Tråkiga dagar

Nu är det sista veckan innan allt drar igång igen.. då vill man ju hitta på massa skoj o njuta av sista sommardagarna.. Jag gör raka motsatsen! Vad ska jag göra om dagarna?? Folk jobbar, är bortresta eller har annat för sig.. Jag har långsamt, vääldigt långsamt!!

Finns inget att fördriva tiden med här hemma heller.. städat har jag gjort,, tvättat åxå..

Kom hit o fördriv tiden med mig.. nån?!!

Avundsjuk

Fick nyss ett sms från Elin..hälsningar från Turkiet.. ååå ja blir så avundsjuk.. vill åxå till värmen ju!! det va 52 grader där.. shit!!:)
Tänk.. ligga på stranden o njuta, ta sig ett dopp ibland, kvällspromenader vid vattnet, käka gott o dricka goda drinkar på kvällen.. vill vill vill!!





Någonstans på den här stranden ligger nog Elin o gassar nu..
(Bilden är från Turkiet i höstas) Jag vill dit igen:)


Jag får drömma mig bort istället.....


Grattis Pappa!

Idag fyller min käre far 50 år! Han o mamma har vart nere i Vadstena i helgen o ska svänga in här i Gävle/Sandviken på vägen hem så ska vi ut o äta födelsedagsmiddag:) Riktiga firandet blir på lördag då mamma o pappa ska ha 100 års-fest hemma i Ljusdal. Mamma fyller också 50 (december), så de slår ihop kalaset.

Så var cityfesten över också..
Det har vart en lyckad helg med mycket skoj! Det känns i kroppen o huvudet att det varit fullt upp, sovmorgonen imorse var välbehövlig! Jag tog mig en skön morgonpromenad innan frukost, sånt borde man göra oftare.. en riktigt bra start på dagen!

Nu är det sista veckan innan allt drar igång, nästa måndag är det phadderfest o onsdagen efter startar n0llningen:)

Jag måste bara dela med mig av min tankspriddhet.. Jag har ju letat både min sovsäck och fläkt sen i våras.. jag har varit helt säker på att jag tagit med båda sakerna hit till nya lägenheten, så jag har letat, letat o letat! Jag vet inte hur många ggr jag vänt upp o ner på mitt förråd i källaren och likaså klädkammaren.. utan resultat! Igår när jag plockade ihop efter helgen och la in grejjer i klädkammaren var jag tvungen att flytta  på resväskan.. jag tyckte då att den kändes lite väl tung så jag öppnade den o kikade.. hahaha.. där i låg både fläkten o sovsäcken!! jag som skulle vara smart o spara lite plats genom att stoppa ner saker i resväskan.. ja blir så trött på mig själv! nu har jag ju gått o köpt mig en ny fläkt åxå.. aja.. hellre 2 st än ingen alls:)


Kryssning, stugbesök o cityfesten

Dax för en liten uppdatering tror ja..

Just nu regnar de en massa.. så trist! under cityfesten ska de ju va sol med varma kvällar.. men ser inte så lovande ut tyvärr:(  Vi va ut en sväng igår på stan.. strosade runt lite o drack öl/cider i tälten, skön kväll!

Vi va ju på kryssning i helgen åxå, jag, inkan, patrik o räkan. Skönt o komma iväg en sväng! Vissa blev ju rätt dragna där ett tag, men jag höll mig skapligt lugn=) Jag fattar inte vad vi sysslade med egentligen, tiden bara rann iväg. kl.2 kom vi på att vi kanske skulle gå ut från hytten o kolla vad som hände där utanför.. på dansgolvet var de inte allt för mycke folk.. men vi roade oss bra ändå=) Satt ute på däck vid 4-5 på morgonen o tittade ut över havet, så himla fint!! Bilder kommer senare, jag tror jag glömt sladden till kameran i ljusdal..

I tisdags var vi ut till patriks stuga..stannde tills igår.  Jag, ingrid, elin, patrik o christoffer. mysigt! Vi lagade taccos, spelade spel o mös framför brasan. Igår åkte vi ut med båten, de va inte så värst varmt men vi tog på oss badkläder ändå.  Jag o ingrid åkte ring efter båten.. så jäkla skoj!! såg så läskigt ut så visste inte om jag skulle våga, men oj så kul de va!! höll på o flyga av en gång åxå, men lyckades hålla mig kvar=)

Idag har jag haft en städ- o tvättdag, välbehövligt! Man vill ju ha de rent o fräscht när de kommer folk i helgen. Blir ju lite partajjande på fredag o lördag. Imorrn ska vi till Jennifer o grilla o på lördag blir festen här hos mig!

Nu ska ja stoppa nåt i magen o sätta mig o mysa i soffan...

RSS 2.0