Back in Gefle

Då är man hemma igen efter en mycket trevlig helg i Svedmyra! Så skönt att komma hemifrån en stund o få tänka på annat o att få umgås med mina underbara brudar=)
I fredags drack vi vin o kollade på idol, sen bar de iväg till stan för att kolla på Isak o hans band, riktigt skön musik! Lördagen spenderades i stans alla affärer.. satan va folk de va! gick ju knappt att ta sig fram! Men jag gjorde  några fynd iaf=) Efter att vi följt med Emilie till centralen åkte jag o Elin hem o burrade ner oss i soffan med alla onyttigheter, så glad att vi skippade utgången.

Idag kom ja hem till mitt Gävle igen.. har vart iväg o spelat match. Vi mötte Cissis lag o som vanligt när det gäller det motståndet så åkte vi på stryk=) Men det gick ändå rätt bra, trots att vi va så få.. Camilla var äntligen med åxå, kul=)

Jag o Karin tog en kvällsfika på stan när hon slutat jobba..så skönt att sitta o titta på folk o prata av sig, riktigt mysigt! Elin kom förbi en sväng på väg hem från tåget, så blev en snabb uppdatering för helgen som varit.
 Man ska göra nåt vettigt av söndagskvällar, ta en fika, gå på bio eller nåt annat mysigt, skön uppladdning för den kommande veckan=)

Nu har jag tänt ljus o gjort mysigt i förhoppning om att hitta lite pluggmotivation, får väl se hur det går!

Jag bjussar på lite bilder från helgen o även mitt julmys här hemma=)


       
        

Myspys hos mig nu!

        

                                          
Så här såg det ut utanför mig i början av veckan, vart har snön tagit vägen nu då??



Trion går lös!;)

Idag ska vi göra stan! Shoppingsugen som få!:P

En helg i Sthlm!

Imorrn bär det av till  storstan. Jag o Emilie ska tillbringa helgen tillsammans med Elin=) Ska bli himla skoj att se hur hon bor o hur hennes liv är där nere!! Nåt jag har längtat efter. Vi får lifta med Mariana ner så ska bli himla skönt att slippa sitta på ett tåg. =)

Idag har jag julfixat lite här hemma, riktigt mysigt nu! Inga tomtar o så men en liten gran, julstjärna i vardagsrumsfönsret o stjärnfall i köksfönsret.. nu fattas det lite glögg o pepparkakor, lussebullar o knäck=)

Jag har jobbat för andra kvällen i rad nu.. Henrik Schyffert var där ikväll, han va riktigt bra!! Jag skrattade nästan så tårarna rann.. sjuka människa:P


Gaaaahh!

Tänk vad ljud kan vara irriterande!

Jag har sovit riktigt dåligt flera nätter i rad nu o behöver verkligen vila.. slutade 12 idag o ska iväg på möte vid halv 6 så är ju perfekt att ta en tupplur nu.. men nu  är det så här att de satans hantverkarna vill inte låta mig vila.. näe.. de borrar o har sig som aldrig förr! ja blir såå less!!

Snart går jag ner o sliter av dem borrmaskinerna!!

...Förövrigt är jag rätt nöjd just nu=)


Glädje

Vilken toppenhelg det varit! Bästa på länge=)

I fredags var vi ett gäng på 8 pers som åkte ut till stugan.. helmysigt! Vi lagade mat, kollade på idol, spelade spel o snackade massa skit! Mycket skratt!  Kl.2 på natten fick vi för oss att gå ut på en promenad.. Kolsvart o inga gatlysen, men vi tog fram ficklampan.. gick ner mot vattnet o ut på bryggan.. stod där ett bra tag o bara tittade på stjärnorna, hur stjärnklart som helst! Helt underbart vackert!! Luften var så frisk o klar, sån härlig känsla..
När vi kom in igen bäddade vi ner oss framför brasan.. tänk er.. somnade till den sprakande elden o vaknade på samma sätt.. mysighetsfaktorn var på topp kan jag säga! Helt underbar kväll o natt!! Den spenderades ju med helt underbara människor så kunde inte bli så mycket annat heller..=)

Ikväll har jag vart iväg o bowlat med mina kära flickor, elin o carina.. tog oss en fika på stan sen åxå.. kvällsfika är verkligen nåt att rekomendera, varför gör man inte det oftare? sammanfattat en mycket trevlig kväll må jag säga!

Å vad jag gör uppe nu är ju en bra fråga.. klockan är över 1 o jag ska upp o fixa lite i bibblan imorrn.. jag borde ha lagt mig för längesen.. men men..

Jag är iaf på himla bra humör även fast klockan är så pass mycket.. jag är glad, glad, glad... å de är ju bra=) Ibland får jag den där känslan om att man har det himla bra, man är nöjd med det mesta o skiter i alla nackdelar med allt.. den känslan har jag just nu o den ska jag fortsätta leva på!

Ibland kanske det är bättre än man egentligen tror?.. ja, jag inbillar mig de!


Mys vid brasan

Kvällen o natten ska spenderas i en stuga en bit ute i skogen.. ska bli himla mysigt! Tända brasan, äta god mat, spela spel, titta på idol o smaska på godsaker=) Känner på mig att det kommer bli en riktigt lyckad kväll=)

Trevlig helg på er!!


Sovmorgon?

Tanken var ju att jag skulle sova länge idag..
Visst jag har legat i sängen till ungefär 10.. men vaknade första gången redan vid halv 8 av den förbannade borrningen.. De ska ju öppna ett nytt waynes under mig.. o nog fasen märks de allt! De håller garanterat på att göra om precis ALLT där nere.. det börjas tidigt, tidigt på morgonen med en massa oljud, det smäller o låter.. när de sätter igång att borra känns det som att hela lägenheten ska falla i bitar.. och för att inte tala om ljudet!! det hjälper inte ens att jag håller för öronen. Jag försöker lägga huvudet både under täcket o kuddarna, men ljudet tränger igenom i alla fall... näe nu får de ta o rappa på med fiket så att jag kan få sova på morgnarna!=)

Nu har jag precis ätit frukost framför tvn, så skönt o slippa stressa, börjar inte i skolan förrän vid 1 idag!


Nöjd

Ikväll tog jag tag i den välbehövliga städningen. Det var verkligen på tiden.. När jag väl kommer igång har jag svårt att sluta pyssla o grejja.. flyttade om lite o gjorde om idag.. fick för mig att bära ut skrivbordet eftersom jag aldrig sitter där.. så nu blev det lite mer yta. Gitarren ska hämtas på kåren o ställas på den nya utvalda platsen, sen är det fullbordat=)
Rätt nöjd faktiskt! Skönt med lite variation.. Man trivs mycket bättre när det är städat o fint..
Nu sitter jag o myser i soffan med kvällsfika o njuter av den städade lägenheten!

Jag har haft tre kvällar för mig själv nu, så himla skönt! Ibland behöver man ensamtid.. Det har varit så mycket på sista tiden så jag behöver verkligen tiden för mig själv och bara vara nu..

Till helgen ska jag vara social igen=) På fredag blir det kanske att vi åker till patriks stuga o myser o kollar på idol. Sen på lördag ska vi tjejer antagligen träffas tillsammans en sista gång innan ingrid sticker iväg till thailand i 7 veckor!!

Imorrn börjar vi inte förrän 13.15.. Gud så skönt det ska bli att äntligen få sova ut!!

Uppäten..

... de är precis vad jag o min grupp blev av resten av klassen idag på redovisningen.. jävla puckon!! Missuppfattar allt vi säger o sen anklagar oss för en massa skit.. ja blir så satans trött!! Det handlade om sockerintag o liknande i förskolan.. ganska vild diskussion!! gaaah! är så less på klassen, jävla perfektionister allihop, slickar läraren i röven o säger allt som de tror att han vill höra.. fundera på era egna åsikter nån gång kanske!! Vi bröt mönstret lite idag o jävlar vilket liv de blev.. 

jag är ganska bra på svordomar när jag blir arg.. som ni kanske märker.. men va fan.. ibland måste man!

Nu ska ja iväg o hälsa på inkis en stund innan de är dax för match!

kraxande clown?

Sitter o kollar på fotbollsgalan.. Håkan Hellström som uppträder nu.. va håller han på med? ingen sångröst alls ju.. nja.. han går då inte hem hos mig! en blandning av en kraxande kråka o en clown..

kom nyss hem från ett box-pass på friskis, de känns att man inte tränat på en vecka ungefär.. har ju vart så mycke med skolan o herrmiddan.. nu jäklar måste vi komma igång igen!

nu ska jag återgå till tvn o mina lussebullar som jag o mamma bakat i helgen=)

Tillbaka på ip

Åhhh idag fick jag spela bandy igen!! Så jäkla skoj! Vi va inte så många tyvärr, men jädrans va kul de va att snöra på sig grillorna igen.. vi körde två mål o lite skott. Alltså.. man har tappat en del sen sist, men kändes ändå som att man kom in i de rätt snabbt=) Får väl se om träningsvärken kryper fram imorrn..

Har vart iväg o fikat med malle, isabelle, madde o emilie idag åxå, himla trevlans! sen bar de iväg på 2-års kalas till kusin.. Var upp till mormors hus efteråt för att pappa skulle kolla några saker.. usch va jobbigt de va att komma dit! Värre än jag trodde.. tror jag bara vart där en gång efter begravningen.. idag kändes det riktigt jobbigt.. så tyst o tomt i huset.. man är så van att mötas av mormors stora, varma famn direkt innanför dörren.. nu möttes man av en stor tomhet ist.. Jag saknar verkligen henne! Har nog inte riktigt förstått det tidigare.. det hände så mycke då för ett halvår sen när hon gick bort.. alla mina tårar gick åt till annat då.. tyvärr.. det är först nu som jag förstår att hon verkligen är borta.. älskade lilla mormor, kom tillbaka!!

det här inlägget blev inte som jag tänkte från början, men ibland ploppar de upp saker som bara måste få skrivas ner..
Känns lite lättare nu iaf..

Pappa är iväg o hämtar mat nu.. har beställt plankstek! Vi ska ha en familjekväll framför tvn med massa mys, äntligen hela familjen samlad!

Förresten så är nyår bokat nu åxå, Jag, Ida o grabbsen drar iväg till Funäs=) Ida bokade för nån dag sen. Jäklar va skoj de ska bli!

Home sweet home

Ikväll är det jobb som gäller.. symfoniorkestern, yeeejj!
Ska smita lite tidigare så jag hinner med sista tåget hem till ljusdal.. ska bli så skönt att komma bort ett tag.. hem till familjen o bara ta de lugnt o koppla bort allt annat... Josse flyttar ju till norge på måndag åxå så måste passa på att träffa henne innan hon drar iväg.. kommer sakna min lilla sötsak till syster:(

Blir nog förhoppningsvis bandyträning imorrn åxå,.Som jag har längtat efter att få åka skridskor!!! En sån härlig känsla att glida ut på isen=)

Nu ska jag stoppa i mig lite sallad o sen sticka iväg o göra mitt pass på konserthuset..

Trevlig helg!

Vilken kväll!

Gårdagen blev lyckad till max=) Så jäkla skoj alltså!! Tror faktiskt att både vi o grabbsen va nöjda, hoppas de iaf;)
Talkshow, tävling, reklam, stripp bakom lakan, victoria secret o vårat alldeles egna husband var några saker vi bjöd på igår.. Är på jakt efter bilder från kvällen, vill ju se hur showen såg ut=) Har några som min privata fotograf Ingrid fixade.. Här kommer ett litet smakprov på hur vi i husbandet såg ut:



Är vi inte snygga?;)

Bilderna från Victoria secret blir inte offentliga;)

Dax för Herrmiddag!

Ikväll är det dax ! Nu jäklar ska det showas;)
Är så jäkla taggad, men samtidigt riktigt nervös... 125 killar anmälda ju:S  

Nu är det nära...

På onsdag smäller det! Vi är ca 50 tjejer som kommer bjuda på årets show!=) Vi ligger i hårdträning nu, kåren har blivit ett andra hem den senaste tiden;) Jag känner mig helt slut nu.. tiden räcker inte riktigt till men det kommer bli så jäkla skoj så det får vara värt de!!

Nu blir det sängen o förhoppningsvis en skön natts sömn! Skola tidigt imorrn..:(



Va är de för en dag?

De e ingen vanlig dag, för de e elins födelsedag! Hurra Hurra Hurra=) Grattis söt!

Vilken helg de har vart, bästa på länge! Sånna här gånger känner man verkligen att man inte skulle klara sig utan sina vänner, så sjukt kul vi haft!

Vi spelade våghals igår kväll o elin skulle ringa till en pizzeria o fråga om de hade nån pizza med tomat, ost, champinjoner, apa och ruccolasallad. Svare hon fick va; vilken sallad sa du? ruccola? nej tyvärr, de har vi inte.. hahaa.. vadå.. så ni har apa då?!

Nu ska Linda ta o sy klart sin outfit till på onsdag;)

Kalasande!

Jag ser verkligen fram emot den här helgen, känner på mig att den kommer bli strålande:P Imorrn kväll är de födelsedagsfest hos Carina och på lördag hos Elin. Ska bli riktigt skoj!

Alltså, årets herrmiddag kommer bli så grym! Ni som är dum nog att inte anmäla er kommer verkligen att missa något! Det kommer att bli en kanonshow! Va iväg o tränade lite ikväll.. ojojoj så jäkla bra de blir=)

Ikväll var det dax för ki-box igen efter uppehåll pga förkylningen.. det kändes ganska väl att jag inte tränat på ungefär en vecka.. jag var helt slut! och då menar jag verkligen heeelt slut.. det tog totalt stopp på sista freefighten.. krafterna var som bortblåsta.. på meditationen sen så var jag helt borta i skallen, allting bara snurrade! Men jäklar så skönt de va efteråt!

Det var ju sista CK för terminen igår, vilken höjdarkväll! Jag var nykter eftersom vi hade lektion tidigt imorse.. men jäklar va skoj de va. Kan nog t.o.m säga att de var en av de bästa kårkvällarna nånsin.. topp 5 iaf=) Vi kom dit redan vid 22, satt i sofforna o åt chips, drack vatten o  lyssnade på trubadur, annorlunda, men kul! Sen satte dansgolvet igång o de var dax att skaka lite rumpa:P

Försov mig imorse åxå.. verkligen inte likt mig!! Men det är väl kanske inte så konstigt om man somnar halv 4 o ska upp kvart i 7... Det blir en tidig sänggång ikväll om jag ska orka med helgens bravader...

Natti Natti gott folk!


Mer tid tack!

Känner mig lite småstressad nu.. vet inte hur jag ska få ihop tiden riktigt! Det är alldeles för mycket som händer och som ska göras på en väldigt kort tid.. den här veckan blir det mycket pusslande hit o dit.. är ju ledig från skolan imorrn, men då har jag tagit på mig jobb ist, dum som jag är! skulle verkligen behöva va ledig, men pengarna behövs också...

Två födelsedagsfiranden, jobb o match till helgen, herrmiddag nästa onsdag vilket innebär träning torsdag, lördag, söndag, måndag o tisdag..  plus att det behövs förberedas en del som jag inte hunnit med än.. men allting brukar ju ordna sig så de ska de väl göra den här gången åxå=)

Skulle ju behöva trycka in lite träning i mitt schema åxå, de är ju inget man ska hoppa över.. man ska ju alltid ha tid till sånt, men får nog bli så att jag prioriterar bort de nu... på torsdag ska jag nog försöka få in ki.boxen iaf.. borde hinna..

CK imorrn åxå.. blir ett nyktert besök där eftersom vi har skola 8.30 på torsdag.. känner även att jag behöver va nykter då eftersom de blir fördelsedagsfester både fredag o lördag o sen herrmiddag onsdan efter.. men självklart måste man dit o kolla läget o mingla lite=)

Ni killar som läser detta, se till att anmäla er till herrmiddan nu!! Jag lovar att ni inte kommer ångra er;)

Hockeykväll

Jag, Karin, Cissi  o en massa andra studenter ska först på middag o grejjer på kåren o sen vidare upp till läkerol, ska bli himla skoj! =) Är väl dax för brynäs att bryta trenden nu.. en vinst vore lägligt!

Nu ska jag o elin in till valbo en sväng, fick precis sms om att min telefon var klar, så får väl hoppas att den fungerar den här gången.. annars kommer ja slå näven i bordet o kräva en ny!

Soffliggare

Vilken värdelös dag! 
Har suttit i soffan i stort sett hela dan.. det enda vettiga jag gjort är en timmes promenad.. skönt att komma ut en sväng. Sen var jag lite småbitter o hamnade i soffan, där jag nu har spenderat min söndag...

Jag väntar på en vändning nu.. börjar faktiskt lessna...


Bitter-Linda har talat! Alldeles för mycke av den sidan nu... skärpning!

......

Ibland vill jag bara kunna trycka på en knapp och stänga av mina känslor.. Tänk så mycket lättare det skulle bli då..


RSS 2.0