Värme!

Barn är verkligen underbara, har tillbringat så gott som hela dagen bland mina goa förskolebarn. Studiebesök hos brandkåren har vi hunnit med också. Spännande grejjer må ni tro!

De är så spontana och härliga och får en att glömma sina bekymmer. Nog för att jag var lite trött i huvudet på eftermiddan men alla kramar och mys med småttingarna är guld värt! Har man en dålig dag bör man ta sig ut bland barn för att tänka på annat=)

Något annat som är guld värt är mina underbara vänner, i vissa lägen inser man hur mycket de faktiskt betyder!! <3

Smärta

Jag är helt tom. Men ändå så full av tankar och funderingar. Så mycket som är ovisst nu, alldeles för mycket.
Alla tankar och den oerhörda tomheten är ingen bra kombination. Jag vrider och  vänder men kommer ingen vart...

Det gör ont, väldigt ont.

....


* * *

Don't know what to say now
don't know where to start
I don't know how to handle
a complicated heart


* * *



I morgonrocksfickan!!

Min mobilladdare har varit borta ett bra tag nu och jag har verkligen vänt upp och ner på hela lägenheten inte bara en gång för att hitta den, men utan resultat!
Idag fick jag ett sms av mamma där det stod att hon hittat den hemma i Ljusdal i morgonrocksfickan.. ehhm? Varför i hela friden har jag lagt den där?!! Aja.. nu är den på väg hit per post iaf=)

Fick även tips av mamma idag att köpa Chisan för min trötthet. Jag har en ständig huvudvärk och går hela tiden och längtar tills det att dags att krypa i säng för att få sova... Fattar inte vad det är för fel? Nu har det ju blivit ljusare och våren har kommit så man borde ju vara piggelin, men jag har en trötthet som vägrar försvinna!
Iaf så var jag nyss ner på affärn och köpte flaskan som mamma tipsade om.. Dra mig baklänges va äckligt de va!!! Riktigt vidrig smak, men är väl bara att bita ihop och svälja:P
Köpte med mig ananas och apelsiner också så nu sitter jag och mumsar på de framför vänner.

Trevlig kväll!

Vem har rätt?!

Aningen bitter nu.. va iväg till sjukgymnasten efter skolan och tränade.. pratade med honom efteråt och eftersom varken han eller jag tycker att det knappt blivit någon skillnad under dessa veckor, (om inte månader) så ska han kontakta ortopeden igen! 
Sjukgymnasten är ganska säker på att främre korsbandet är skadat och att det även är nåt knas med menisken efter att ha gjort ytterligare undersökningar genom att känna och klämma... 
Fuck!!
Han sa ju så redan från början men jag vägrade ta till mig, jag ville hellre tro på läkaren som sa att det bara var en vridning..
Så nu har sjukgymnasten skickat iväg ett brev till läkaren så jag ska få en ny tid för att göra nånting som jag inte vet vad än.. men nästa vecka ska jag ringa och kolla vad de kommit fram till i alla fall.. vill INTE göra nån jävla operation!! Har aldrig gjort nåt sånt tidigare och vill aldrig görat heller!! Vägra nedsövingar och skit!! Jag blir ju fan rädd då...

Nu ska jag tänka på nåt annat och ta mig en cykeltur till willys för att fylla på kylskåpet!

Lugn och skön helg!

Sådana här helger är viktiga: Inget alkohol, ingen direkt planering, underbart sällskap, sol, frisk luft och god mat!
Jag har haft en näst intill perfekt helg, den har varit väldigt lugn och skön utan massa måsten.
Fredagskvällen tillbringades hos Karin, vi köpte med mat och hade en skön myskväll.
Igår tog jag bussen till valbo för att för femtioelfte gången lämna in min telefon på lagning.. den här gången fick jag en ny på en gång! Än så länge har den funkat perfa iaf! Får väl se hur länge det varar den här gången:P
Efter lite strosande i valbo bar det iväg till sandviken för fotboll, sen grillning hos Inkan o Patrik.
Idag vaknade jag rätt tidigt, utvilad!! Satte igång med bilduppgifterna och när det var klart blev det fotboll med Johan.. Rätt tråkig match tyvärr och förlust för Gefle..
Mycket fotboll den här helgen alltså, men det kan man inte få för mycket av! Jag längtar till den riktiga värmen är här, fotboll är som bäst under varma sommarkvällar! Finns nog ingen sport som är roligare att titta på faktiskt, det klår nog t.o.m bandy i det sammanhanget;)
Ikväll har vi träffats i gruppen och fixat med vår sånglek och tjattrat av oss lite efter 2 veckor ifrån varann!

Ja det var min helg, hissa era intresseflaggor gott folk!

Mailbombning

Idag har jag ringt och mailat runt en massa ansökningar till förskolor om sommarvikariat.. Jag vill INTE vara på ett äldreboende i år igen!! Jag har banne mig gjort mitt bland gamlingarna, jag vill vara bland barn! Så nu hoppas jag på några svar, helst positiva=) Jag vet att det är himla svårt att få komma in och jobba på förskolor under sommaren pga alla hopslagningar, men man läre ju chansa!

Jag ser att solen skiner ute så vore skönt att komma ut en stund, jag har en del plugg att göra också så kanske får bli lite läsning på balkongen. Jag vill att det ska bli riktig sommar nu så man kan ligga ute i boulognern på en filt och njuta!! Tänk er sol, sommarkvällar, grillning, glass, jordgubbar... åå vad jag vill ha sommar nu!
Men som sagt, innan sommarn kommer måste jag få tag på ett sommarjobb också...

Förresten, nån som har ett boende i uppsala som vill ha gäster under sista april?=) Jag och Elin är galet sugna!

Trevlig helg!

Underbar påskhelg!!

Det har varit dåligt med uppdatering nu.. Men det har funnits så mycket annat att göra än att sitta framför datorn=)

Jag är fortfarande kvar i Ljusdal, har spenderat nästan en vecka här, riktigt skönt!! Har umgåtts med familj, släkt och vänner och haft det stålande bra!
Min älskade syster kom ju och överraskade mig förra veckan hemma i Gävle, det plingar på dörren och där utanför står hon med resväskan, snacka om att jag tappade hakan! Hon som "inte hade tid att komma hem över påsken".. skitunge!!:P Så härligt att få umgås en hel vecka!! Imorrn lämnar vi båda Ljusdal, hon åker tillbaka till Oslo och jag till Gävle.. Där vankas det dammiddag och partyyy! Som jag har längtat efter denna kväll=)Vi har skyhöga förväntningar;)

Nu ska jag gå upp och umgås med familjen, inte så ofta som vi är samlade alla 4 nu för tiden, så man får ta vara på de tillfällen som ges!=)


Pigg!

Morgonträning är riktigt skönt, finns inget bättre sätt att börja dagen på!
Va iväg till sjukgymnasten imorse igen, så skönt att komma igång i bra tid. Resten av dagen blir så mycket lättare då!

Nu sitter jag med plugg framför mig så får väl se hur länge energin håller i sig;)

Rööd!

Inte trodde jag att solen var så stark redan nu, ack så fel jag hade!!!
Har suttit ute på balkongen i flera timmar i gassande sol och pluggat, jag tyckte det brände på bröstet så efter  ett tag gick jag in för att smörja in mig med solkräm, de va nog redan för sent.. Jag är knallröd på bröstet nu!!
Jag kunde sitta i bara tublinne, riiktigt skönt!! Termometern visade 29,7 grader som mest, nog för att det var mot väggen och på tredje våningen men..
Imorrn får nog mitt bröst vila från solen iaf=)


Luktar nybakt!

Mmmm.. nu luktar det gott här hemma! En ljummen sockerkaka står i köket o väntar på att bli uppäten. Får bli kvällsfikat lite senare=) Sockerkaka och mjölk är grejjer de!

Idag har det vart en skön dag, sovmorgon, söndagsslappande i morgonrocken med god frukost, pluggande, strosande i solen och nu bakning. Perfekt söndag!

Vi får se vart kvällen leder, lugn blir den iaf!


 

Tjing!

Toppbetyg

Den här veckan har vart riktigt lyckad, trots sjukdom!
Skoldagarna har vart hur roliga som helst, jag har haft Madde som sällskap på kvällarna och solen har vart framme. Mycket mycket bra! Idag har det kännts som en sommardag!! Jag o Madde tog en promenad i boulognern, köpte glass o satte oss sen på torget i solen, hur skönt som helst! Man kunde sitta utan jacka o ändå var det hur varmt som helst, underbart!=)

Nu har Madde åkt hem o jag har vart iväg o lämnat in cykeln för punka-lagning, äntlisch!

Ikväll blir det trubadurkväll på kåren, Mange som ska trubadura, kul!!=) Roligt med något annat än en vanlig kårkväll!

Imorrn bitti blir det till att ställa klockan, en heldag, som sällskap till en skönsjungande Elin, på gasklockorna väntar! Spännande!!;)


RSS 2.0