Min tur snart?...

I torsdags fyllde Alma 5 år, i samma veva som gästerna kom började hon att kräkas.. Hon och Ante evakuerades på övervåningen medan gästerna frivilligt stannade kvar för smörgåstårta och massa fika. Jag bestämde mig för att följa med mamma och pappa hem efter kalaset för att minska risken för smitta och för att kunna jobba mina sista dagar på jobbet. Strax innan vi går ut genom ytterdörren för att åka iväg kommer magsjukan även till Alfons.. Stackringar!!!:(

Ante klarade sig och barnen piggnade på sig under fredag och lördag.. Vi lämnar barnen hos farmor och farmor på lördag eftermiddag för att själva gå på romerska för bad och bastu med 8 andra personer. Efter badet väntade mat på järnvägs.. När vi nästan ätit färdigt börjar Ante toksvettas och blir tvungen att gå ifrån bordet.. Efter en lång stund ringer han och talar om att även han har börjat kräkas.. Men åååååhh! Jag tackar de andra för en trevlig kväll och hoppas att de inte blivit smittade... Betalar och beställer två taxi.. En med Ante i som går hem och en med mig i som går till mamma och pappa.. Så nu är jag här igen i hopp om att inte magsjukebacillerna har hoppat över på mig också... Känner mig febrig nu så vi får väl se vart det bär... Satans äckliga sjukdom!!!



Viking



Igår var vi på fest med vikingatema, jag hade ju lite ångest över vad jag skulle ha för kläder, men med hjälp av second hand och en arbetskamrat så löste det sig :)



 



Det blev en väldigt lyckad kväll!


Helgen

Jag har haft en lugn och skön helg, de två nästkommande helgerna har vi massa inplanerat så det kändes passande att bara ta det lugnt nu. I fredags var vi bara hemma, lagade mat och tittade på tv. Som vanligt när det gäller mig så somnade jag ju i soffan, kvart i nio tittade jag på klockan och ville gå och lägga mig, höll mig dock vaken till 22:) Igår mötte jag upp Malle och Isabelle för en fika på finess, sen följde de med mig hem för en massa lek i almas rum. På kvällen kom de två tillbaka för att titta på melodifestiveln och äta "otokaj" Mycket trevlig dag/kväll:) Idag blir det lugna puckar igen, det är väl tänkt att jag och min andra hälft ska ta en promenad runt sjön och sen fixa lite här hemma.

Nästa helg ska vi på fest med vikinga-tema.. ja ni hörde rätt, VIKINGA-tema.. jag är överlycklig.. not! Hahaha.. Va fasen tar man på sig då?? Spara ut skägg kan jag ju inte göra.. Hjälp mä!

Norge

Testar att blogga från mobilen för första gången:-)vi är snart framme vid norska gränsen, jag, mamma o pappa är på väg till syster för att hälsa på i helgen. Ska bli mysigt att umgås med hela familjen en hel helg!:-D

RSS 2.0