu och jag hoppas det håller i sig. Jag behöver all energi jag kan få just nu och träning är guld värt. Sitter ju i bibblan varenda jäkla dag och där får man varken solljus eller frisk luft. Det är ju iofs så satans grått och trist ute i alla fall så det kanske är lika bra att man sitter inne och gör nån nytta:) Jag tycket banne mig att det är dax för solen att leta sig fram, annars lär man väl ta sig till ett solarium för att få lite ljus på sig.

Vi har börjat spåna lite smått på nyår, nån som har en stuga, badtunna och bastu kanske?:)

Skumbad!

I helgen är jag sambo med Mari:)
Igår hade vi tjejkväll och vräkte i oss allt gott man kan tänka sig, idag har vi tagit en promenad i solen, spelat buzz och nu har jag precis kommit upp från ett skönt skumbad:)
Snart ska vi sätta igång med kvällens middag; kycklingfilé, klyftpärer och tzatziki!
En lugn och skön helg helt enkelt.

Trevlig helg gott folk!!:D


Kvällens låt




3 veckor kvar, 3 veckor!!!!

Idag har det varit en bra dag i bibblan,vi har varit grymt effektiva med skrivandet. Diskussionen är nu påbörjad och sen återstår bara sammanfattningen och lite småfix. Känns skönt! Vi är i fas och slutet börjar närma sig:))
Jag börjar mer och mer inse att jag snart är klar med skolan, helt och hållet!! Fatta vilken känsla! Låg- och mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet och högskola! Check, check, check, (snart) check!:D


Ge mig energi!

Jag har nåt skit i kroppen som inte vill försvinna.. känner mig ständigt trött och orkeslös, har en huvudvärk som tydligen aldrig vill släppa och en skitjobbig torrhosta som gör mig galen på nätterna. Jag har känt mig så här halvsjuk i över en vecka nu och det verkar inte bli bättre. Helre får det bryta ut på riktigt så jag blir ordentligt sjuk i nån dag istället för att gå runt och vara småhängig en längre tid. Min träning som jag så bra har kommit igång med förstörs ju av det här.. Näe nu får det banne mig vända!


No it´s never felt like this before...

Jag lyssnar på den här låten om och om igen och tröttnar aldrig!! Så otroligt fin!


Maria Mena är en ny favorit hos mig!

Rätt sminkning för träning, helt klart!

Dagens fråga: Varför i hela friden är man toksminkad när man ska gå på spinning??!! Spacklad till max med alldeles för mycket foundation, kolsvart runt ögonen och sist men inte minst mörkrött läppstift!! Hett som satan lär jag säga!


Vad är det för en dag?..

.. det är ingen vanlig dag, för det är ELINS födelsedag! Hurra Hurra Hurra!!!:D




Nu har jag kommit hem till Gävle igen efter en mycket trevlig helg hos syster i Oslo. Snart ska jag möta upp tjejerna på stan för att fira 23:åringen med en kvällsfika på stan. :)


Söndagsunderhållning

Jag sitter och tittar på när Josse packar ner allt inför flytten imorrn och yoytubar lite samtidigt. Jag kan inte sluta skratta åt den här stackars killen som har vart hos tandläkarn:) HAHA!



Det har varit ett väldigt lyckat besök här i Oslo iaf. I fredags käkade vi taccos och bara slappade här i lägenheten med josses vänner, igår städade vi lite och gjorde stan på dagen. På kvällen hade folket här fixat en överraskningsfest till Josse eftersom att hon flyttar härifrån nu. Så då blev det vin, ost & kex och sen utgång. Riktigt lyckad kväll:D

Idag ska vi baka pepparkakor:)) bara vi vaknat till liv på rikigt och Josse har packat klart så..

Imorrn ska vi upp tidigt för att ta tåget hem till Sverige igen!


Oslo here I come!:)

Imorrn bitti går mitt tåg mot Örebro, därifrån tar jag bussen till Oslo och min älskade syster!! Det ska bli så kul att få umgås hela helgen! Vi ska baka pepparkakor, äta taccos, strosa på stan, mysa och vem vet, kanske vi pimplar lite vin också:) På måndag tar vi sen tåget hem tillsammans:))

Här snackar vi äkta syskonkärlek!!<3



Lördagen i bilder

  

                
         

                 
Syns det vilket tema kvällen hade?:)


Idag har jag suttit hemma och pluggat hela dan.. Började med transkribering av intervjun från i fredags, herreguud va drygt! Sitta och lyssna av bandspelaren, skriva, spola tillbaka, lyssna, skriva, spola tillbaka.. detta gjordes ett antal ggr kan jag säga! Men nu är det klart iaf.. Sen har jag börjat pyssla lite med herbariet igen också.. jag har ju lyckats fötränga den uppgiften i snart 3 år, och nu är det inte ens 2 månader kvar så det känns som att det vore dags att få in skiten!
Efter att ha suttit vid datorn i så många timmar, börjar huvudvärken att komma, ganska rejält också:( Jag som ska iväg på spinning snart.. Hatar att träna med huvudvärk! Men antagligen så är det väl just frisk luft och motion som saknas  just nu.. Så det är väl bara att bita ihop och ge sig iväg till friskis!

RSS 2.0