Vilket gäng!

Gårdagskvällen blev himla lyckad, ett riktigt kanongäng! Så mycket har jag nog inte skrattat på länge..
 Fäärsk fisk, HBFF(?) och mycket annat har skapats.. hahahaa.. Sjukt rolig kväll!!  Men jag är lagomt sliten idag alltså.. hua! Huvet dunkar och snurrar.. smällar man får ta de!;)

Nu ska ja snart iväg till sandviken o kolla fotboll ... skulle ju vara en fördel om det slutade snöa nån gång bara!!

Ha en trevlig Lördag!


Frisör sökes!

Idag mår jag bättre.. tror jag.. fortfarande mosig i skallen och lite småsnurrig men febern är nog borta.. Tur de, för ikväll är det styrelsepartajj! Pizza, vin o lite ståhej:P Hmm.. Pizza o vin är kanske ingen bra kombination när jag tänker efter.. men äh, de går nog i!

Jag borde verkligen tvätta idag.. börja eka lite i underklädeslådorna o tvättkorgen svämmar snart över! Bara hoppas på att det är ledigt...

Inte har ja tid att sitta här nu.. måste göra mig klar, kila ner på stan o handla lite, förhoppningsvis tvätta, läsa och sen piffa för kvällen..
 
Skulle ju behöva boka tid för klippning o slinger också.. vart gör man det till ett bra pris nu när hårskolan lagt ner??!! Akut hjälp sökes!! Börjar bli kris nu.. inte klippt mig sen...hmm.. maj! Katastrof! Visst, jag har väl tagit saxen i håret några ggr själv men hur bra blir det? Klipper där det ser lite slitet ut, lite här och lite där.. inte så lyckat kanske...


Grymt bra låt!


Jag kan lyssna om och om igen på den här låten..

Glass - bästa medicinen!

Det blev inget Carina, plugg o tacopaj ikväll:( Jag pallade inte... Nu sitter jag hemma och käkar glass istället, kallt och gott för halsen!
Jag har inte gjort nåt vettigt alls idag.. halva dagen låg jag i sängen och nu har jag förflyttat mig till soffan.. som det känns nu så blir jag nog kvar här tills det är dax för sängen ikväll igen.. Jag hatar att vara sjuk! Imorrn ska ja banne mig va frisk igen.. Ligga och dega bort en hel dag så här.. näe usch!!


Snurrigt

Det blidde inget jobb idag.. vaknade imorse med världens frossa o hade skitont i halsen.. Tänkte att det skulle gå över om jag vart uppe en stund, men icke! Blev alldeles snurrig i skallen och mådde pyton.. va bara till att ringa och sjukanmäla sig.. Jag som faktiskt sett fram emot att få jobba igen, va ju så längesen man träffade alla nu! Men men.. inget att göra nåt åt..

Ska ju till carina och göra rörelsekompositionen ikväll åxå o bli bjuden på mat, taccopaj, de ni!:P Så nu jäklar är det bäst att jag blir piggare snart!!


Puh!

Nu har jag äntligen skickat in reflektionsuppgiften.. suttit och ordbajsat lite då och då under hela dan och nu får det banne mig räcka!

Ska vila lite, få i mig mat och sen börja piffa för kvällen..  Först förfest borta på öster som sociala har fixat sen vidare mot kåren och tema kinky;) Nu var ju jag puckad nog att tacka ja till jobb imorrn så kvällen går i nykterhetens tecken, men det hindrar inte mig från att ha skoj!!:D Tänkte ha vanliga kläder från början, men är det kinky så är det! Men så extrem tänket jag inte vara.. utan alkohol i kroppen klär ja mig inte hur som helst.. haha.. min outfit blir iaf nätstrumpbyxor, kort kjol och korsett/linne, allting i svart.. det får duga!:P

Ses på dansgolvet ikväll då!

Ny dag, nya tag!

Plugg på schemat igen, men det känns lite roligare idag eftersom tjejerna kommer hit.. Vi ska utföra dramapassen och diskutera. Skönt med en dag utan böcker!

Ikväll vankas semlor hos Karin, very niice!=)


Här blir inga barn gjorda

Nu är jag så trött så trött... suttit och läst och letat ideér hela jäkla dan o ändå känns det inte bra.. jag blir aldrig nöjd..
Funderar på att ta en dusch, käka middag och ta nya tag lite senare..

om det där lite senare ens kommer att hända..=)

Smart drag

Telefonen ringer..

Carina: - Hej, vill du jobba på torsdag, 9-16.30?

Jag: - Ja absolut!

Ibland vet jag inte vad jag tänker med, om jag tänker.... Linda! Du har en massa plugg att göra, som måste bli klart den här veckan, plus att det är kinkykväll på kåren på onsdag! Passar det då bra att ta på sig jobb heeela torsdag? Ehmm?

Ibland blir jag så stolt över mig sjäv och mina beslut...


MEN.. jag får en extra slant nästa månad plus att min lever slipper slåss med alkoholen som var tänkt att intas på onsdag!


Måndag igen då....

Då var helgen förbi.. Dax för en ny vecka! En vecka jag inte ser fram emot speciellt mycket.. den kommer att bestå av plugg, plugg, plugg och åter plugg! Jag har ingen motivation nu.. Egentligen är det en riktigt rolig kurs, men just de här uppgifterna känns bara jobbiga..

Iaf.. Helgen har vart toppen! Det började med en lugn och skön taccokväll hos mig i fredags. I lördags kom Malle o Isabelle hit och umgicks med mig o Elin, riktigt trevligt!! På kvällen blev det festligheter hos Inkis, mycket skratt och trevligt folk! Helgen avslutades med en bakisdag med pizza, godis och film. Alltså en kanonhelg från början till slut=)

Idag måste jag ta tag i mig själv och få ordning på alla uppgifter.. Jag måste bli klar med planeringen av dramapassen idag, sen ska 3 texter skrivas, 2 böcker läsas, diskussionsfrågor tas fram och en gestaltning kommas på.. har jag glömt nåt?..
hej å hå, bara att sätta igång!

Fredagslunch

Idag bestod min lunch av pannkaka med korv på.. låter konstigt och många fattar inte hur det går ihop, men jädrans va gott de är! Blir lite mer mättsamt än bara pannkaka o sylt.. Ett litet tips bara=)
Man ska alltså hacka korven i småbitar o lägga på, sen rulla ihop pannkakan och självklart ingen sylt då..

Prova!

Hurtbulle

Jag va uppe med tuppen imorse.. Efter att madde gått till skolan lite innan 8 låg jag kvar och läste lite i lekens möjligheter, alltså studentlitteratur, (klapp på huvet) när jag tröttnat på de klev jag upp och käkade frukost.. Sen satte jag i gång med att städa, dammsög och torkade golven.. så kl. 10 satte jag mig ner igen och då var allt klart. Effektiv morgon va!

Nu sitter jag här och ska sätta igång med planeringen inför 3x1 timmarspassen.. Ska försöka få undan så mycket som möjligt så man kan få helg sen!

Svar

Nu är jag tillbax från läkarbesöket.. oturligt nog var det även denna gång en person som var kass på svenska! Han verkade kunna sin sak, helt klart, men vafan.. sen ska han kunna uttrycka sig också! Å där sprack de!:(
Hade svårt att hitta orden, slängde in lite engelska bergrepp, o ja vet ju knappt vad delarna i knät heter på svenska:S
Men iaf... han trodde att det var en rejäl stukning, alltså inte ledband/korsband/menisken.. Jag tar det som ett positivt svar!! Men jag hade velat få en magnetöntgen iaf, just för att veta exakt vad det är så att jag kan börja träna på rätt sätt så fort som möjligt.. men icke! Det var alldeles för lång kö och skulle man få en tid inom en snar framtid så skulle skadan vara akut. Aja.. bara att fortsätt lalla runt på de här viset då.. Han sa åt mig att absolut INTE träna på ytterligare 2 veckor! Vafan! Jag som räknat med att börja cykla eller nåt liknande.. Jag frågade om jag inte kunde börja lite smått med de, men då  var det tvärnej!! Gahh! Jag kommer ju att klättra på väggarna.. Vill börja röra på mig! Inte fick jag belasta knät speciellt mycke heller och inte gå längre sträckor.. Men kryckorna fick dom då behålla där borta, de är inte välkomna här hemma längre!=)

Så jag ser svaret som både positivt och negativt. Mest positivt eftersom det inte verkade vara något allvarligt ändå!
Ska tillbaka om 2 veckor för att se om det skett nån förändring och då ska jag banne mig vara bra!

Imorrn kommer frugan hit o blir här över helgen! lajbans!=)

Återbesök

Nu ska jag strax ta bussen bort till sjukhuset... dax för återbesök hos ortopeden idag! Usch.. ja är så nervös! Ena stunden känns de helt ok i knät, medan jag ibland kan ha grymt ont.. vad tyder det på? att det inte är nån fara va? Jag vill så gärna tro det!! I ca två dagar kändes det som att allt höll på att släppa, jag gick utan kryckor hela vägen hem från skolan och igår gick jag från södertulls hälsocentral utan problem.. jag va överlycklig över att jag klarade det utan några som helst smärtor! men tji fick jag! Igår kväll hade jag riktigt ont igen.. va alldeles svullen, värkte hela tiden och gjorde ont för varje steg jag tog.. idag känns det någorlunda bra iaf.. tror mitt knä lider av schitzofreni tammefasen!

Nu hoppas, hoppas, hoppas jag att det inte är nåt galet i knät.. vill så gärna börja träna igen!!

Håll tummarna!!

Jahapp...

Ytterligare en läsdag har gått.. jag är helt snurrig i skallen (kanske inget ovanligt iofs)
Har fått undan en del iaf.. ska läsa lite till när jag krypit ner, skönt att läsa innan man ska sova faktiskt.

Imorrn är det då dax för lektion igen, den enda på 3 veckor! Ska bli kul att komma tillbaka o se lite folk.. Jag har ju hållt mig ganska mycke inne i lägenheten den senaste tiden.. allt för att slippa kuta runt med kryckorna.. de är inte så populära  i mina ögon just nu! Jag är skapligt less! Vill veta vad som är fel så jag kan börja göra något åt det! Klättrar ju på väggarna här hemma:( På torsdag ska jag till ortopeden så då jäkla ska ja kräva en magnetröntgen, så här kan ja ju inte lalla runt.. Ja vill se/känna en förbättring ju! Trodde ett tag att jag var på bättringsvägen.. men vafan! ja får ju ont så fort ja går! Satyg! Å inte vill ja använda kryckorna... ja vet inte hur ja ska bete mig! Hjälp tack!

Äh.. gonatt!




Följ min blogg med bloglovin

Sköna söndag!

En sån här dag ska man banne mig inte göra nån nytta.. Slappa är vad söndagar är till för!

Var iväg o kollade när mitt lag spelade i förmiddags, tyvärr är det slutspelat nu.. men vi kom till kvarten iaf=) Sen har jag strosat runt på stan en sväng.. blev inte så långvarigt för såklart skulle mit satans knä börja värka.. men ja får väl skylla mig själv när jag stapplar iväg utan kryckorna... Är så less nu!!

Ikväll blir det film o ännu mer slappande o sen kommer madde o ska förgylla min vecka, trevlans! Alltid trevligt med sällskap!=) Sen kommer kanske Elin o hälsar på till helgen, så långsamt kommer ja inte att ha!;) Så kul med påhälsning!

Nu blir det tacopaj o lite tv-tittande!

Fredagsstängt

Varför i hela friden har försäkringskassan stängt på fredagar? va va va??
Jag tog mina satans kryckor o stapplade iväg för att lämna in ansökan om bostadsbidrag å när jag väl är framme ser jag att det bara är öppet mån-tors!! vafan! Bara till o knalla hem igen..
Det är väl kanske inte jääättelångt dit, men med krycktempo känns det som flera mil... aja.. jag fick lite motion o knävärk iaf!

Åter till läsandet...


Vad är det för dag idag?

Jag blir alldeles snurrig på dagarna.. eftersom man knappt är i skolan nåt nu så blir vardagen väldigt upp och ner.. idag har jag lördag.. helg hela veckan lång:) Näe men jag ska försöka strukturera upp mina dagar och kliva upp i tid för att plugga, även när jag är ledig.. Plugg på dagarna, ledig kvällar o helger, det är mitt mål!

Min mamma är en supermamma:) Igår följde hon med mig hem till Gävle och hjälpte mig att städa lägenheten.. Vi bytte gardiner, fixade o grejjade så nu är det så fint här! Lavalampan är borttagen också, för er som haft bekymmer med den;) Nu är mitt lila-tema tillbaka i vardagsrummet/sovrummet, så tjusigt så! En vacker dag kommer jag nog att måla/tapetsera ett lila rum i mitt framtida hus=)

Idag är det en pluggdag, eller rättare sagt en läsdag.. har en massa böcker som ska läsas så lika bra att börja plöja på en gång! Ganska lättläst hittills som tur är.. Ska försöka bli klar med så mycket som möjligt idag o imorrn så man kan vara ledig under helgen.

Appropå helgen.. vad ska man hitta på?!! Alla hjärtans dag på lördag... kärlekens dag.. wihoo! (hör ni min glädje?) min kärlek kommer nog att ges till mina vänner, lutar nog åt en tjejkväll=) kanske bio o lite melodifestival?.. vi får se!

In i bokens värld igen...


Rullstol, rullstol hela dan

(Sjung rubriken):P

Ja vi har ju börjat en ny kurs nu o den här veckan körde vi igång med ett nytt delmoment, rörelse! Visst låter det passande med tanke på mitt knä??! haha.. så typiskt! Men allt går att lösa..
Igår när jag kom inhoppandes i idun så kommer läraren springandes med en rullstol.. "här! titta va bra! nu kan du också vara med och röra dig ute på golvet" haha.. jaha! jaja.. va bara att sätta sig o känna sig ännu mer invalid!

Även denna dag har spenderats i rullstolen, jag har fått in en riktigt bra teknik nu iaf;)
Men det är verkligen nyttigt för både mig och de andra i klassen när jag sitter i rullstolen, det går inte att göra som vanligt, vissa övningar får anpassas så att någon i rullstol också kan delta. Tänkvärt och nyttigt! 
Allting tar dubbelt så lång tid och jag måste planera mer för att kunna klara av vissa saker. Visst blir jag frustrerad och arg för att jag inte kan göra som alla andra, men det har blivit en riktig tankeväckare! Jag är så glad att jag kan använda båda mina ben i vanliga fall..
                                     


Nu ligger jag i sängen o ska snart stänga av tvn o sova.. Eftersom jag vaknar stup i kvarten av att jag vill vända på mig är det väl lika bra att ha många timmar på sig att slumra om igen.

Jag avslutar kvällen med att berätta om en riktigt "mysig" händelse i matsalen idag. Jag har ätit upp maten och har bara salladen kvar, när jag ska stoppa in salladen i munnen ser jag något konstigt på gaffeln. Det ser ut som en liten mask.. Jag visar de andra vid bordet och visst fan är det en äcklig, vidrig mask!! Död som tur är, men ändå.. vad gör den i min sallad liksom?? Invalid som jag är så skickar jag iväg en klasskompis som får visa upp masken för mattanten.. Hon ber om ursäkt och ger oss alla 8 vid bordet gratis mat imorrn! haha.. man tackar!
Alltsåå.. tänk om jag stoppat in snusket i munnen?!! näe.. imorrn blir det en riktig granskning innan jag stoppar nåt i munnen!!
Men gratis mat till alla 8 va väl ändå inte fy skam.. :)

Två "nya vänner"

Igår spelade vi sista matchen innan slutspelet.. Jag som har varit så taggad för innebandyn den sista tiden! Nu är det bara att glömma! Redan i första perdioden var det slutspelat för min del.. I en närkamp small det till i knät och en fruktansvärd smärta spred sig i hela benet.. Jag har aldrig känt något liknande, en sån konstig känsla.. Jag säckade ihop o skrek som en stucken gris.. fy fan va ont de gjorde! Jag trodde jag skulle svimma, allt bara snurrade och jag mådde illa av smärtan.. Det slutade med ambulansfärd till akuten där jag blev kvar till 1, halv 2 inatt.. Röntgen visade att inget ben i knät var av så de kändes skönt. Men jag ska hoppa på de  här förbannade kryckorna i iallafall 2 veckor, då jag ska på återbesök.
Jag är grymt handikappad nu.. vad jag än ska göra så tar det dubbelt så lång tid än vad det brukar ,om inte längre.. Efter en heldag i skolan så är jag så trött o slut.. Jag har aldrig hoppat på kryckor tidigare så jäklar va ovant de är! Jag är öm i både händer, armar o rygg..
Jag fick ingen sömn inatt heller.. kom ju hem sent o innan jag kom i säng var klockan mycke, sen hade jag sån smärta så jag trodde jag skulle avlida! vred o vände mig, låg blixt stilla, låg på sidan o på rygg, ingenting hjälpte! Kl. 7 ringde klockan o då hade jag högst slumrat i en halvtimme.. värdelöst!
Nu är klockan snart halv 8 och jag tror faktiskt att jag ska lägga mig strax, är helt slut!

Jag är iaf inte ensam i detta läge, Cissi har också fått två nya vänner i form av kryckor efter en smäll från matchen innan oss igår, knät där också.. Så vi får väl klaga ikapp;)

Nu hoppas jag på en natt med sömn!


Onödig kvällsklagan

Jag har väl kanske en del att uppdatera, men va fan.. jag är skittrött o rätt less faktiskt.. Egentligen borde jag inte skriva ett dugg en sån här kväll.. men allt är inte tipptopp jämt.. och varför det inte är det just nu vet jag inte riktigt.. som vanligt när det gäller mig.. ibland kan en endaste negativ sak påveka mig så att jag tycker att allting helt plötsligt är lite småjobbigt..
men herregud, jag lever! haha.. sluta klaga o gå å lägg dig!

RSS 2.0