Vaccinerad

Idag har jag tagit två spontan-sprutor! Stack iväg på lunchrasten en snabbis.. En stelkrampsspruta och en mot Hepatit A blev det.. Utifall liksom;) Den ena skulle ju tas 2 veckor innan resdagen, men 1 ½ funkade också sa läkarn. Så nu är jag förberedd för värmen!!
Men.. Egypten eller Turkiet, det är frågan?! Vad prioriterar man? Värme? billigare pris? Slippa slibbiga karlar? Möjlighet att bada i havet? I-landsproblem, ja vet:P

Livstecken

Jag är kass på att uppdatera bloggen nu.. Men har jag inget vettigt att skriva om så är det lika bra att låta bli, eller hur?!=) Jag har tappat stinget lite..

Jag gör iaf min sista vecka i Ljusdal nu, sen tar jag tar mitt pick och pack och ger mig iväg hem till kära Gävle igen! Men förhoppningsvis i bara en vecka.. sen väntar antagligen värmen i en vecka:) Det beror på om det dyker upp nåt bra... Jag, Elin, Inkan & Lena. En riktig tjejresa!! Najs najs!!:D


Utedag!

Idag har vi varit ute i solen så gott som hela dagen. Vi har åkt vasaloppet, ätit korv med bröd och lekt i snön. En riktigt skön dag! Nu funderar jag på om jag ska orka ge mig ut på en springtur eller om jag bara ska hålla mig inne och vila... Eller kanske sätta mig mot garageväggen och njuta av lite mer sol?!  Ja så får det bli!=)


Morning sunshine!

Idag börjar jag inte förrän kl.9. Skönt med sovmorgon kan man tycka! Men jag har faktiskt redan varit vaken en timme. Har haft kusin-Camilla på besök inatt och eftersom hon skulle iväg tidigare, klev ju jag såklart också upp samtidigt. Så jag har ätit en liten frukost tillsammans med henne innan hon gick iväg och nu sitter jag i soffan och läser tidningen i lugn och ro. Så skönt att ta det lugnt på morgonen! Det är redan ljust ute, solen kikar fram och fåglarna kvittrar utanför fönstret, underbart!! Våren är på väg:)

Nu ska jag mysa i soffan en stund till innan det är dags att inta min andra frukost och börja göra sig i ordning för jobb.

Ha en bra dag!!


Raka bikinilinjen kanske inte borde göras i bilen?

HAHAHAHA.. Hur tänker man??!!


http://www.aftonbladet.se/bil/article6747523.ab



Man slutar då aldrig förvånas!:)

Mina brudar!

Helgen spenderades med mina favorittjejer. Det var nog längesen jag hade så roligt! Helt perfekt, från fredag till söndag!:)



Helgen som kommer ska jag spendera med mina andra favorittjejer!!:)



Jag har det bra ja, som har såna underbara vänner!!

Nu finns det ju självklart fler pinglor jag skulle vilja ha träffa nu till helgen, men vi får se till att hitta på nåt annat skoj snart;)

Cirkelfys it is!

Ikväll testade jag en nyhet på friskis; cirkelfys. Det visade sig vara en riktig höjdare! Jäklar vad skoj det var, eller rättare sagt, jäklar vad jobbigt det var!! Ju jobbigare, desto roligare:) Jag var så slut efter passet så jag knappt kunde ta mig hem.. Olika stationer med styrkeövningar, precis sån träning som jag saknat! Bra variation och bra övningar. Det här passet kommer jag garanterat att besöka fler ggr:)

Nu ska jag släpa mig till badrummet i hopp om att orka stå upp under hela duschningen;)

RSS 2.0