"Jag är så kär!"

Herreguud!
Har tittat på finalen av den rätte för Rosing ikväll.. Jag fattar inte varför man tittar på sånt skit egentligen!?! Pinsamt ju!!
Hon valde alltså Hugo, en kille på 19 år, hon själv är 35 och har två barn.. visst, det kan säkert funka.. i 2 max veckor! sen har hon garanterat tröttnat på lammköttet!

"Å vad jag längtar tills det blir bara vi två, han doftar ju så gott och hans hud är så len"  Hahhaaaaaaa

Tv nu för tiden, bara massa skräp! Underhållande, nja.. mer pinsamt!

Sjukstuga

Nu vill jag bli frisk!!!
Fortfararande feber, helt snurrig i bollen o snorar som satan! Fick ställa in tiden hos sjukgymnasten imorse också, jag som vill träna!! Inge roligt att springa runt o nysa o äckla sig i skolan heller, men hemma vägrar jag vara nu är det är en så pass rolig kurs. (åååå va de är synd om henne nu alltså!!)

Imorrn ska vi iaf spela upp våran dockteater med handdockorna vi har gjort själva, riktigt snygga blev de!=)

Nu ska jag lägga mig o vila tills madde kommer hem igen, så ska vi väl sätta igång med lte käk sen.

Tjing!


Skit också!

Fan! Jag som verkligen inte har tid att bli sjuk nu.. förkylning och feber har kommit mer och mer under dagen.. nu är jag helt borta i skallen!
Vi som har heldagar hela veckan, ja måste gå iaf. går ju inte att ta igen! Bläää.. Jag hatar att vara sjuk!!:(

Nu väntar sängen!

Bakis och skakis!

Igår var det tänkt att det skulle bli en lugn kväll med bio.. så blev det inte riktigt!:P
Vi köpte hem sushi och drack vin istället, sen blev det brända bocken o sen vidare på goya! Jag är ju inget fan av goya egentligen men igår var det riktigt lyckat faktiskt. Träffade mycket kännt folk och det var bra musik i rosa rummet, synd bara att de ska vara så förbannat trångt där inne! Iaf, en mycket lyckad kväll=)

Idag mår jag som jag förtjänar, fy!!
Huvudet dunkar och är alldeles snurrig.. har nyss fått i mig lite frukost så ska väl förhoppningsvis kännas bättre snart. Ska iväg o träffa Karin om en stund, sen bär det iväg till stugan ikväll, ska bli skönt med en lugn myskväll ute i skogen, god mat och trevligt sällskap. Godispåsen är också ett måste!

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka bli människa igen!

Tjing!

Pepparkaksmöte imorrn

Jag längtar efter påsklov nu!! Ska bli så skönt att komma hem till Ljusdal och slippa allt läsande och skrivande för en stund.. Nu har det varit en hel del pluggande och det kommer att forstätta även nästa vecka. Men då är det innevecka med lektioner iaf, känns skönt! Hatar att sitta hemma och läsa och skriva, blir så enformigt.. Imorrn väntar ett nytt moment i kursen: Musik! Ska bli rikitgt skoj!!

Carina har äntligen kommit hem nu också, ska bli himla kul att träffa henne imorrn och höra allt från Indien!=))

Nu: borsta tänderna och krypa ner och läsa det sista inför morgondagens lektion!

Våfflor, sylt & glass!

Idag har det vart en bra dag.

-->Plugg i bibblan--> våfflor--> tjatter-->plugg/tv..

Det går upp och det går ner.. Idag är det tummen upp!=)


Heldag med Hella!

Idag gav jag blanka faan i allt jag behöver göra och bokade en dejt med min vän Hella ist, mycket bra val om jag får säga det själv!=) Vi strosade runt på stan och gick sen på waynes och satte oss med en varsin smoothie, satt där ett bra tag och snackade skit och lyssnade på bebisar med väldigt underliga och annorlunda ljud;) Skön dag!

Sen begav jag mig hemåt och lagade moussaka, inte varje dag jag lagar riktig mat från grunden när jag är själv. Men idag fick jag nåt ryck och grejjade och donade i köket, trallade för mig själv och sprang runt med disktrasan och fejjade medan maten var i ugnen..  Var väl lyckan över att slippa plugga en dag som visade sig kanske?=)
Jag har iaf tagit igen min alldeles för långa pluggpaus och varit duktig och skrivit ihop en del på 10-timmarsuppgiften.
Nu blir det tvn resten av kvällen, pluggandet får fortsätta imorrn!

Förresten, va iväg o tränade hos sjukgymnasten imorse, gick rätt bra, va rikitgt skönt att få svettas lite igen! Dock tror han fortfarande att det är korsbandet och menisken som spökar...men jag ignorerar dessa tankar just nu!

På återseende!

Puh!

Jag hann lämna in uppgiften i tid! Hela 4 min innan stopptiden också!=) Ibland är man grym!
Jag fattar inte att man tammefasen aldrig lär sig att börja i tid.. ändå tyckte jag att jag gjorde det den här gången.. men tydligen inte.. aja.. jag jobbar nog som bäst under press iaf!

Nu är det dax för sängen om jag ska orka upp och sjukgymnastika imorrn bitti=)


Natti natti!


Längtan!

Jag håller på att bli galen!! Saknar min syster så det gör ont nu:(
Jag har ju alltid haft henne i närheten, först i Ljusdal, sen när jag flyttade till Gävle fanns hon i Sandviken.. nudå? Nu finns hon i Oslo!! Fan! Jag vill ha henne här ju! Jag trodde aldrig jag skulle känna en sån här längtan...
Vi har iaf bokat in en resa runt 17:e maj ,då vi ska åka och hälsa på, det ser jag verkligen fram emot!! Jag ska nog övertala min skrutt att följa med hem då!=)



<3


                                                                                                       


.....

Söndagar ska ju vara sköna dagar!
Men idag måste jag plugga... läsa,läsa,läsa och helst skriva! Jag vill ju göra nåt kul!!
Ska ta en promenad bort till Elin och hämta boken om en stund, sen blir det till att ligga i... Jag vill ju hinna med nåt annat idag också.. som ja... nåt roligt!?.. va nu de kan vara...

Heldag med mamma!

Jag har haft en riktigt skön dag idag!
Mamma kom vid 10 imorse, strosade runt på stan, käkade lunch o strosade lite till. Lite shopping blev de, nya skor o en tröja. Fick bidrag av min snälla mor=) Sen gick vi hem till mig o fikade innan det var dax för henne att ta tåget hem igen. Inte ofta vi får såna här dagar nu för tiden men det är underbart när det väl händer!


Igår kväll var vi ju på church street, riktigt god mat och trevligt sällskap!! Mycket skratt, som vanligt=)
Bjuder på några bilder:


                        





Nu har mamma nyss åkt hem igen och jag sitter och kollar på bandyfinalen, hoppas Edsbyn håller traditionen och tar en vinst även i år!!  Hade vart kul att vara där, men får bli nästa år ist=)

Ikväll/natt är det jobb som gäller.. nån slags folkmusikfest.. inte så vidare värst taggad, men jag får se fram emot lönen i april istället!

Nu: middag och ombyte till jobbarkläder!

Trevlig lördagkväll!

Fredag

Idag är boken faktiskt lite intressantare, börjar hitta vissa relevanta delar.. Men jag har ju inget tålamod till att bara sitta och läsa.. kommer på mig själv att jag läser rad för rad men samtidigt sitter i helt andra tankar, vilket betyder att jag inte har nån aning om vad jag precis läst.. Men men.. bara att kämpa vidare! Ska läsa nåt kapitel till, sen ta mig en dusch och göra mig i ordning för mat på church street!

Trevlig helg!

Nyttig kunskap?

Varför ska man tvingas läsa sånt som inte är ett dugg intressant?.. Lära barn skapa låter ju faktiskt hel ok, men njaa.. boken är ingen höjdare, massa blaj bara, inget jag har nytta av iaf!  Man läre ju skriva kommentarer utifrån varenda kapitel också så nån "hoppaöverenmassa-läsning" funkar tyvärr inte.. :(

Jag ger den max  en timme till sen blir de soffan, filten o tvn...

Redo för träning!

Kanske inte fullt ut, men nästan iaf=) Jag får fortfarande inte ge mig ut och springa, spela innebandy eller fotboll, däremot ska sjukgymnasten göra i ordning ett träningsschema med början på tisdag. Wihooo, ja är på g igen!!!
Han sa att cykling var helt ok också så nu funderar jag på att skaffa ett spinningkort. Jag vill sätta igång på en gång egentligen, men ikväll får de bli läsning för att jag ska hinna med. Kanske ett pass på söndag=)

Jag fick tyvärr ett negativt besked av sjukgymnasten också.. efter att ha undersökt, klämt o kännt så trodde han att det kunde vara nåt galet med både inre korsbandet och menisken ändå:S Låter inget vidare.. korsbandet kunde jag genom att träna upp musklerna runt omkring bli bättre av men menisken var man tvungen att operera om det nu är så.. borde inte en läkare kunna se sånt?! iaf.. sjukgymnasten var ju inte helt säker på sin sak, men symtomen tydde tydligen på de.. han bestämde sig iaf för att jag nu ska komma igång med träningen först så får vi se hur knät reagerar. Jag hoppas att mina besvär ska försvinna med träningen! Det känns skönt att jag är i goda händer nu för den här karln verkade väldigt kunnig och engagerad!

Nu: middag o sen läsning...


Det luktar vår!

Jag tror banne mig våren har kommit nu, förhoppningsvis för att stanna! När jag o Elin gick hem från skolan idag kändes det verkligen som vår, solen sken och jag hade lätt kunnat ha min vårjacka ( som tyvärr inte finns för tillfället) Jag vill ha en mörkbrun skinnjacka, men tammetusan att det ska finnas nån som faller mig i smaken nånstans!

Blir ett kort inlägg ikväll, har redan gjort mig i ordning för natten, börjar halv 8 imorrn och slutar nog inte förrän tidigast 22.. Lite halvdrygt, men de funkar nån enstaka gång! Hinner hem o slänga i mig middag  mellan jobben, bra de iaf=)

Gonatt gott folk!


Effektiv dag

Fixat o grejjat lite idag.. ringt ett antal samtal, bl.a. till sjukgymnasten, dock inget resultat eftersom jag prickade in fel på telefontiden, (nytt försök imorrn), lämnat in ansökan om bostadsbidrag på försäkringskassan, handlat, försökt fylla i försäkringspapper om knät vilket inte är det lättaste och har faktiskt fått undan lite plugg också.. 2 texter som ska vara klara på onsdag, båda är påbörjade och en är nästan klar! Eftersom jag jobbar både dag och kväll på onsdag gäller det att jag bli klar imorrn.. Därför har jag o Elin har planerat in en dag i bibblan. Man känner sig så frånvarande från skolan nu för tiden..Dyker upp var tredje vecka ungefär..  Trycka in distanskurser på de här viset! värdelöst! Jag har valt campus av en anledning!

Nu ska jag strax iväg och jobba igen.. Så glad att jag har det! Bättre jobb kan man inte ha=) kanske överdriver lite, men speciellt ansträngande är det inte, man får träffa massa människor som oftast är glada och förväntansfulla och humöret smittar ofta av sig på oss i personalen.  Ett extra plus är ju när det är bra artister också:P

Nu ska jag knåpa ihop några rader till innan det är dax att traska iväg!




Dax för jobb!

Nu var det ett tag sen jag jobbade på konserthuset så ska bli kul att komma tillbaka ikväll.. Blir en del framöver också.. Ikväll, på söndag, måndags, onsdag och lördag.. Klirr i kassan! Plus att jag ska jobba på milbo på onsdag=)

Nu är jag tillbax i Gävle.. vart iväg o lämnat tillbaka geflepedagogernas internetdosa på banken, yejj!! Jag är fri från allt ansvar med pengarna nu! Ska bara njuta av sista året på högskolan!! Visst har jag trivts bra i styrelsen, haft mycket skoj med folket runtomkring och lärt mig massor men kände att det var dax att lägga de på hyllan det sista året.
Känns rikitgt skönt nu!!:D

Nu ska jag ta en svängom med dammsugarn och sen leta fram jobbarkläderna i klädkammarn!

Trevlig fredagkväll gott folk!=)

Solenergi

Idag har jag för första gången på väldigt länge kännt att jag fått lite energi! Orsak: solen!!!
Satt ute mot garageväggen i över en timme och njöt av värmen, sen har jag och mamsen tagit en eftermiddagspromenad, dock inte lika mycket sol då, men skönt var de!

Tänk vad lite sol kan göra nytta!=)

Nu: Raggmunkar & keso!

Lightwalley

Nu är jag i Ljusdal.. skönt att komma hem en sväng!
Träffade Madde o Elin igår, lunchade på finess efter att jag vart o fixat håret.. Hux flux satt jag i bilen och var på väg till Enånger med Madde.. hon skulle hämta en fågelbur och ville ha sällskap=)  Vi åkte in till Hudik och hälsa på Malle och hennes familj också, inte varje dag man har vägarna förbi Hudik så man läre ju passa på! Köpte ju med oss muffins också men de hade ju gått ut för 2 dar sen! Mumma kardemumma! Tur att Malle fixat kladdkaka:P

Min mamma fixar o grejjar alltid en massa när jag ska komma hem... I tisdags hade hon köpt hem semlor och  igår lagade hon strömming (vilket jag älskar!) Man lever verkligen lyxliv så fort man kommer hem=) Efter hon slutat jobbet idag ska vi ta en promenad i solen, jag ska trotsa knät och ta en långpromenad tror jag! Känns som det skulle behövas!

Iaf.. va ju på återbesök till läkarn i tisdags innnan jag åkte hit.. Den här gången sa han att det var en vridning i knät och att rehabiliteringstiden skulle ta lång tid.. Men jag har iaf fått en remiss till en sjukgymnast så nu jäklar ska jag bli bra! Känns skönt att få komma till nån som kan hjälpa mig! Så snart ser ni mig springandes ute i boulognern!=)


Upp och ner, ner och upp....

Kom nyss hem från Karin.. drack te, käkade fruktsallad och kollade twilight.. har inte bestämt mig än om jag gillade filmen eller inte.. början va konstig o slutet likaså.. men mitten helt ok! Det kanske är en sån film som man ska se flera ggr för att gilla.. Iaf.. mycket trevlig kväll!

Så.. nu tänker jag faktiskt avreagera mig lite.. utåtsett är jag nog på ganska bra humör just nu.. men...

Jag är så trött och less.. Ingen motivation till nånting och allt går upp och ner.. minsta lilla grej kan ge mig världens dalar... jag sjunker in i mig själv och blir nedstämd..(när jag är ensam)  samtidigt kan jag även helt plötsligt vara jättelycklig och tycka att livet leker! (Vilket jag egentligen borde känna nu!!) jag funderar mycket.. ju mer jag funderar desto krångligare blir det.. Jag vill att det ska bli rätt ju! Jag blir alltid så osäker och velig.. varje gång!!!

Ska iväg till läkarn imorrn igen också.. det gör inte saken lättare..eftersom att jag inte känner mig bra i knät än blir jag orolig och rädd.. hur lång tid ska det behöva ta?! Jag vill inte gå runt som en halt höna längre.. visst, jag är väl bättre än vad jag varit, men näe, nu står det helt still.. ingen förbättring på ett bra tag! Jag vill kunna gå normalt, springa, hoppa, va fan som helst!!

Jag behöver börja träna igen!! Tror det är just det som är felet.. så om läkarn återigen förbjuder mig att träna imorrn så tänker jag ge blanka faaan i de och sätta igång ändå.. jag orkar inte va så här upp och ner längre!!

Imorrn åker jag hem till Ljusdal iaf.. ska faktiskt bli skönt att komma ifrån och rensa tankarna i hälsingeluften några dagar..

Jag lever i en berg- och dalbana just nu.. och jag hatar verkligen karuseller!!

Lite sömn på de här så... ny dag, nya tag!

Gonatt!


Bilder

Kom ju på att jag inte lagt ut några bilder från Fuerteventura, så här är ett litet urval iaf:            


       
     
      

          

                   
                  
       

      

     

Dax att sticka iväg till värmen snart igen kanske?!!=)

Tummen upp!

En mycket bra helg är snart förbi.. Fest, shopping, god mat, mys och underbara vänner! Bättre kan det knappt bli.

Nu väntar en vecka utan speciellt mycket pluggande, skönt! jag tar mitt pick och pack och åker hem till Ljusdal på tisdag, blir nog kvar till torsdag eller fredag.. Ska äntligen fixa håret och såklart passa på att umgås med mamma och pappa en hel del!

Dax att göra lite nytta innan jag ska ner på stan och träffa Carina! Hon drar ju iväg till Indien i 2 veckor!! (Inte alls avundsjuk)

Tjing!

Ny design!

Vilken fin blogg jag fått:)
Det tackar jag Madde för!! Hon hade tråkigt igår kväll och frågade om hon fick göra om min blogg, självklart!! Hon tycker ju att det är kul att pyssla o grejja med sånt och duktig är hon!:D

Kom nyss hem från skolan, riktigt bra dag! Massage, olika slags beröringsövningar och avslappning, intressant att beröring är så pass viktigt, livsavgörande i vissa lägen t.o.m, fascinerande!! Lite sorgligt att det är sista dagen på rörelsen imorrn, jag skulle kunna läsa det här heeela terminen!! men musik och bild blir nog också skoj!

Imorrn ska vi iaf vara ute och åka skidor hela dan, så det blir till att packa ryggsäcken med varm choklad, kaffe, korv & bröd o lite fika. Skönt med en utedag, va längsen nu=) Känns som man går på lågstadiet igen.. haha.. men jag trivs!!

Nu: middag o sen skriva klart en text!

Slut som artist

Jag är helt slut!
Så trött i  huvet...
Det har iaf vart en helt ok dag i skolan, skönt att få igång lite rutin på vardagen igen.. Jag hade dock hoppats på lite mer praktiska övningar idag.. mycket stillasittande och lyssnande... är nog därför man är så slut i knoppen! Efter skolan gjorde jag o Carina vår musikanalys och rörelsekomposition så nu får de banne mig va slutpluggat för idag!

Nu blir det duschen och sen mys och slappande i soffan.. det har jag faktiskt gjort mig förtjänt av!


RSS 2.0