Spunnit järnet:)

Jag är nyss hemkommen från ett spinningpass. Att det kan vara så grymt skönt att träna!! Jag tog verkligen ut mig till max ikväll, va heelt slut. Men det är en så jäkla skön känsla efteråt. Nu har jag käkat och slötittat lite på fotbollen, missade ju så gott som hela matchen så då är de inte lika kul o titta..

Tyvärr känner jag av knät nu efter träningen och det känns väl inte så jättekul direkt, har ju klarat mig riktigt bra förut, men vet inte om jag var lite väl taggad ikväll kanske.. Hoppas det inte blir värre bara.
Appropå knät så har jag fått operationstid nu iaf, redan den 17:e sept. Får väl hoppas att det blir nån ordning efter det! Men jag är orolig över narkosen, usch.. sånt skit har ju jag aldrig fått förut! Tänk om man är överkänslig o inte vaknar mer:S
Men äh, hur många är det som drabbas egentligen!?.. Jag är nog en av de som klarar det galant så det är lugnt!=)

Nu ska jag krypa ner under filten och kolla på film!


Städardag

Idag har jag gjort en riktig storstädning här hemma. Det var verkligen välbehövligt eftersom jag inte hunnit ta hand om min stackars lägenhet de senaste två veckorna.
Jag har dammat, dammsugit, torkat golven, bytt gardiner, flyttat om lite saker och plockat fram massa ljus.
Nu är det rent, fräscht och riktigt mysigt!


                                      


It´s over!

Inför den här n0llningen var jag sjukt otaggad, hade ingen motivation och jag ville helst bara strunta i alltihopa. Men vilken jäkla tur att jag inte gjorde de!! Jag har haft sjukt roligt och träffat helt underbara människor!!
Nu är min sista n0llning över och jag är såå glad att jag tog beslutet att vara med:D:D

Allting avslutades med en finsittning igår, riktigt bra uppslutning och mycket bra arrangerat! Efter middagen bar det iväg till Kåren där resten av kvällen tillbringades. Vilken höjdarkväll alltså!! Jag är mer än nöjd:)

Vilodag!

Idag har det inte varit någonting på schemat för n0llningen, riktigt skönt faktiskt!! Jag är totalt slut, halsen värker, huvudet känns helt snurritgt av all stress och kroppen skriker efter vila. Så, som sagt, väldigt lägligt med en vilodag!

Jag började dagen men en frukostfika på stan med Karin. Såå tråkigt att hon ska flytta till Sthlm, det kommer bli riktigt tomt i stan utan henne:( Självklart ska vi hålla kontakten och ses även fast vi bor i olika städer, men kommer va ovant att inte ha tillgång till närheten på samma sätt!

Sedan mötte jag upp Inkan, Elin o Janki för mys i solen innan det var dax att strosa hem för soffläge och ensamtiden. Tog mig en riktigt lång och skön dusch, sen har jag legat i soffan hela kvällen. Har även tillbringat en hel del telefontid med de jag inte haft tid med under n0llningen. Nu funderar jag faktiskt på att krypa ner i sängen. Praktiken börjar imorrn och då vill jag försöka vara så pigg som möjligt!

Så denna vecka kommer n0llningen varvas med praktik, jag kommer va heeelt slut nästa helg! Men det får helt enkelt vara värt det! Går jag hem i tid på kvällarna så ska jag nog klarat=)

Tack för en riktigt lyckad vecka!!

Natti natti!

Dag 1

Nu är n0llningen igång på riktigt! Igår träffade vi alla nollor för första gången och det ser bra ut, riktigt bra uppslutning! Efter att vi lärt känna vår grupp, dekorerat flaggan och spånat på kampsånger så satte kvällens aktiviteter igång. 5-kamp med stövelkastning, dra ett snöre genom kläderna, irländsk julafton, ihopknytna ben och blindjakt. Därefter var det tältet som gällde:)

     
Våran grupp; Katterna!!

          
Stövelkastning, snygg teknik;)

Idag väntar summergames med hälsopedagogerna och ekonomerna och ikväll tältet igen!

N0llningsdax!

Igår smygstartade årets n0llning med phadderfesten, va riktigt kul att träffa alla igen efter sommarn!!

      
               

          

     


Pyttipanna för 400 kr, vem köper de??!


En vecka avklarad!

Nu är första skolveckan över, skönt! Den har innehållit föreläsningar av sämsta klass.. Ibland undrar man om man går på högskolan?!! Vafan, nån enstaka vettig föreläsare lär de ju finnas! Eller?! Nu när det är sista terminen vill man ju ha energi och motivation till att köra på, men istället tappar man den lilla energi man har byggt upp..
Är väl bara att hoppas på att nästa vecka blir vettigare!:)

Nu tar jag iaf helg!! Helgen kommer att ge en hel del åkande, men det får det vara värt!=) Gävle-Sthlm-Gävle-Ljusdal-Gävle.

Nu ska jag packa och förbereda lite o sen ge mig iväg på mitt andra spinningpass! Gick ju faktiskt över förväntan förra gången:)

Trevlig helg!!

Fixarn!

Efter en helt värdelös föreläsning gick jag och Elin till polisen och fixade nya pass, de är allid bra att ha i beredskap:) Sen gick vi vidare till friskis och skaffade träningskort, så nu jäklar ska man komma i form igen. Första spinning-passet redan i eftermiddag, ska bli skönt att ta ut sig ordentligt!

Nu ska jag o Madde fixa lite lunch innan det blir en sväng på stan. Inget shoppande för min del iaf eftersom csn-pengarna inte kommit än:(  Tydligen ska de komma på fredag, så de passa ju perfekt inför helgen!

Tjohej!


Då kör vi igen då!

Imorrn börjar allvaret igen, skolan drar igång på riktigt efter en veckas självstudier. Har suttit och grejjat med en uppgift nu ikväll och känner att det inte skulle sitta helt fel med några extra veckors ledighet! Jag har noll, absolut noll motivation!  Men bara vi kommer igång med själva uppsatsskrivandet så tror jag att det kommer att flyta på bra! Jag tror att jag o Elin kommer bli ett bra skrivteam:)
En enda termin kvar, sen är vi färdiga!!!:D

Dagen efter

Kom nyss hem från pizzaätande med Malle o Elin.. satt som handen i handsken idag må jag säga:)
Kvällen igår blev ändå lyckad, trots lite folk ute.. Mysig förfest med bl.a. gitarr och allsång ute på Annas altan!

Nu är jag trötter, ska slänga mig i soffan och smaska i mig cashewnötter. Det är nog det mest ansträngande jag kommer att göra idag:)

Tjing!


Smart!

Vilken nytta gör min jacka hemma i Gävle när jag är i Ljusdal?!! INGEN som helst nytta! Jävla skit!
Får väl hoppas på att regnet  håller sig borta och att det blir varmt hela nästa vecka då.. Puckat av mig!

Ikväll blir det iaf vin och utgång med Ellie och några till, skoj skoj!:)


RSS 2.0