Hothotihothot!

Nu börjar det bli tjatigt, men även denna dag har spenderats på stranden. Man läre ju passa på=) Denna gång i sandviken. Himla trevligt förutom att måsjävlarna sket på mig 2 ggr!! Äckliga fåglar!!

Ikväll har jag o tjejerna ätit på Helt enkelt, sen gick vi vidare till tant grön och tog oss en tisdags-cider. Vardagslyx! Riktigt mysig kväll!

Nu ska jag krypa ner och försöka ta mig igenom ytterligare en natt i denna värme! Har iaf tagit fram bara ett påslakan utan täcke, får väl se om det underlättar nåt=)

Imorrn väntar en heldag i Sthlm med Carina!! Shopping, mys, lunch på nån uteservering, glass och magnetröntgen står på schemat. Sen bär det av till Ljusdal igen för jobb torsdag, fredag. Helgen kommer sedan att spenderas i Gävle, vilket jag ser fram emot!!

Adios!

Jag njuter!!

Nu har jag tillbringat helgen i Ljusdal, UNDERBART har det varit!! Kom sent i fredags kväll, Madde hämtade upp mig, sen for vi på järnvägs på 29:an där vi lyssnade på karaoke som sjöngs för fulla muggar, lät förjääävligt! Tänk er finnar som sjunger låtar på svenska!! Klingar inge bra direkt! Men iaf.. himla trevlig kväll!

Lördagen spenderades på nore med tjejerna och lilla bellis, och på kvällskvisten kom samma sällskap hem till mig där vi grillade och myste ute i kvällssolen. När vi fått i oss god mat och en del dryck bar det iväg till torön och engmans kapell!! Som alltid på denna plats med detta band; en magisk kväll!!

Igår blev det nore igen och lite bakishäng i solen, naajs! Idag har jag jobbat, en lugn och skön dag. Efteråt for vi till nore igen, så skönt med eftermiddagssolen, alldeles lagomt varmt! Träffade Pelle och fick mig en åktur på vattenskotern också, så härligt!

En bild från förra året på norebadet


Nu väntar en promenix ner till stationen där tåget till Gävle väntar.

Riktigt härliga dagar nu!!

Tjing!

Ännu en dag på stranden!

Igår blev det ytterligare en underbar dag!! Jag och Karin  tog oss ut till Harnäs och solade och badade hela dagen, hur skönt som helst!! Värmen var alldeles lagom och vattnet var inte skitkallt. Vi hade köpt med oss jordgubbar, vindruvor, apelsiner och en varsin sallad, riktigt najs!!
Efter en kall dusch och lite ombyte mötte jag sedan upp Elin, Inkan och grabbsen i boulognern där vi låg och njöt av kvällssolen. Därefter blev det glass på donken och avslutningsvis lite häng på brända bocken.

Ibland har man det bra!

Tyvärr resulterade gårdagens solning i en tokbränd baksida på Lindas stackars kropp.. Men det är smällar man får ta!

Nu väntar jag på att Jonas ska hämta upp mig för ytterligare en dag på stranden! Me like=)


Hoppas ni får en toppendag gott folk!

Första doppet!

Men nu kan vi väl säga att sommaren är här!!?!!

Underbar dag har det vart, har legat på stranden i Ljusdal så gott som hela dan. Första doppet blev också av, riktigt skönt! Så roligt som jag har haft den sista tiden var det längesen jag hade!! Först en galen helg i Orsa med underbara människor, sen två underbart härliga dagar i Lightvalley med mina flickor!! Mycket skratt och galenskap, det är något som är en stor del av mig och som jag verkligen fått den senaste veckan!

***

Jag hade ju totalt missat att det var fotboll ikväll också, klantigt av mig! Men jag hann se hela matchen iaf! Ett stort problem när det vankas sport är dock min tv.. mindre får man nog leta efter!! Man får sitta framåtlutad och kisa så gott som hela tiden=) Men det funkar... En ny tv känns inte som prio 1 just nu.. får bli en senare investering!

Nu väntar sängen om jag ska orka ligga och steka på någon utav gävles stränder imorrn!:P

Sov så gott!!

Vackra Hälsingland!

Idag har jag jobbat min första dag i Ljusdal, gick himla bra, en lugn och skön dag!
På väg hem från jobbet ser jag Madde och Elin köra förbi, jag hakade på och det hela slutade med en hel eftermiddag/kväll längs Hälsinglands vägar.. Tanken var från början att Elin o Madde skulle kolla loppisar men när vi inte hittade nåt vettigt så blev det en riktig roadtrip istället. Ljusdal-Järvsö-Kalvstigen-Delsbo-Bjuråker-Hudik. I Hudik hälsade vi på Malle med familj och grattade henne i efterskott. Mycket, mycket trevlig kväll, kändes som den gamla goda tiden igen=)


Snyggingar nånstans utanför Delsbotrakten! (snodd av Madde)


********
Imorrn är tanken att vi ska lägga oss på Nore och sola och bada, så jäklar om det inte blir finväder!! På onsdag väntar också sol och bad, men då i Gävle med Karin och Cissi!=)

Midsommarhelgen i Orsa blev iaf himla lyckad, bilder kommer i ett senare inlägg när jag är tillbax i Gävle!

Tack tjejer för en underbar kväll, jag har nog inte insett hur mycket jag egentligen saknar er!!! <3

Nu kööör vi!

Imorrn bär det iväg mot Orsa, vi håller alla tummar vi har för att regnet ska hålla sig borta!!
15 pers i ett militärtält, ohlalaaa va bra det kommer bli=))

Trevlig midsommar gott folk!!

Boring!

Vilken trökkväll alltså! Inget vettigt på tvn och jag har ingenting att göra... trök, trök, trök! Satte mig för att klinka lite på gitarren men tröttnade rätt snabbt. Ska jag göra nu då? Har fotbollen på i bakgrunden, men hur intressant är det med Sydafrika-Nya Zeeland egentligen?! Jag hade velat kolla på livefotboll ikväll, perfekt väder för de! Funderar på att ge mig iväg till Sandviken imorrn kväll om det inte regnar allt för mycke. Nån som vill hänga på?
Vi skulle ju egentligen ha åkt iväg till Orsa imorrn efm men bestämde idag att vi skjuter upp de till fredag och hoppas på bättre väder! Har även börjat fundera på andra alternativ eftersom regnet tydligen ska äckla sig över just dalarna hela helgen! Öregrund,Östhammar, Hölick?.. Vi får se vad de blir!

Ska väl kanske gå ut i köket och umgås med disken en stund då..Sen får det nog bli en tidig kväll som det känns!

Tjohej och gonatt!

Hallåå?!

Vad är det som händer? Snart är det midsommar, vilket betyder tältning i Orsa. Väderprognosen visar regn, regn och åter regn!
Det klingar inte så bra!
Nog för att väderprognoserna brukar vara lite sisådär, men det skulle inte förvåna mig om det stämmer den här gången..

Jag dansar soldansen varje dag så vi får väl se om det hjälper.....




Go morron Goo mooorrrrrroooon..

.. hör fåglar sjunga glatt go morron, go morron i köööööör!

Vilket jäkla skitväder! Nu ska det ju vara sommar! Sommar, sommar och sol, havet och vinden, doft av kaprifoool.. 
 
Trots vädret så är jag på bra humör idag, som kanske märks efter mina sånginsatser!
Vaknade vid 8, pigg och full av energi, skuttade ner till tvättstugan (eller ja, jag tog hissen) slängde i två maskiner tvätt, gjorde sen i ordning en rejäl frulle och nu är det dax att ta fram dammsugarn. Det känns som att jag skulle kunna städa hela världen idag, så mycket energi har jag!

Får väl ta ut all överskottsenergi på min stackars familj som kommer senare. Vi ska fira kusinen som tog studenten igår, fest o ståhej på konserthuset.  Trevlans!

Dåså.. Adjö och trevlig lördag!

Ny design!

Nu har min vän Madde vart i farten igen. Piffat  till och gett min blogg en lite somrigare design!
Riktigt najs!!:D

Fredagsmys med Linda

Japp, ikväll blir det en skön hemmakväll med godipåsen. Förhoppningsvis går de nåt vettigt på tvn oxå. Annars har jag ju som sagt godispåsen...=)

Fram med paraplyet för att gå ut och skaffa sig kvälls-sällskapet!


Nähäpp..

Det ser inte ut att bli nån gävleresa idag... min kropp och mitt huvud säger ifrån. Jag är alldeles svag i kroppen och blir yr så fort jag varit uppe en stund. Kanske inte så lämpligt att sitta och köra själv då..
Gaah! Jag som ville tillbka idag..

Aja.. får bli en tidig hemfärd imorrn bitti istället så jag hinner hem och grejja innan studenten för kusinvitamin...

Uppe på benen igen..

Nu är jag någorlunda frisk igen efter 4 dagars sängliggande.. helt sjukt vad dålig jag blev. Hög feber och nån slags magsjuka, ingen rolig kombination vill jag lova!
Idag har jag pallrat mig upp ur sängen iaf och orkat varit uppe någorlunda länge med små vilopauser.. Ska försöka få i mig riktig mat senare och se hur det funkar för så här tom var det längesen magen kändes.. tappat 3 kg och en jäkla massa energi på 4 dagar. Men som det känns nu så är jag snart på g igen, ska försöka ta mig till Gävle imorrn igen är det tänkt. Får ta skruttbilen och behålla den där i sommar så det är naaajs!

Ingen som vill lifta till Gävle imorrn?=) Finns ingen radio i bilen och jag lär bli så trött i halsen av att sitta o gala själv hela vägen;)

Nu väntar ytterligare en vilopaus uppe i sängen med korsordet!



Efterlängtat möte!

Imorse vaknade jag av  känslan av en stor längtan, en längtan efter min älskade vän Emilie!!
Hon har varit borta i Paris i flera, flera månader nu och imorrn ska jag äntligen få träffa henne igen!! Som jag har längtat!
Nu åker hon visserligen tillbaka igen på måndag morgon, men jag är glad att jag får träffa henne en sväng imorrn iaf=)
En stooor kram och en massa tjatter kommer det bli!
                                                                                                


Nu ska jag ta mig en lång dusch med peeling och hårinpackning, lovely! Under tiden ska jag lyssna på spotify, som jag förövrigt har lyxats fixa nu. Mycket bra!!

Ikväll vankas det 25-års fest för en annan kär vän, Ingrid! Det kommer bli kanon!=))

                                                                                               Trevlig Lördag!

Lite väl gåpåig!

Nyss när jag var på väg hem från frissan i spöregnet hör jag nån som ropar HALLÅ, NÄE MEN HEEJ!! Jag tittar upp och ser två väldigt entusiastiska ögon som riktar sig mot mig. Jag har aldrig sett killen!! Han dyker in under mitt paraply och sträcker fram handen och presenterar sig som Olle.. öhm.. ja, hej.. Linda heter jag.. Sen frågar han hur det är och försöker vara allmänt trevlig. (Jag var dyblöt och inte ett dugg sugen på att vara social) Iaf..j ag funder hela tiden på vad fan karln vill och om jag borde känna igen honom!
Efter mycket svammel frågar han vad jag har för telefon, vilket abbonemang jag ringer ifrån och att han kan ge mig en telefon i handen för 0 kr!

Hahaha.. dyka in under mitt paraply på de där viset! Pucko!

Shopping!!

Idag är det ett sjujäkla pissväder, regnet vräker ner!!
Såna dagar brukar jag vilja gräva ner mig och inte göra nåt vettigt alls. Men inte idag inte!

Ojoj vilka fynd jag gjort! Halva priset på precis ALLT på bikbok.
Jag har fyllt på min sommargarderob med 2 jeansleggins(mörkblå och svarta), en tunika, 2 längre linnen och 2 längre t-shirtar. Allt detta för strax över 500-lappen!!=)

Jag är NÖJD!

Kolakakor!

Jag hade tänkt att lägga mig och vila efter jobbet, men det fick bli bakning ist. Mina favoriter bland småkakor!




200 gr margarin (smält ej)
1 3/4 dl socker
2 msk vaniljsocker
1 ½ msk sirap
2 tsk bakpulver
5-6 dl vetemjöl

Blanda alla ingredienser.
Lägg sedan ut i 6 st fingertjocka längder på en plåt m. bakplåtspapper.
Tryck till med en gaffel.
Grädda 10-15 min i 175 grader.
Skär i sneda bitar innan de svalnat.

Supergott och superenkelt!!

Röstning..

Eurpoa-valet? Ett stort hmmm....
Det är väl ens plikt att gå och rösta på söndag, men om man inte är ett dugg insatt då?!


Sommarlooooov!!

Tralalalalalaa.. jag är glad, sprallig och full av energi! Samtidigt känner jag mig totalt utpumpad och trött i både huvud och kropp.. märklig känsla!
Men jag lever på spralligheten just nu och njuter av att ha en skön sommar framför mig!=) Alla skoluppgifter är inskickade, vilken lättnad!! Inga måsten, ingen stress, inte massa skit som ligger och väntar på att göras.. Nej nu jäklar ska jag ta vara på den här ledigheten och hitta på massa skoj i sommar!
Ledigheten börjar med jobb på förskolan imorrn, men vad gör de! Jobbar tillsammans med Inkan imorrn så de ska bara bli kul!=)

Nu ska jag lägga mig på golvet och försöka knäcka min förbannade rygg, fattar inte hur det blivit såhär? Känner mig som en 80-åring.. Stel, ont  och krokig.. ibland undrar jag hur jag kommer vara när jag väl är 80 om jag känner mig såhär nu!?!



Avslutar kvällen med några bilder från fredagens förfest innan tunntöming!



 

                  
      


 


RSS 2.0