Dagens färger: vitt & rött

Herregud, ska det aldrig sluta snöa!?
Visst är det mysigt med snö, men man vet ju ändå att den här snön aldrig kommer att ligga kvar.. om några dar är den säkert borta o det enda som återstår är slask!
Positiv ja är=)
näe men egentligen älskar jag snö, men då ska det vara några minusgrader så att snön stannar kvar, plus att de inte ska blåsa, så att alla snöflingor slipper flyga in i ögonen o ställa till de..
Tänk er kanske 5 minus, solen skiner, de är alldeles vitt på marken o det knastrar under skorna när man går, då är snön underbar!

Vi hade ju tenta idag.. kändes rätt bra faktiskt.. jag har ju pluggat o pluggat men ändå inte kännt mig så förberedd som jag velat.. Men som tur va så var det mycket lättare än jag trodde och alla nästan alla svåra delar som jag kört fast på och blandat ihop var inte med, det tackar vi för!=) Man ska ju inte ta ut nåt i förskott, men det kändes som att jag borde ha klarat de iaf!

Jag har färgat håret idag åxå.. mörkbrunt med ganska mycket röda inslag o slingor med en ljusare nyans.. lite förändring skadar aldrig! =)

Ikväll blir de tjejmys hos Karin, vi ska spela spel, dricka te o bara ha de lugnt o skönt.

Har köpt en en massa klementiner igen, så nu jäklar ska jag bli frisk av all C-vitamin!


Ingen bra kombination

Alltså.. jag mår inge vidare alls ikväll!! Tänk er en väldigt, väldigt vissen blomma, så känner jag mig!
Skulle ha vart iväg på ki-box men kände att jag inte rikitgt fixade de med min förkylning.. tur va väl de! Nu mår jag bara sämre o sämre! Har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Känns som att de redan är för sent tyvärr..

Tenta i näringslära imorrn.. Inget jag är speciellt upplagd för nu.. Allt är en enda röra!

Nu väntar sängen.. tidig kväll för linda!


Ja må du leva...

Idag fyller denna underbara tjej 23 år!! Ett stort Grattis till dig!=)



 

 

måndag..

Då var dex över även detta år.. man längtar o längtar till just den helgen, men när man väl är där så går de så jäkla fort! Det har vart en riktigt lyckad helg iaf, dock lite för lite bandytittande för att jag ska vara helt nöjd, men i stort sett har det varit tipptopp! Jag har hunnit med att bara vara hemma o umgås med familjen, festat med mina partypinglor, kollat bandy, och strosat runt på köpingen.. mycket lyckat!

Nu är man tillbax i gävle igen.. Idag har jag haft en "lugnet före stormen-dag"  Vi har ju tenta på fredag så resten av veckan blir de bibblan o tokplugg! Va ner på stan o fikade med Inkan o Elin o sen har jag fixat o grejjat med tjejerna inför herrmiddan..gjort några inköp åså..  vi är så taggade!

Har madde på besök i veckan åxå.. Ska iväg o käka med henne o anders strax.. jag håller på att döö av hunger så jalla jalla tack!

Måndag idag så ki-box på schemat ikväll!

Har lite beslutångest över helgen åxå.. vart ska jag ta vägen?.. Jag vill ju vara både här å där.. gahh!


Nuså.. maaat!

herregud vilket blajinlägg:P

Snacka om effektivitet!

Idag har jag o Elin varit otroligt ambitiösa! Efter grupparbetet skulle vi sitta i bibblan o plugga till tentan.. haha.. vem tror vi att vi ska kunna lura egentligen?! visst satt vi i bibblan med våra böcker.. men sen var de inte mer med de:P Jag läste sammanlagt kanske 2 sidor.. men som vanligt när de gäller oss så får vi mycke snack gjort iaf ! för att inte tala om skratt!!=) men ett gott skratt förlänger livet sägs de!

Imorrn ska vi ut på jakt efter en massa hemligheter;) de vankas ju herrmiddag snart... Det kommer bli så grymt bra! nu har vi äntligen kommit igång o de känns hur bra som helst. Så nu gäller det att ni killar anmäler er, för utan er blir showen inte lika bra;)

Hemlängtan!

Alltså.. vad är det för mening att lämna in saker till en verkstad när de ändå inte gör det som ska göras?!?
Min nya telefon har ju jävlats ett bra tag så jag lämnade in den för ungeför två veckor sen.. idag fick jag ett sms om att den va lagad och fanns att hämta på siba i valbo.. Jag fick sällskap av Elin o Carina, så vi tog bussen ut för att hämta den o passade också på att kika lite på ikea åså..  Jag hinner inte mer än sätta på telefonen så lägger den av igen.. när den väl har vaknat till liv igen så hänger den sig.. jaha.. jääävligt lyckad fixning av dom på verkstan! va bara att traska tillbaka till siba o lämna in den igen.. såå... tillbaka på ruta 1..
Jag valde inte att köpa en ny telefon för att fortsätta använda den gamla liksom..

så.. då har jag fått avreagera mig lite!

Jag längtar hem till Ljusdal nu! Känner att jag skulle vilja åka hem o vara hemma en vecka eller så... men de finns inte riktigt tid till de tyvärr.. Får väl bli runt jul eller så som man stannar lite längre..
Men jag ska ju iaf hem till helgen, årets stora händelse i Ljusdal går ju av stapeln då, DEX! Ser verkligen fram emot att träffa alla mina godingar där hemma, kolla på bandy, umgås med familjen o få äta mammas mat=)


Idag fyller min älskling Ida år också, önskar jag var hemma o kunde ge dig en stor grattiskram!

Nu ska jag stoppa i mig några av alla klementiner jag köpt idag.. hela mitt fruktfat är proppfullt=) Jag skulle lätt kunna äta ihjäl mig på denna frukt!!


Vilket intresse!

Kom nyss hem från det extrainsatta årsmötet för pedagogerna.... vilket fjasko!
Intresse = 0
Vi var 12 st.. de flesta från styrelsen o 2!!! nya.. Väldigt stort intresse i år alltså.. haha.. Pinsamt!

aja.. får väl se vart de hela leder..

Idag har jag haft en skön dag!
Började med en morgonpromenix innan frukost.. jag älskar att starta dagen så. Kliva upp ur sängen, dra på sig myskläder, mössa o vantar, promenad på ungefär 45 min, dusch o en rejäl frukost! Bättre start kan de inte bli=)

Har faktiskt pluggat lite smått idag också.. läst om kolhydrater, protein och fett.. tänkte försöka vara ute i tid för en gångs skull inför tentan nästa fredag.

Nu ska jag nog bara krypa ihop i soffan o mysa ikväll.


Fredagstrött

Jag har ont i kroppen, känner mig trött o allmänt sliten.. Varför?!
Egentligen har jag ingen direkt anledning ju.. visst va iväg o tränade igår, så kan väl vara träningsvärk.. men känns ändå inte så.. Jag har ingen ork till nånting.. vitaminbrist kanske? Får ta o köpa hem en massa frukt o proppa i mig i helgen!

Ikväll ska jag ut o äta med min VFU-plats, ska bli skoj o träffas utanför jobbet! Får väl se om vägen bär till nåt dansgolv sen eller hur de slutar:P

Nu blir de en tupplur, och förhoppningsvis vaknar jag upp pigg och med en massa energi!


Besök

Idag har min kära mamma o syster vart här o hälsat på.
Vi har tagit en fika på stan o strosat runt i boulognern.. riktigt skön dag!
Nu har de nyss tagit tåget hem så nu är jag ensam igen.. Det blir en sån tom o konstig känsla när man haft någon hos sig.. helt plötsligt blir de så tyst o stilla o man känner sig ensamast i världen!

Imorrn har jag fullspäckat schema.. jobb, skola, herrmiddagsmöte o träning...

Har ni förresten provat knäckpajen på fiket inne på flanör?
Det är något ni bara inte får missa! Hur god som helst=)

Snart är de helg igen å.. usch va tiden går fort!

Aj!

Shit vilken träningsvärk jag har idag!!!
Känner mig som en 80-åring..  fattar inte varför jag har så ont nu.. har ju kört boxning flera ggr utan att känna nåt..
Jag kan knappt röra mig utan att de gör ont nånstans.. värker i ryggen, armarna, benen, bröstet.. haha.. vilken vekling jag är!

Men även om det gör ont så är de en skön känsla, man känner att man gjort nåt iaf!

Det värsta är att de nästan alltid känns värre dag 2...

Har ni sökt kurser?

Förresten..

Tänkte bara lägga in en liten påminnelse till er som ska söka kurser till våren.. sista anmälningsdag på onsdag!!

Fixardag

Idag är jag ledig!
De kändes som att det behövdes... sov ända till 12.20! inte likt mig... Men så skönt de va!

Har fixat o grejjat en massa idag, betalat räkningar åt geflepedagogerna, vart på banken, städat garderoben å tvättat. Tråkig sysselsättning kanske men ändå något som måste göras..

Ikväll är de ki-box igen, nästan så man längtar till varje måndag bara för att få gå iväg  o boxas, så kul är de!=)

Helgen har vart riktigt lyckad, födelsedagsfest hos Helen i fredags och drinkkväll o fotbollstittande hos Inkan i lördags. Båda dagarna slutade med utgång på slicken! Det kommer bilder på facebook inom en snar framtid:P

Tydligen har de vart nå knas med hissen här i huset igen.. va ner i tvättstugan nyss å då sitter de en gubbe i rullstol vid entren som inte kommer upp till sin lägenhet.. jobbigt läge liksom.. han får väl sitta där o rulla tummarna tills nån fixar hissen.. stackarn!

Nattuggla

Varför är jag vaken nu?

Egentligen borde jag ha somnat för längesen...men jag är alltid så pigg på kvällarna nu för tiden.. vid 8-tiden kan ja va trött, men då är de ju för tidigt för att lägga sig.. när jag sen borde lägga mig är jag inte ett dugg trött.. däremot är jag helt död på morgnarna istället!

så nu ligger jag här igen, helt klarvaken...
 
jag håller på att vända på dygnen.. inte bra!

Höst=Lycka

Å va jag blir glad av såna här dagar!!!
Jag älskar hösten!! Alla vackra färger, solen, den friska luften.. kan det bli bättre?!

Imorse när jag cyklade till skolan drog jag på mig mössa o vantar, så härligt! jag älskar när kylan kommer, man känner sig så frisk och får en sån härlig myskänsla i kroppen.

Hoppas verkligen dessa underbara dagar håller i sig!!

Satyget är inlämnat!

Idag for jag in till valbo o lämnade in telefonen.. äntligen!!
Jag har vart på väg att slänga ut den flera ggr, är så jäkla less!!
När folk ringer dör telefonen lite när den vill o mitt mobilsvar slår visst på så fort nån försöker ringa.. näe, nu har jag gett upp! In på verkstan med dig!! 
Jag vill inte ha tillbaka dig förrän du fungerar igen!

Så nu blir de min gamla lilla tvålkopp till telefon ett tag framöver..


Tant!!??!!

Hallå.. börjar man bli gammal nu eller?! Man kan ju undra...
Idag när jag jobbade och stod och skulle riva biljetter på en barnkonsert säger en mamma till sitt barn, - ge biljetten till tanten där. Vadå tanten!!??!! hahahaa.. Ja är 23 år o ser väl snarare yngre ut=)

aja.. 

Va iväg o spelade match imorse åxå, rikitgt jobbigt att kliva upp men de visade sig vara värt det! Vi vann med 3-1 och två av målen kom från min klubba.. Riktigt roligt att spela idag, fick till ett bra spel trots att många inte var med. Jag tror vi kommer att skrälla i år=)

Nu är snart en veckas ledighet över.. skola på tisdag igen, ska bli rätt kul. Börjar en ny kurs, kost och hälsa, låter spännande!

Kvällsfunderingar

Här sitter jag ensam en lördagkväll o dricker te o äter bullar.. hahahaa..
Andra är ute o festar o har skoj, men inte jag inte!
tragiskt kan tyckas?!..
Men det är faktiskt rätt skönt! Känner att jag behöver lite tid för mig själv.. har lite att fundera på..
kvällarna är bästa tiden för  funderar-linda, ikväll är en sån kväll. Så skönt att bara sitta i soffan o inte göra nånting alls.. har inte vart nåt vettigt på tv:n heller, men de gör inget ikväll..

ska nog krypa ner nu, kan nog va skönt o lägga sig i tid för en gångs skull..

Gonatt gott folk!

Kanelbullens dag

Det måste firas!! haha.. har väl aldrig firat den dagen tidigare, men idag fick jag o syrran nåt ryck och satte igång med bullbak. Blev rikitigt lyckat faktiskt! Så nu är det bara att komma hit på fika=)

Här kommer ett litet smakprov på våra bullar:





Jag blev ju bjuden på mat igår kväll åxå, av Helen! Hennes födelsedagspresent till mig, väldigt gott o trevligt!! tack så mycket vännen!!=)
Sen mötte vi upp Elin o Josse och gick till interpool för lite biljard, ingen av oss hade nån bra biljard-dag direkt.. haha.. tur att vi fick ett bord långt in!!


Ikväll blir det hockey med Elin, va ett tag sen man va iväg nu så ska bli skoj!

RSS 2.0