Parteyy!

Ikväll ska denna skönhet firas!





<3


Överallt..

Idag har jag och Elin gjort våra första intervjuer, det gick galant, inga problem alls! Så nu tar vi HELG! 
Nu ska jag småstäda lite här hemma, käka lunch, tvätta (om det finns nån tid), rota i garderoben efter turkosa kläder till Carinas fest, möta upp Helen för solning och sen ha idolkväll här hemma. Helen kommer att bo hos mig hela helgen, myspys!:)

                                                                                           
                                             jag kan sitta flera timmar 
                                              jag kan gå igenom allt 
                                               det tog slut för längesen 
                                                 men du är
överallt....


...


Bakslag

Kom nyss hem från sjukgymnasten.. Det blev tyvärr ett kort pass idag.
...I tisdags gjorde det riktigt ont vid en övning och sjukgymnasten trodde att vi gått för fort fram och att det blivit för mycket för knät. Jag hoppade över just den övningen och körde vidare utan problem. Idag hände samma sak igen så nu måste jag tydligen vila från sjukgymnastiken i 2 veckor eftersom att knät är överansträngt. Jävla skit!! Jag som var beredd att lämna rehabträningen nu. Som tur är så får jag fortsätta med spinningen.. just de här två veckorna iaf.. Tyvärr tror ju sjukgymnasten att det kanske kan vara någon snedbelastning i just spinningen som gör att det blivit överansträngt nu. Det visar väl sig efter dessa veckor då.. Gaaahh! Orka vänta och se.. jag vill köra igång på riktigt nu ju!!

Tålamod, tålamod, tålamod...

Bad day!

Jag har en sjukt dålig dag! Är nedstämd och lever helt i min egen värld just nu.. Istället för att gräva ner mig totalt så tog jag och gjorde nåt åt det hela.
Min kära syster ska ju flytta hem från Oslo nästa helg och har en himla massa packning att släpa hem. Hon undrade förut om jag kunde möta henne i Sthlm för att vara bärhjälp. Men vafasen, jag har inget inplanerat den helgen så jag tar och åker hela vägen till Oslo ist! Så nu har jag bokat tågbiljetter:) 6-9 nov blir det alltså en långhelg med syster i Norges huvudstad!!
Som jag längtar!! <3

Man måste få ha dåliga dagar, helt klart, men hur dåligt man än mår och hur än värdelöst allting känns, så finns det alltid ännu fler saker att glädjas åt. Det gäller bara att öppna ögonen och se och ta vara på det!!

 


Lästips!

Ikväll har jag läst ut min bok, EMMA Mias dotter.. Jag har varit helt fast, så himla fängslande bok, precis som alla andra böcker i samma serie. Helt sjukt vad den familjen har stått ut med mycket! Det är så mycket så man inte kan ta in allt. Det går inte att hålla tillbaka tårarna. Jag var t.o.m tvungen att lägga ifrån mig boken när jag satt på tåget, annars hade nog folk tittat snett på mig och undrat om jag verkligen mådde bra.

För er som inte läst dessa böcker; gömda, asyl, mias hemlighet, mias systrar och så den som jag precis läst, Gör det!! Ni kommer inte att ångra er, tro mig!


                                           

Helgen

Nu har jag tillbringat någon dag i Ljusdal. Jag hann med tåget i lördags efter jobbet så kvällen spenderades med mina Ljusdals-pinglor. Riktigt lyckad kväll:)  Resten av tiden här har jag bara varit hemma med mor och far, tagit det lugnt och inte gjort något speciellt. Så skönt så!

Ikväll tar jag tåget tillbax till Gävle, bibblan-plugg som väntar resten av veckan. Inte alls lika taggad den här veckan.. Men men, bara man kommer igång så brukar det flyta på..

Nu ska jag gå upp o läsa min bok i väntan på att mamma kommer hem, vi ska ta en fika på finess och strosa i affärer.


Hejhej!:)


Syskonkärlek!

Kanske ett konstigt tillfälle, men mitt i brödbakandet kom jag att tänka på att jag saknar min syster något så otroooligt!! Jag vet att du snart kommer hem en sväng, men jag vill ha dig här nu, helst idag!!




Sötnosen min!!
<3


Pannkisar!

Ikväll blev det pannkaka till middag. Men ville göra nåt annorlunda än det gamla vanliga. Så det fick bli att ta bort halva mängden av vetemjöl och istället ha i fiberhavregryn. Sen tog jag också och ersatte 1dl mjölk med filmjölk. Allt för att få det lite mäktigare. Istället för sylt blev det också blåbär. Mycket lyckat resultat!
Kan verkligen rekomenderas:)

Ofta blir man hungrig bara efter en stund när man ätit pannkisar, men nu tror jag nog att jag ska klara mig hela jobbkvällen utan att magen ska ropa efter mat:) Det är förresten Killer Queen på konserthuset ikväll, fullsatt och biljetterna tog slut för längesen. Blir nog en rolig kväll på jobbet! :D

Förövrigt har jag en jävulusisk träningsvärk i magen/ryggen/axlarna/låren idag.. Äntligen! Jag är på g igen:)) Sjukgymnasten sa idag att han trodde att jag bara behövde 2 veckor till hos honom för att det såg så bra ut. Yejj!:D

Vackra och meningsfulla toner


Jag avslutar kvällen med den underbara Melissa Horn!



Hon säger det så bra den där Melissa!

Hahaha.. va?!

Efter en skvallerstund så är jag nu i chocktillstånd! Hahaha! Shit, jag fattar ingenting!
Visst, tiderna förändras och människor likaså, men ibland hänger man inte riktigt med i svängarna:)




Husmanskost

Idag har jag ätit finfin mat, pölsa, potatis och rödbetor till lunch och körv och makaroner till middag! Riktig husmanskost. Göttans:) Jag och Elin har ju börjat ta med oss matlådor till skolan för att vara lite ekonomiska, plus att man slipper cafeterialunchen, vilket innebär yoghurt och macka.

Det känns så bra att man fått in lite rutiner i vardagen nu.. två dar i veckan ringer klockan vid 7, jag kliver upp och cyklar iväg till sjukgymnasten och tränar en timme. De andra dagarna får jag faktiskt sova till 8:) Sen bär det iväg till bibblan för ex-jobb med Elin. Där sitter vi till kanske 3-4 på eftermiddan och därefter bär det av hem för middagsfix och de dagar jag inte tränat hos sjukgymnasten så blir det ett spinningpass på friskis.
Jag älskar att få ordning på allt! Sömn, mat, träning!

Vi har kommit överrens om att sitta i bibblan mån-fre och skippa allt vad som har med plugg att göra under kvällar och helger. Så skönt! Liten förberedelse för arbetslivet som väntar efter jul också..


Bowling


Gårdagskvällens bowling i bilder:)




















Idag har jag vart på stan med m&m, alltså Mari och Marie.. bara strosat runt lite och sen käkat lunch.
Nu sitter jag och mumsar på godiset som jag inte orkade äta upp igår, sen ska jag väl fixa mig nån middag o senare bege mig upp på sätra till Mari för tv-tittande resten av kvällen. Slöa men sköna söndag!!


Härliga helg!

Idag tog jag mig en sovmorgon, gjorde i ordning en rejäl frukost och sjönk ner i soffan! Här sitter jag fortfarande och myser i morgonrocken. Så jäkla skönt!
Ska nog sitta kvar ett bra tag till också.. bara vara! Precis så som en helgförmiddag ska vara.

Jag ska nog ta tag i lite städning senare, iaf plocka undan och dammsuga. Senare ska jag möta upp mina underbara flickor för en kvällsfika på stan, bowling och sen film här hemma. Kommer bli en kanonkväll:)

Igår var vi hemma hos Marie och tittade på deras nya lägenhet och hade idolkväll med massa gott, fruktsallad, nötter, chips, morötter och dipp. Riktigt trevligt!

Nu ska jag fortsätta njuta av mitt lördagsmys:))


Wiihooooo!

Min älskade dator är tillbaka, och allt är kvar!

Sitter i bibblan med Elin och pluggar nu.. eller ja.. pluggar va väl att ta i.. vi har kommit hit, startat våra datorer, öppnat uppsatsen och... ja.. de va väl allt.. vi har väl diskuterat en del, knåpat ner några få ord och sen pratat skit och tittat på folk.. Men va fasen, det är ju fredag!=)

Det kommer bli en bra helg! Lugn och skön:D

Nu ska jag väl återgå till.. pluggandet...

Tjohej!

Mat!

Just nu har jag lånat Helens dator.. Jag är ju datorlös efter att min stackare fått nåt virus. Den är kvar i Ljusdal för att förhoppningsvis bli bättre... Allt jag sparat kan vara borta eller så kan den där snubben fixa tillbaka vissa delar.. Lever på hoppet än sålänge!

Nu till nåt roligare: Ikväll ska jag ut med flickorna flejjs o käka, Helen ska firas=)
Väntar bara på att Carina ska höra av sig, magen skriker efter mat nu!

Hejsvejs sålänge!

Fredag

Nu har jag kommit hem från första jobbet för dagen, varit ute i Hille med kidsen. Jobbade på samma avdelning som Ingid och då går tiden alltid lite fortare! Gjorde bl.a. ansiktsmålningar och sen lät vi minstingarna leka konstnärer i målarrummet, vilka charmtroll alltså:)
Nu ska jag snart bege mig iväg på mitt andra pass, fast den här gången är det på konserthuset. Tror det var en hyffsat kort konsert ikväll, vilket känns rätt skönt, så jag hinner hem o slöa lite i soffan innan läggdags.

Imorrn tar jag tåget hem till kära Ljusdal, Helen fyller år och det ska såklart firas! Ska även hinna med lite tid med mor o far och hjälpa till med renoveringen i hallen, måla får nog bli min uppgift:)

Trevlig helg!

Klockrent!

Humor på hög nivå!!

http://klockren.nu



Glädjesång!

Hänvisar till Elin 

På med mössan!


Tydligen så snöar det hemma i Ljusdal!! Här riktigt äckelregnar det!
Jag vill också ha snö, massa snö!! =D Jag älskar mössor, halsdukar, vantar, tjocksockar o allt vad som hör kylan till! Ge mig vinter! Fast jag vill iofs njuta av hösten och alla vackra färger först..
Imorrn när jag vaknar ska det vara nån enstaka minusgrad, klart väder med solsken, inget regn och ingen blåst! Det skulle vara det ultimata!

                                         
                                           Vackra höst och härliga vinter!!

Klart vi fixart!

Ikväll har jag varit effektiv! Inte haft tvn på alls, bara suttit framför datorn och knåpat ihop kursportföljen, så nu är den klar!:D Nu är det BARA examensarbetet kvar! Men jag är faktiskt grymt taggad! Efter seminariet idag, vilket var det sista för terminen, fick jag en skön känsla i kroppen om att jag och Elin kommer att fixa detta galant! Herreguud, det är en B-uppsats!! Det ska vi väl klara av!
Imorrn ska vi starta på "riktigt" i bibblan. Det ska bli kul!=) Nu köör vi sista månaderna innan förskollärarexamen är här!

Något mer jag är taggad inför är onsdag! Kattreunion, tackmiddag och CK, det kan inte bli annat är great!:D

Nöjd!

Vilken toppenhelg det varit! Från början till slut=)
Men idag är jag en trött människa! Låg kvar länge i sängen, sen har det varit soffläge, först i min egen och sen hos Ingrid.. Inte gjort nåt vettigt alls, men gud så skönt det har varit!!
Nu ska jag sätta i en film o krypa ner under täcket, det känns som att en tidig kväll är passande!

Tack för en riktigt trevlig helg! Gonatt=)

Bomullsklackar

Idag var jag och Elin iväg och kollade när Inkan spelade innebandy. Det var så kallt i hallen, och när man inte har några tjocksockar med sig blir vantarna det enda alternativet. Å vips hade jag ett par klackskor på mig! Stiligt va?=) Tummarna ger rikitgt snygga klackar! Hahah!



Igår var det tjejkväll hos Carina, riktigt trevligt! Vi käkade massa onyttigt, drack vin, kollade på idol och pratade en hel del tjejsnack, precis som det ska va=) Senare bar det iväg ut på heartbreak, eller förlåt mig; köttmarkanden!! Vidriga människor det finns alltså! Bara för att man befinner sig på ett dansgolv så betyder inte det att det är fritt fram att taffsa, kladda o äckla sig. Det är inte ok!!

Ikväll blir det dock ett återbesök på köttmarknaden, ska först till Räkan på en försenad 25-årsfest! Hoppas på vettigare människor ute idag!=)

                                                                 


Här är järngänget från igår!


Trevlig helg!


Rensning

Igår städade jag klädkammaren och rensade ur massor av kläder!

Här har jag slängt fram en massa kläder som ska sorteras! Det här är ändå bara högen som kommer från garderoben, allt som hänger på galgar och det som ligger i byrån hade inte plockats fram än!
Sammanlagt blev det 2 stora papperspåsar med kläder som rensades ut och då hade Madde redan tagit 1/3.. Så är det nån som vill ha kläder, är det bara att komma hit o rota i påsarna=) Annars skänker jag bort det till myrorna eller nåt liknade för bort ska det!!





RSS 2.0