Vilken helg!

Nu är jag hemkommen från Åland, en riktigt lyckad helg:) Vi förlorade alla matcher, men vad gör väl de när man har skoj??:P Jag gjorde iaf lagets enda mål (för att skryta lite) hehe.. Vi hade ju lite otur åxå, Melinda hade ont i knät o kunde inte stå så annefrid fick hoppa in istället, som för övrigt aldrig har stått!! men hon gjorde de bra iaf!!:) sen kunde Elin inte vara med på första matchen så vi hade bara en avbytare. Ni kan väl tänka er hur trött jag va, jag som är så satans otränad! Kände mig verkligen som en pensionär efter matcherna, stel o jävlig! Sista matchen hade vi redan börjat ladda inför kvällen med grogg i vattenflaskan, så de är ganska lätt att räkna ut hur de slutade.. (storförlust) Vi var verkligen ett härligt gäng som hade grymt kul och träffade mycket roligt folk från hela Sverige:) Cissi  var ju åxå där, hon var där med ett lag från Valbo o dom vann hela cupen:D rikitgt kul!!!

Idag har jag vart i skolan på förmiddan, skulle haft heldag egentligen, men vi tyckte att eftermiddan verkade ointressant och solen gassade ju ute så jag, helen o mariana gick ner på stan å köpte glass istället. Mycket mer givande!!:) Sen tog jag o janki en promenix till willys o rusta o handlade inför morgondagen, engångsgrill, korv, potatissallad å grejjer... Var på jakt efter facklor åxå men hittade inga.. kollade på massa ställen.. jag som tagit på mig o fixa de..hmm.. vet inte hur jag ska lösa de:(

Nu ikväll har jag vart ute på en skön promenix i kvällssolen.. var riktigt skönt att strosa omkring i ensamhet, att rensa huvudet från alla tankar och funderingar.. Jag behöver dom där stunderna för mig själv!

Nu ska jag förbereda inför imorgon, kolla upp kläder å packa i ordning!

Ha en trevlig valborg!

Nu tar jag helg!

De va ett tag sen jag skrev nu... Vet inte om det har hänt så mycket..

Jag har iaf en fungerande cykel igen, äntligen!!! Så skönt att kunna ta sig någonstans lite fortare:) Har kännt mig så handikappad tidigare.. Men ska ju inte vara hemma på ett tag nu så hinner inte utnyttja den än.. Imorrn bitti bär det av hem till Ljusdal, är begravning för mormor.. Sen på fredag åker jag till Åland med Ljusdalstjejerna för en innebandy/fest-helg:) Kommer hem på söndag igen..

Nu ska jag iväg och jobba strax, hoppas det är en kort konsert ikväll, ingen lust att jobba nu när det är så fint väder ute.. jag kanske hinner vara ute med Madde en stund efter jobbet och knäppa lite kort. Har ju sällskap av henne den här veckan:)

Trevlig helg på er nu!!


Underbart härligt!

Vilken dag!! Äntligen är våren här och förhoppningsvis för att stanna:)
Jag började dagen med en härlig morgonpromenad i boulognern, solen värmde underbart! Sen blev det frukost ute på balkongen. Så skönt att äntligen ha balkong, den är egentligen inte stor, men det är en balkong iaf:) efter en dusch bar det av till skolan och grupparbete inför redovisningen på tisdag.. Det gick hyffsat snabbt idag, har grovplaneringen klar och vet ungefär hur vi ska lägga upp det. Vi ska hålla ett seminarium om mobbing så det kommer bli riktigt intressant.

När jag kom hem satte jag mig på balkongen igen och läste.. kunde sitta i bara linne, så skönt! Sen gömde sig solen bakom huset så då var det bara att traska in.. Nu ska jag strax iväg och möta upp Karin, Cissi och Linda för fredagsmys och mat. Inkis kommer sen åxå. Får se om vi håller oss kvar i soffan ikväll eller om det blir lite biljard på interpool, det visar sig!

Ha en trevlig kväll!

Tjing!

Kvällsfika

Kom nyss hem från en mysig fika på george med Inkan, Patrik å Räkan.. varför går man inte ut och fikar oftare på kvällen? Är ju hur mysigt som helst:) Appropå mysigt så var jag hos Inkan och Patrik igår och käkade mat, satt i kvällssolen på balkongen och åt fläskfilé och potatisgratäng, riktigt gott! Sen blev det en lång och skön kvällspromenad.

Tog en promenix idag åxå, till willys.. Kände att det behövdes fyllas på i kylskåpet och konsum här inne i stan är ju dyrt som satan. Börjar lessna på att inte ha nån cykel nu, måste gå vart än jag ska.. Skulle behöva en borr för att få upp låset..  Nån som har en att låna ut?? Tydligen det som krävs.. Har provat att såga men icke!

Nu ser jag fram emot helgen, har vart i skolan precis hela veckan, ska dit imorrn eftermiddag också och fixa med grupparbetet.. Sen ska jag verkligen ta helg och bara ta det lugnt! Mys hos Karin imorrn kväll, fotboll, jobb och Ljusdal en snabbis är min planering..


Ser fram emot Åland!

Nu börjar det närma sig Ålandsresan:) Nästa helg åker jag iväg med ljusdalstjejerna för att spela innebandycup och partajja. Är så skönt att ha någonting att se fram emot, det behövs verkligen nu efter allt som har hänt. Hoppas bara att jag kan slappna av och ha roligt... Är ju begravning för mormor torsdagen innan... Men tror ändå att det kan vara skönt, så att jag verkligen förstår att hon är borta. Har ju inte hunnit/klarat av att sörja min älskade mormor än:( Jag tror fortfarande att hon finns där hemma.. Så svårt att acceptera...

Idag har det vart skola hela dagen, började med en rikitgt bra föreläsning (för en gåns skull) på förmiddagen, sen seminarium på eftermiddan. När jag skulle gå hem fick jag syn på Ingrid så då stannade jag kvar en stund och fikade med tjejerna i cafeterian.
Ikväll har det vart jobb på konserthuset, var ett tag sen nu... skönt att vara tillbaka:)

Nu är jag helt slut, så himla trött..

Natti natti...


Jag faller för grupptrycket

Jaha, då har även jag kommit in i detta bloggträsk...
Jag följer ju andras bloggar så då är det väl mest rättvist att jag också delar med mig lite av mitt liv:) Får väl se om jag lyckas hålla det här uppe eller om det som alla andra gånger bara blir något enstaka inlägg. Det visar sig:)

Just nu händer det rätt mycket, både positivt och negativt. Men jag har som mål att försöka starta om på nytt och se det som händer från den ljusa sidan, vilket jag kommit en bra bit på väg med i vissa lägen. När det handlar om att en närstående försvinner för alltid, så kan det kännas svårt att se det positivt, men det är något man ändå får acceptera även om det känns omöjligt.

Nu  får det räcka för den här gången. Dax för maraton i andra avenyn:)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0