Så söt så!

Här är Malle & Tommies lilla sötis!


 




Välkommen till världen lilla Isabelle!

Nu har Malle äntligen fått sin lilla ängel, precis på den beräknade dagen åxå!:) Nu längtar jag tills man får snusa bäbis!



Vilken mysig kväll jag har haft! Jag o Ida hade med oss en massa gott o åkte iväg till Jons flotte o käkade o hade de bra i kvällssolen. Jon kom förbi o gjorde oss sällskap åxå, rikitgt skön kväll! Sen började de blåsa lite kallt så då for vi runt på en massa skogsvägar o kikade. Hade hoppats på ett få se en björn men som vanligt gömmer dom sig när man kommer..

Nu blir de ytterligare några dagar i ljusdal... ska nog bara ta de lugnt nu på torsdag å fredag, sen på fredag kväll ska vi ut ett gäng o käka på järnvägs o på lördag blir de enmans kapell på torön! så jäkla skoj ska de bli:)  På söndag bär de av mot Gävle igen.. de lutar åt en kryssning sön-mån.. riktigt lockande!

Underbara dagar!

Nu ska man verkligen inte klaga! Vilka härliga dagar jag har här i Ljusdal nu:) Jag umgås med familjen och vännerna, vädret är underbart och det finns inga måsten! Jag njuter mig igenom varje sommardag och kväll.

Nästan varje dag åker vi till stranden och myser i solen och på kvällarna tar jag sköna promenader eller hittar på nåt skoj, med andra ord så är livet just nu helt perfekt!

Ljusdal är ett himla mysigt ställe på sommarn, nära till badplatser och naturen. Jag längtar sälvklart hem till Gävle åxå, men känner att jag vill njuta av tiden här ett tag nu. Det blir nog gävle igen på söndag eller måndag. Då får jag låna skrutt-bilen så man kan åka runt på små utflykter och bada åså. Det ser jag fram emot:)

Imorrn blir det stranden igen på dagen, sen ska jag o Ida ut och åka flotte på eftermiddan/kvällen. Ska göra i ordning sallad, frukt o massa gott o åka runt på flotten o kvällsbada. Ska bli så mysigt!

Det blir inte att jag uppdaterar bloggen så värst mycket nu, men vem vill sitta framför datorn när sommarn är som bäst:)

Semester!!


Nu kan jag inte säga annat än att  det ska bli helt underbart att vara ledig resten av sommarn:)



Vilse i Gävle

Hahaha.. jag är helt otrolig!
Idag efter jobbet bestämde jag mig för att ge mig ut på en promenad, känner att jag rört på mig så lite på sista tiden. Egentligen var jag helt slut i fötterna efter att ha stått/gått hela dan, men kände att jag behövde komma ut o få lite frisk luft.

Jag har fått tips om att det skulle vara så fint i Lexe (uppåt sätra-hållet) så promenaden bar iväg åt de hållet. Jag traskade på i ganska hög fart  i min egen värld, lyssnade på musik och njöt av omgivningen, riktigt mysigt var det, Men helt plötsligt hade jag tappat orienteringen ganska rejält och hade ingen aning om vart jag var.. jag irrade omkring bland massa villor, mötte några återvändsgränder och liknande.
Efter ett tag fick jag syn på en gång och cykelbana och tänkte att nånstans måste jag ju komma fram.. jodå.. i Hagaström! jag började inse att mina fötter värkte en hel del och ville inget annat än att vara hemma. Men det visade sig vara en bra bit kvar! jag tog mig ut mot motorvägen på en gång o cykelbana och följde den in mot Gävle igen..
Efter 1 tim o 45 min hade jag lyckats ta mig in i stan igen! haha.. så typiskt mig! jag som bara ville röra på mig och få lite luft.. nog fick jag de allt!


Schleeeeeeten


Idag är det en tung dag! trött, mår lite smått illa, ont i huvet å kroppen...

Helgen har iaf varit riktigt lyckad!
I fredags kom mamma, pappa o syrran hit. Vi var ute å käkade å hade en väldigt mysig kväll. Josse skulle iväg på bio med tjejerna senare så då knatade jag, mamma o pappa runt på stan å tänkte ta oss ett glas eller så på nån uteservering, men satan i gatan va mycke folk de va ute!! Vi gav upp o gick hem till mig o kollade på film o hade mysigt ist=) Lördagen spenderades med mamma o papppa på stan, skön dag! Köpte mig tre nya mattor, en klänning och en fläkt. (Äntligen!)

När dom gett sig av hemåt så var det dax att fixa till sig lite för kvällen. På schemat stod Tjejmiddag! Elin var ju hemma från borlänge så självklart  träffades vi tjejer för att uppdatera varann=) vi lagade mat, drack vin å tjattrade... Senare gick vi ner på berggrenska för lite vätskepåfyllning, vilket egentligen inte behövdes för min del, men så blev de iaf:P När vi kände oss nöjda där gick vi vidare på heartan.. Mc donalds efter krogen måste vara bland det bästa som finns, tror nog aldrig att en cheese o strips smakat så bra nånsin:) Riktigt lyckad kväll!!!

Idag har det varit bakismat på stan.. köpte mig en fet godispåse sen som jag tänkte svulla i mig, men insåg när jag kom hem att jag mådde så illa.. gick inge vidare med den svullningen..  ska nog göra ett nytt försök senare till en film eller så.

Jag räknar ner nu... bara 6 dagar kvar på jobbet, sen blir de semester resten av sommarn!!! Jobbar alla dagar till veckan utom fredag.. hoppas verkligen att veckan går fort för jag vill va ledig nu nu nu!!
Jag har insett att jag har gjort mitt på äldreboenden.. är 6:e sommaren nu tror jag, så de känns som att de får va slut med de.. så sa jag iofs förra året åxå, men nu känns det verkligen så! måste försöka vara ute i tid nästa år å fixa nåt roligare sommarjobb..

soffan ropar på mig nu... bäst o lyda:)

RSS 2.0