Orm-möte

Blev en seg dag till en början..
Bestämde mig iaf för att ta en promenad i förhoppning att bli bättre i förkylningen. Tänkte att frisk luft skulle göra susen! Jag, Marianne o Jenney åkte iväg till Hemlingby för en runda i spåren. Va riktigt skönt att komma ut och rensa skallen.
Men jag var nog lite väl entusiastisk, när vi väl gått klart var jag helt svimfärdig.. haha.. var tvungen att sätta mig ner, annars hade jag tuppat av.. men men.. frisk luft fick ja iaf! Vi träffade på en huggorm också.. men de blev bara en snabbvisit för jäävlar va fort ja sprang förbi.. äckliga djur!!

Nu väntar kvällsfika på stan och sen bio, Public Enemies med Johnny Depp.. Är inte filmen bra så vet man ju garanterat att man har nåt fint att titta på iaf:)

Ändrade planer

Blev inge Hudik idag:(
Har knappt sovit något inatt eftersom jag hostat så förbannat, trodde ibland att lungorna skulle följa med upp.. Imorse hade jag feber också och huvudet höll på att sprängas.. tog en alvedon, men blev inge bättre alls.. Så då var de lika bra att ställa in sig på att inte hälsa på Malle o Isabelle idag.. Jag som sett fram emot de!!
Kanske får träffa de i helgen i Ljusdal ist.. appropå helgen, vad fasen händer då? Inga planer alls ja...

Bakning



Efter att ha legat och vilat så gott som hela dan, (förutom lite städning och strosande på stan) så tog jag och snodde ihop lite matbröd. Blev farinlimpa den här gången!




Imorrn väntar Hudik för att hälsa på Malle och gratta lilla Isabelle som fyller 1 år!=)


Neeeeeej!

Jävla hals! Jag vill INTE bli sjuk nu.. Jag vill ju träna nu när jag äntligen kan.
Kände imorse att jag hade lite ont i halsen, men tänkte att det nog skulle gå över.. Gav mig iväg på en springrunda och sen var det kört... Blir bara värre och värre nu.. Helt mosig i skallen och näsan blir mer och mer täppt..

Lika bra att lägga sig och hoppas att det är bättre imorrn!


Borlänge

Imorrn tar jag o Inkan tåget till Elin i Borlänge!! På dagen blir det lite shopping och på kvällen väntas födelsedagspartajj för Elins bror:) Ska bli väldans skoj!!



Bästa trion!

Minnen!

Jag har suttit och tittat igenom mina gamla bilder ikväll.. Ååå nu längtar jag tillbax till vår tågluffning!!!=)

              
Annecy!
                           
Paris!

        
 Venedig!
            
Florence!

 
Barcelona!

En liten del av vår resa för ett antal år sen:)

Tröttisch

Jag tror att helgens  alla missade sömntimmar kommer efter nu..  Höll på att somna flera ggr på jobbet idag! Ikväll ska jag banne  mig lägga mig i tid, innan kl.23 ska jag sova, så äre bara!

Konversation från dagen på jobbet, mellan två pensionärer som precis har slagit sig ner i fåtöljerna efter en promenad:

- Å va skönt de va med lite frisk luft!
- Jaså har ni varit ute på promenad?
- Javisst, var inte du med då?
- Nej jag har då inte varit ute på promenad.
- Nähä, så du va inne och dukade kanske?
- Ja ute har jag då inte varit.

Det roliga är att de båda gjorde sällskap under hela promenaden och det hann knappt gå 2 min innan konversationen började..  Haha... Inte lätt att bli gammal och glömsk eller!


På G!

Jag har varit ute och sprungit efter jobbet idag, första gången på över 6 månader. Knät höll och jag vill ge mig ut i spåret igen!!

LYCKA!!

Se den!

Har ni sett Baksmällan? Om inte, gör det!!
Hahahaha.. helt sjukt rolig film! Jag skrattade så magen krampade! Ja herregud! Den va nog en utav de roligaste filmer jag sett, nånsin!



Vilka höftrörelser!

Martin Stenmark tillhör helt klart Sveriges hetaste män! Han har det! Personligheten, utseendet, charmen, humorn, gitarren och rösten.. En man i min smak;)

Det skulle egentligen ha varit Markoolio som uppträdde på sommarkväll här i Gävle, men eftersom han var sjuk fick herr Stenmark ersätta honom. Jag klagar inte!




Ja tack!


Äntlisch!

Idag skiner solen gott folk! Härligt Härligt!:)
Jag ska nog ta med mig vattenflaskan och bege mig ut i boulognern och passa på att njuta av värmen innan det är dax för läkarbesöket..

Tjing!

Söt som socker!

Idag har jag haft besök av kusin-Camilla och lilla Ida, blev en heldag på stan med lunch- och fikapaus hemma hos mig.
Riktigt trevlig har det varit med mycket skratt och tokigheter, som vanligt när Camilla är i farten=)
Vi umgås alldeles för sällan för att bo så pass nära varann, skärpning på den fronten!

Jag har förstått att jag verkligen har tappat styrka under mitt vääldigt långa träningsuppehåll, för jävlar anåda va ont i armen jag har nu!! Antar att det är träningsvärk efter att ha burit på Ida så gott som hela dagen. Visst, hon kan ju sitta i vagnen också, men jag har så svårt att låta bli att bära på den lilla solstrålen! Det får helt klart vara värt värken nu=)

Nu ikväll har jag varit hos Räkan och kikat film, en bra avslutning på denna dag!

Rejäla grejjer!

Sitter i morgonrocken och har precis mumsat i mig en god frukost. Fjällfil, hembakt bröd, söndersmulad ost (puckat att frysa in osten, ja vet!) och juice. Smarrigt! Det är inte ofta jag köper fjällfil eftersom det kostar lite mer, men nu har jag insett att det banne mig får vara värt pengarna. Sjuuukt gott ju!


Å appropå fjällfil så flyttar Emilie hem från Paris den här veckan!! På fredag har vi en dejt inbokad!!=)=) SOM jag har saknat dig!!

En dusch påre här så!

Kärt återseende!

Igår var det söndag, vilket betydde partysöndag på järnvägs! Kvällen spenderades med Adele och några andra härliga människor! Det var riktigt kul att träffas igen, va verkligen på tiden=) Något som måste göras om snart igen!!

           

 


Idag har jag och mamsen haft en heldag i Valbo,blev inte så värst mycket shopping men trevligt hade vi iaf! Strosade runt på ikea och avslutade såklart med en kotlettrad=)
Nu har mamma åkt hem och jag halvligger i soffan och orkar verkligen inte göra nåt annat heller.. Blir nog en tidig kväll ikväll med tanke på att jag inte kom hem förrän vid 4 imorse.. Jag är mer död än levande just nu..

Nu ser jag fram emot en veckas ledighet utan några som helst planer!

Rensning av kameran

Badtime i Harnäs och på Nore!

 

Inkans 25-års fest!


 

                   
         

  

Grillning hos mig och sen Engmans på Torön!


 

   


 

    

    

Förfest hos Jocke sen fest i Engeltofta med James Bond-tema
    
         

   

         



Det var ett litet urval ialla fall=)
Jag har ju varit så dålig på att uppdatera mina bilder så nu blev det en blandning av lite allt möjligt..

Svar

Nyss ringde de från ortopeden i Gävle, de hade fått röntgensvaret så nu har jag fått en tid hos läkarn nästa vecka.!! Det tar sig!!=)
Jag ska ju såklart till min favoritläkare som verkligen är superduktig på svenska och som har en finkänslighet som inte är att leka med! ( Jag är inte alls ironisk) 
Mina röntgenbilder hade ju tappats bort också så Cityakuten lära skicka nya! Förvånad? Nej!
Jag hade önskat att läkarsekreteraren, som till skillnad från läkarnen var  jättetrevlig och tillmötesgående, kunde ge mig svaret över telefonen, men hon hade som sagt inga bilder och det måste vara en läkare som bättre kan förklara..


MEN nu är det förhoppningsvis snart slut på sjukhusbesöken och jag ska äntligen få svar på vad det är för fel på mitt satans knä.. Hoppas det är något litet,litet som lätt går att fixa!

Snart är jag ute i löparskorna igen!=)

Tänk positivt, tänk positivt...


Ledig!

Ja då är man ledig i 2 hela veckor!!=) Den stora frågan är dock: vad fasen ska jag göra?!!
Jag vill så gärna hitta på något skoj! Åka iväg nånstans, vart som helst.. göra nåt!!
Hade planer på att hälsa på min käre vän Emilie i Paris innan hon flyttar hem, men biljetterna kostade lite väl mycke, plus att jag kom på att mitt pass har gått ut..

Så.. är det nån som är ledig och vill hitta på nåt, call me!!=)

Gävle igen..

Helgen kommer att tillbringas i Gävle.
Igår kväll var vi hos Karin och drack massa goda drinkar, sen gick vi vidare mot Berggrenska där vi fyllde på med lite mer vätska, kvällen slutade sen på bocken. Himla trevligt och välbehövligt med en tjejkväll!

Nu väntar stranden med Elin!

Sthlm

Imorse mötte jag upp min söta vän Carina på stationen, där vi tog tåget mot storstan. Tack gode gud att du följde med, annars vettetusan vart jag villat bort mig!!=) Jag har ingen vana alls i huvudstaden så jag ensam i vimlet hade nog inte slutat på ett bra sätt.
Iaf.. det blev en kanondag med strosande i affärer, lunchfika på ett riktigt mysigt ställe, massa tjatter och tillslut magnetröntgen. Jag ska tydligen få svar inom en vecka så vi får väl se vad det visar..

Appropå hallonsylt...Idag när vi satt och fikade så flög det in en liten fluga i mitt öga, jag försökte få ut den men hittade den aldrig. Tänkte att den hittar väl ut förr eller senare.. Jotack! Nu ikväll när jag skulle tvätta mig kikade flugan fram i ögonvrån!! Heldag i Lindas öga, inte fy skam! Hahahaaa..

Nu är jag i Ljusdal igen för jobb tors och fre.. Det kommer bli ett himla farande den här sommarn!

Gonatt!

RSS 2.0