Vilket sparkföre!

Idag har jag städat, bakat bröd, fixat med maten inför imorgon, åkt spark, gjort snöänglar, spelat bingo-lotto och haft det mysigt med familjen. Julstämningen är på topp så nu ska jag krypa ner och vänta på morgondagen:)

GOD JUL allihopa!!


Vilken stjärna!

HAHAHA! Min syster är ju för rolig ibland! Ikväll var vi i familjen ut och käkade för att fira min examen. När vi var hemma igen fick jag ett grattis-kort som Josse skrivit. Så här började det: "Hipp Pipp Hurra!" Haha.. Vadå Pipp?!! 
Hon har tydligen trott att det är så man säger!! Hon är 20 år och har under dessa år inte fattat att man säger Hipp Hipp Hurra!
Sötnöten!!:)
Jag som hade sagt ifrån att jag inte ville ha nån examenspresent! Ändå fick jag jättefina örhängen av Josse, pengar av mamma o pappa och blommor av de alla 3:)

Nu ska jag gå upp och mysa vid granen med familjen igen!




Fjärde advent, julklappar & julbord

Jag har nyss ätit frukost i soffan och tänt det fjärde ljuset. En riktig mysmorgon för mig själv! Lovely!

Senare idag ska ge mig ut för att införskaffa de sista klapparna, jag var grymt effektiv igår och fick faktiskt de flesta köpta. Bara några småsaker kvar idag.

I eftermiddag jobbar jag mitt sista pass för i år också, sen bjuds det på julbord på konserthuset. Tackar!=)

 

                      
                                  Imorgon kväll bär det av hem till vackra Hälsingland!!


Färdigutbildad!!

Idag har jag köpt mina första julklappar!:) Ska ta en promenad och fixa några till om en stund, sen får resten fixas imorrn om det fortfarande saknas nåt. På måndag styr kosan mot Ljusdal och då måste allt vara klart, för där kan jag inte räkna med att hitta nåt vettigt;)

Igår hade vi en examensceremoni på högskolan, så nu börjar det kännas mer och mer på riktigt. Jag är fasen färdigutbildad nu!! Hur underbart är inte det??!!;) Vi firade med att dricka champagne och gå ut och äta. Vi fyra såklart! Jag, Elin, Carina & Helen. Vi fyra som har hållit ihop under hela högskoletiden. Det kunde inte firas med bättre sällskap:)  

Men jag kan ändå inte förstå att jag är klar!! Helt klar i skolan liksom!! Grundskola, gymnasium OCH högskola! Helt sjukt! Jag är förskollärare nu. FÖRSKOLLÄRARE!! Wehooo!! Jag är utbildad till att arbeta med det jag verkligen vill!! LYCKA!


13 december

Jag har haft en riktigt mysig dag hemma hos mamma och pappa i Ljusdal. Vi har bakat pepparkakor, varit ute på promenad nere vid älven och ikväll ska vi till kyrkan på lucia! En perfekt tredje-advent-dag:)
Imorrn tar jag tåget hem till Gävle igen, då är det nämligen dags för opponering, domen för uppsatsen ska ges.. Hoppas verkligen det går bra!

Inte många dagar kvar till julafton nu och Linda har inte köpt en endaste julklapp än.. usch.. så här sen har jag nog aldrig varit! Eller jo.. en klapp har jag fixat, den som är till vår jul-tjejkväll på tisdag!:) Resten får jag ta tag i till veckan!

Tjing!


El Stockholmo!

Imorrn bitti går bussen mot huvudstaden!!:D Ska möta upp Elin & Malle för lite shopping och julmarknad i gamla stan. På kvällskvisten ska vi möta upp Emilie för att gå ut och käka & få något drickbart i oss. Ska bli lajbans!
På söndag bär det av hem till Gävle för jobb igen.. Det har blivit ett jädra jobbande den sista tiden, men så länge jag hinner med nöjen också så funkar det;)

Ha en trevlig helg allihopa, för det ska jag ha!:))

Melissa, Melissa, Melissa!

Vilken kväll! Jag är alldeles varm inombords. Helt magiskt!! Tjejen sjunger med en sådan känsla att man inte kan undgå att bli berörd. Jag är så glad att jag bestämde mig för att gå på konserten!

v 

Bilderna är knäppta från mobilen så det är ingen kanonkvalité direkt, men det får ni stå ut med:)

Lycka!

Det flyter på bra nu!
Uppsatsen är färdig, den är godkänd av handledaren så vi ska bara läsa igenom den några ggr imorgon för en sista koll innan vi skickar in den till examinatorn. Det känns underbart!! Eftersom vi blev klara med uppsatsen tidigare än vi trodde så har jag kunnat ta på mig lite jobb den här veckan. Jag hade redan så gott som alla kvällar inbokade på konserthuset, men nu har jag även fått in 2 dagar på förskolan!! Jag behöver alla pengar jag kan få in nu, eftersom januari kommer bli lite knivig utan inkomst.
Men imorrn är jag faktiskt ledig, både på dagen och kvällen.  Dagen ska spenderas på ett fik med Elin, där vi ska läsa igenom uppsatsen ett antal ggr, sen blir det nog lite strosande på stan och njuta av känslan att vi inte behöver ägna en tanke åt ex-arbetet förrän veckan efter då det är opponering. Därefter ska jag möta upp Curry och några till för kvällsfika på stan innan det är dags för Melissa Horn på Spegeln, Lovely!! ÅÅ, det kommer bli en helt magisk kväll!! Jag längtar verkligen!!:)

Nu ska jag dra på mig kavajen och bege mig mot konerthuset. Refreshments på schemat, då blir det garanterat inte en lugn kväll:)



Minusgraderna har ju äntligen kommit också, så nu fattas bara snön! Här är en bild från förra årets vinter hemma i Ljusdal. Så vackert!!


RSS 2.0