Hemma i kylan igen

Då var man tillbaka i verkligheten..Vi har haft en himla skön vecka i värmen. Dock inget kanonväder, men en gnutta sol varje dag har vi fått på oss, två heldagar utan massa moln. Det var ungefär som en svensk sommar, när solen är framme är det tokvarmt och när ett moln kommer fryser man. Lite brunare än innan vi åkte har vi blivit iaf.
Vi hamnade på en väldigt lugn sida av ön, en mysig liten fiskeby. Eftersom tanken med resan var att ta det ganska lugnt så var det inga problem att det inte erbjöds speciellt mycket uteliv. Dagarna spenderade vi vid poolen och kvällarna på restaurenger och vid baren. Vi träffade en del härliga människor och hade i det stora hela en mycket lyckad semester!=)
Bilder kommer att läggas upp senare..

Nu har skolan satt igång igen och det känns rätt bra, ser fram emot att läsa specialiseringen som börjar imorrn, tematiskt arbetssätt och estetiskt lärande, alltså musik/bild/drama.

Iaf.. jag skulle lämna in min studieförsäkran idag, men lyckades inte hitta rutan man ska klicka i för att skicka in den på csn´s hemsida, det som brukar vara så enkelt! Jag ringde då upp csn för att få hjälp. Då visar det sig att de har skickat ut ett meddelande till mig om att det är dax att ansöka om nytt studiemedel. Eftersom att min e-legitimation har krånglat så har inte jag lyckats läsa deras meddelande. Så nu ska snubben på csn skicka en ansökan till mig per post som jag sedan ska fylla i och skicka tillbaka. Först efter att de har godkänt det kan jag skicka in min studieförsäkran och sen få mina pengar. Detta kommer alltå att ta ca 3 veckor enligt honom jag pratade med!! Kul! Jag som sett framemot den stora summan man får nu i januari..mina räkningar, hyra, mat, nöjen, kurslitteratur.. yejj!! Som tur var så kommer jag få lön från konserthuset och min snälla mamma har erbjudit sig att låna ut pengar tills allt ordnat upp sig.. tack!

Igår kväll träffade vi Ingrid igen efter ca 8 veckor! Så kul! Vi hade så mycket att prata om så tror vi hade kunnat sitta uppe hela natten och tjattrat.. Vi får fortsätta all uppdatering snart igen=) så skönt att ha henne hemma igen!!

Jag känner att jag har så mycket att skriva om nu men det får nog räcka för idag.. Ska knata iväg till willys för att fylla på kylskåpet lite, sen ska jag vänta på boken från elin o sätta igång med läsningen som ska va klar imorrn. Hur kan man kalla någonting för kursstart när man ska ha läst klart en bok och gjort uppgifter till den redan innan kursen startat?!

På fredag är det dax för kåren, ska bli kul att träffa alla igen! Förfest på midgård så hoppas så många som möjligt dyker upp!

Nu ska jag ta tag i dagen!


Kommentarer
Postat av: Elin

Ang csn, join the club.

2009-01-21 @ 18:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0