Sushi & Biljard

Det blev en lugn o skön fredagkväll. Vi käkade sushi hos mig innan vi gick vidare mot interpool för biljard och lite cider. Helt perfekt avslutning på veckan!
Nu sitter jag och kollar curlingfinalen och mumsar chokladhjärtan:) Ska nog hoppa i säng snart så jag orkar med morgondagen, shopping i valbo och partajj väntar!

Trevlig helg!


Ibland blir det lite tokigt..

Man får höra mycket roligt under dagarna som förskollärare!

Idag:
Två barn sitter och bläddrar i en pärm med "fylla-i-papper". Självklart vill de ha lika bilder och det finns bara en kvar av just den bilden. Då kommer det ena barnet med den smarta idén; "Vi kan fråga fröken om hon kan operera det här pappret åt oss!"

Haha.. sötnöt! Kopierar pappret gör jag gärna:)

Vilken kvartett!

Ojojoj, nu ramlar medaljerna in i detta OS. Kvällens stafett var en riktig höjdare! Vilka grabbar vi har alltså:) Alla fyra var riktigt, riktigt duktiga, men min favorit är ändå Hellner, vilken mästare! Och vilket krut han har den karln, imponerande!

Nu ska jag krypa ner i sängen så jag är någorlunda pigg kl.6 imorrn bitti när det är dags för kvartsfinalen i hockey. Passande att jag börjar 9 en sån dag:) Jag kanske missar slutet men större delen av matchen hinner jag iaf se!

Natti Natti!

Jag dör trååkdöden!!

Satans magsjuka!!
Vad gör man om man är så slut så man inte orkar göra annat än att ligga ner, men ändå är så rastlös så det bara kryper i kroppen?! Jag har kollat på film, repriser från os, kikat runt på internet.. nu då? Jag skulle vilja sova för att få tiden att gå, men eftersom jag legat sen igår eftermiddag har min rygg börjat strejka.. låsningar som vägrar släppa! Hur jag än ligger/halvsitter gör det ont. Jävelskap! Jag är så sällskapssjuk, men har suttit och läst om magsjuka på internet och de rekommenderar att man håller sig hemma 48 tim efter man blivit frisk.. Jahaaa? Va fasen ska jag göra då? Håller på att tråka ihjäl mig själv här hemma...
Har iaf inte kräkts nåt idag, men kroppen är helt slut!! Så fort jag går upp för att gå på toa eller fylla på vattenglaset blir ja alldeles yr och skakis... Buhuuu.. vill inte vara själv nu!! Vill ha nån här som tar hand om mig:(

Min underbart, snälla faster, som alltid ställer upp, var iaf hit tidigare, hon hade köpt blåbärssoppa, fil och coca-cola. Plus en ask med chokladhjärtan tills jag blir frisk=) Men för att slippa bli smittad, ringde hon på och ställde påsen utanför dörren! Tack, tack, tack så mycket! 

Jag missar ju massa jobb också.. Fick gå hem tidigare från förskolan igår efter att ha kutat till toaletten efter att ha hållit tillbaka illamåendet i några timmar.. Jag skulle även ha jobbat igår kväll på konserthuset, på förskolan idag igen och på konserthuset ikväll. Ska jobba på konserthuset imorrn efm också men är tveksam om jag fixar det. Även om jag kanske skulle bli piggare så är jag rädd att smitta folk:/

Vilken trevlig helg man har att se fram emot.. Blä!!

Vattengympa!

Igår provade jag afrodans, idag är det dags för vattengympa! Nu när jag skaffat all-kort så vill jag prova på så mycket som möjligt!
Men jag vet inte alls vad jag ger mig in på ikväll. Kan tänka mig att det mest är tanter som går på vattengympa, men det stod att det var hög nivå så jag hoppas det är nåt bra! Provar jag inte får jag inte veta;) Resten av veckan blir det nog tyvärr lite dåligt med träning, jobbar både tors o fre kväll o imorrn blir det semmelbak hemma hos mig. Kanske kan hinna med nåt på lö fm innan jobbet. Jag älskar verkligen att träna och jag tycker att jag gör det av helt rätt anledning också. Jag gör det inte till någon hysteri, mäter midjan, kollar vågen, jämför med andra, låter bli att äta.. inget sånt. Jag tränar för att jag mår dåligt av att låta bli. Jag gör det helt enkelt för att jag mår bra av det och att min energi ökar så otroligt mycket av att träna. Jag vill ju egentligen hålla på med en lagsport, allra helst bandy, men nu funkar det bra med friskis och alla möjlgheter de erbjuder så jag fortsätter nog med det ett tag till:) Vi ska förhoppningsvis sätta igång med boxningen snart igen också, nu när mitt knä är helt ok!




Dagens låt


Kors i taket!

Ikväll, gott folk, sker något stort. Jag, självaste Linda Nordquist, ska gå på dans. Alltså inte gå och titta på en dansuppvisning, utan jag ska gå på ett danspass. Jag ska alltså utföra dansen helt på egen hand!! Jag har noll kordinationsförmåga och har alltid sagt att jag vägrar sätta min fot på ett danspass. Men när friskis nu har afrodans att erbjuda kan jag faktiskt inte låta bli! Det är ju inte som aerobic eller så, vilket jag absolut hatar! Jag tror det här blir sjukt roligt!!





Icke-sovmorgon!

Efter 9 jobbdagar i rad såg jag fram emot en sovmorgon. Men tydligen är det svårt att sova länge när man klivit upp vid 6-tiden hela veckan.. När jag tittade på klockan imorse hade jag hoppats på att den var kanske 9 iaf, men nej då! 07.00 tyckte min kropp att det var dags att kliva upp! Och då hade jag ändå legat och vridit och vänt på mig ett bra tag i hopp om att kunna somna om.. Aja.. lika bra att hoppa upp och ta tag i dagen då! Så nu har jag avnjutit en fruskost i soffan, framför tvn. Känns nästan som att det är helg:) Underbart med ledighet!! Idag ska jag iaf städa lägenheten, ev. tvätta undan lite och fixa mat till mamma o pappa som kommer förbi sen. De ska hämta upp mig i eftermiddag för att sedan fortsätta till Sthlm. Vi ska hälsa på släkten och syster-yster, ska bli skoj!

Trevlig helg!!

                                                      

Jag har en sån längtan efter värme nu. 
Skulle vara så skönt att ge sig iväg en månad eller så, komma bort och bara vara!
Thailand vore underbart!!


Tröttast

Jag känner mig som den tröttaste människan på jorden just nu.. Kom hem från jobbet vid halv 6, fixade middag, gick iväg till friskis och skaffade träningskort och sen dog jag i soffan! Fattar inte hur jag kan vara så slut..Höll på att somna vid 7-tiden, men som tur va ringde Emilie och underhöll mig ett tag:) Jag satte igång scrubs för att vila till i soffan, men ögonlocken strejkade så nu har jag stängt av och hoppat i säng. Lika bra det om jag ska orka kliva upp tidigt imorrn bitti.

Nu har jag iaf bokat core-spin imorrn kväll så jag hoppas att jag får lite energi efter det! Jag orkar inte vänta på att min hals ska bli helt ok, jag provar så får det bära eller brista..

Natti natti!

Fredagsmys

Ikväll är det fredagsmys för hela slanten! Jag är slut i både kropp och huvud efter veckans jobb så det behövs verkligen en lugn kväll framför tvn. Självklart med en stor godisskål på bordet!:)

Nu poppar Pink på hög nivå i högtalarna medan jag lagar mat, klyftpärer, kycklingfilé och nån slags sås står på menyn. Jag hade ett grymt sug efter tsatziki men hittade ingen:( Sprang runt som en galning på konsum och letade, men de håller ju på att göra om där så det är en jäkla röra. Hittade ingen personal heller så jag gav upp och traskade hem. Får knåpa ihop nån annan sås ist helt enkelt. 

I helgen väntar ännu mer jobb, både imorrn och på söndag. Men jag har ganska bra tider, dagtid imorrn och efm/kväll på sön. Det gör att jag kan hänga med tjejerna på lite gallej imorrn kväll:) Perfekt!

Nu måste jag återgå till maten..

Ha en trevlig helg gott folk!


Småstadsliv

Som jag har skrattat ikväll! Har så ont i skrattmusklerna nu:)
Jag har varit och hälsat på faster och kusiner och haft tv-spelskväll. Bowlat och boxats, riktigt skoj! Jag kommer garanterat att ha träningsvärk i armarna imorrn. Det är jobbigt att få en massa strike och att knocka  folk;)
När vi tröttnade på tv-spelandet övergick vi till att titta på Småstadsliv! Alltså, har ni inte sett det, så gör de!! HAHAHA.. De är helt sjuka i huvudet! Jag sitter fortfarade och skrattar för mig själv:)

När jag, för en liten stund sen, skulle gå in genom porten här hemma blev jag påmind om att de skulle stänga av vattnet mellan 21-04 ikväll/natt.. Jag som trodde det var imorrn! Jag kan inte tvätta mig och inte spola.. Då var det ju väldigt passande att jag var superkissnödig! Not.. Tur att jag inte lära göra nr.2 iaf. Då hade det blivit kris:)

Ett smakprov på småstadsliv;)


RSS 2.0