Fredag 17 Dec.

Jag är blek och grå, trött och orkeslös, fortfarande förkyld och har svin-ont i halsen och är jävligt trött på att vara sjuk... Ge mig kraft för satan!! (och en bra hals, tack)
Men mitt i denna pissgråa svacka så överväger ändå LYCKA!! Jag är kär så in i bomben och lycklig på ett sätt som jag aldrig förut varit<3
Jag tar mitt pick och pack och tar ett tidigare tåg hem till ljusdal (eftersom jag blev hemma även idag). Ikväll ska jag fira mín älskade mamma som fyller år och resten av helgen ska jag och Ante fixa där hemma så jag kan börja flytta in mina saker snart:)


Bu och Bä

Bu: Jag har fått feber igen och tvingas ligga hemma och kurera mig när jag egentligen vill vara på min älskade förskola de sista dagarna innan jag slutar. Jag var iaf till hälsocentralen idag för att kolla halsen, som har spökat ett tag, och har nu fått nån munskölj som ska bedöva och döda bakterier. Vi får väl se om den hjälper då... Jag hoppas jag kan komma tillbaka till jobbet i slutet av veckan.. På ons nästa vecka är det ju sista dan:(

Bä: Jag har fått jobb i Ljusdal. En månad till att börja med, sen får vi se. (10 jan.-11 feb.)Det är någon som är sjukskriven och det är osäkert när hon kan komma tillbaka. Sen är det en till person som ska börja plugga så vi får väl se hur länge jag blir kvar. Det är iaf en början på arbetslivet i Ljudal:)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och titta på idolfinalen som jag missade i fredags.

Hääärliga fredag!!

Axmar brygga och de bästa kollegorna man kan tänka sig, kan det bli bättre en kväll som denna?;)

Efter julbordet på Axmar går taxin in till stan och antagligen till O'learys. Det kommer bli en toppenkväll, det känner jag på mig. Jag har varit på riktigt bra humör hela dagen och jag ser verkligen fram emot en festkväll :D

Livet leker hörrni!!


Halv 8 hos Carina!

Nu ska jag strax möta upp Elin, sen ska vi traska hem till Carina och bli bjudna på 3-rätters! 4/5 personer har haft sina halv 8 hos mig-kvällar efter den här middagen. Vill aldrig sluta! Det här är ju någonting man borde hålla på med jämt!! tänk vad underbart att ha en kväll i veckan som man blir bjuden på 3-rätters och DESSUTOM får världens trevligaste sällskap.

Blåsa håret och ge sig iväg var det ja...


Äpplen, päron och bananer

Jag kan verkligen rekomendera vanilj-kesella till fruktsallad istället för glass eller grädde. Mycket godare och det känns nyttigare=)
Ett tips är dock att inte trycka i sig HELA stora skålen med fruktsallad, nu har jag ont i magen och mår illa...

Aja.. gott var det iaf:)


måndag

Men nu var det längesen jag lade ner någon tid på bloggen..
Idag är jag hemma och är sjuk, så har legat i soffan o försökt få till en ny design. Men som jag redan innan antog, så var det inte riktigt min grej att fippla med sånt:) Jag har helt enkelt kopierat in en mall nu och hoppas väl att i framtiden få till en lite personligare sida med hjälp av någon smartare människa:)

Det får bli en bild på mina absoluta favorit-Gävle-tjejer idag!!
                                                                     
 

RSS 2.0