Hallå påre träningsvärken!

Imorrn kommer jag garanterat ha träningsvärk.. i heeela kroppen! Jag följde med Emilie o Pontus till Pace ikväll o körde ett pass. Riktigt skönt, men jobbigt!
Började med löpning på bandet, knät höll, wehoo! Sen blev det rundan med alla redskap, jag är ju inte en van gymmare så de va en jäkla tur att jag hade Emilie före mig så jag kunde tjuvkika på henne:) Jag har iaf konstaterat att mina armar är totalt otränade, å då menar jag verkligen totalt!! otränade, hej å hå! fick mjölksyra på en gång..
Imorrn efter jobbet så väntar en långpromenad för att, förhoppningsvis, minska en del av träningsvärken..

Jag är så glad att jag har Emilie hemma i Ljusdal den här veckan! Det gör så mycket att ha någon att umgås med på kvällarna. Extra bra att vi bor på samma gata:D

Nu ska jag lösa korsord med mamma o pappa innan det är dax att krypa ner! (pensionärsvarning, ja vet) ;)


Jag måste bara dela med mig av en situation på jobbet idag:

På morgonen sitter jag vid bordet med en flicka som ser jättetrött ut och bara gäspar..

Jag: Är du trött idag?

Flickan:  Jaaaa, (suck) jag åt ju massa gäspar hemma idag.

Ja jag säger då de.. barn har svar på allt! Är man trött så har man självklart ätit gäspar:)



Fredagsvana

Fredagsmys kan man ha på många olika sätt..

På förskolan idag:

Jag: Idag är det fredag.

Pojke 5 år: Ååå är det fredag? Då är det fredagsmys ikväll!

Jag: Vad gör du då?

Pojke 5 år: Äter MÖGELOST!!

Mögelost? 5 år? Jag är 24 år och har inte lärt mig äta det än..
Tydligen älskar den här killen det och firar varje fredagsmys med mögelost och saltiner!
De flesta barn brukar längta efter godis, men tydligen inte alla... Hahaha!


GRATTIS!

Ett stort grattis till min kära syster som fyller 21 år idag!!!



 <3


I like it!

Det går bra nu!
Idag har jag jobbat igen, 9-16, på samma avd. som förra veckan. Kul=)
Sen fick jag ett samtal från familjedaghemmet i Ljusdal som jag hade anställning på innan jag började plugga i Gävle. En personal var sjukskriven januari ut och antagligen längre, så de undrade om jag kunde jobba heltid tills hon var redo att komma tillbaka. JA TACK! De har öppet kvällar och helger också, så det ger ju OB, plus att jag kan vara ledig några dagar mitt i veckan om jag jobbat helg. Perfekt! Då kan jag vara i Gävle en hel del iaf:) Det kan inte bli bättre!:D (eller jo.. det skulle väl vara ett jobb i Gävle då, men det här är näst intill perfekt) :D
Jag är så GLAD!
Jag ska antagligen få jobba 3 veckor här i Gävle, i slutet av februari, början på mars också, då en personal ska ha semester. Det är inte hundra klart än, men dyker det inte upp nåt annat så...
Plus att jag har kvar jobbet på konserthuset, vilket ger ännu mer jobb (pengar)!!

Som sagt, det går bra nu!:)



Pigg och allert!

Imorse när jag vaknade satte jag på mig varma kläder, drack ett glas vatten och gav mig sen ut på en promenad. Så härligt väder ute! Det var rätt kallt i början, men när solen kikade fram blev det riktigt skönt. Solen påverkar verkligen temperaturen. När jag gick hemifrån visade termometern nästan -16 grader och när jag sedan kom hem igen visade den -5 grader. Nog för att termometern sitter mot en vägg där solen legat på, men ändå!

Morgonpromenader innan frukost måste vara ett utav de bästa sätten att börja dagen på!



Even Now



Jobb- & träningstorsdag

Idag har jag jobbat. De ringde imorse vid 7 och frågade om jag kunde jobba. Själklart! Jag vill inget annat nu:) Jag behöver all erfarenhet jag kan få plus att pengar är ett måste nu när jag inte får csn längre. Det var en himla lugn och skön dag iaf, perfekt början! Imorrn är jag ledig, då ska jag pyssla lite här hemma och sen förbereda inför kvällens födelsedagsfest hos Emelie. Temat är rosa! Jag som har så knapert med rosa i min garderob.. men jag får försöka rota fram nåt:)

Jag har satt igång med träningen hos sjukgymnasten igen efter jul- och nyårsuppehållet, riktigt skönt att komma igång. Men jäklar vilken träningsvärk jag har!! Bak- och framsida lår och ljumskar är så ömma så jag knappt kan gå normalt.. Borde nog ta en långpromenad imorrn för att överleva en kväll på dansgolvet imorrn kväll:) 
Men jag har egentligen gärna träningsvärk, då känns det att man rört på sig:P

Avatar

Imorrn bär det av till Uppsala. Vi är 10 pers som åker iväg för att se Avatar i 3D. Ska bli kul! Jag har aldrig sett nån film i 3D förut så det ska bli häftigt! Innan bion blir det stan också, får väl se vad uppsala har att erbjuda, tror faktiskt inte att jag gjort stan där förut..

Jag har bestämt mig för att föja med till fjällen också, om ungefär 1 vecka. Jag åker ju inte utför, så därför har jag varit väldigt tveksam, men vi ska nog hyra längsdkidor en dag, plus att man nog kan roa sig iaf:) Det ser jag verkligen fram emot nu, vi blir nog ett härligt gäng!

Nu ska jag återgå till paradise hotel;)

Jul i Ljusdal & Nyår i Gävle


         


     

Jag var tyvärr inte så duktig på att knäppa kort under julen, men några få bilder blev det iaf! 1. Våran gran.
2&3. Otrooligt mycket snö. 4. Josse, Emilie & Pontus på grötfrukosten på julafton (vid "barnbordet") 5. Söta lilla kusinbarnet Emmie-Lee:)


På nyårsafton tog jag desto fler bilder!


       

         

           

                 
 
      
  
  
    
    Riktigt god mat, lekar, massa skratt, härliga människor! Precis som ett nyår ska vara:)

   


RSS 2.0