Jobb

Jag har vart lite dålig på att uppdatera mig här på senaste.. har haft så mycket å göra så tiden har inte riktigt funnits.
Just nu jobbar jag på dagis i två veckor ungefär.. veckan efter börjar sommarjobbet på äldreboendet. Där blir jag i 5 veckor, sen ska jag ha sommarlov nästan heeela sommarn:) ska bli så himla skönt!! Inte mycke alls planerat för sommarn, men är just de som är så bra. Spontana saker är oftast de roligaste! Jag vill iaf utomlands nån gång i slutet av sommarn eller i höst. Frågan är bara med vem och vart.. men de löser sig alltid=)

På fredag är de tunntöming, ser jag verkligen fram emot! Sista natten med gänget=) iaf innan alla drar hem över sommarn. Hoppas på en trevlig kväll!

Nu blir de snart till att krypa ner å sova..

Natti natti!

Fullt upp!

Att man aldrig kan lära sig att göra saker i tid! Så här är det alltid, man sitter o tokpluggar i sista stund.. har en kursportfölj OCH en rapport som ska lämnas in.. å de går inte att skriva ihop bara sådär.. krävs att man börjar i tid och att man planerar.. jag har som vanligt inte gjort nåt utav de...men men.. jag får skylla mig själv!

Förutom stressen i skolan så börjar allt ordna till sig nu tror jag, jag har insett att det som har hänt egentligen var det bästa som kunde hända! Varför fortsätta någonting som inte är bra?.. Ingen mening alls med de.. och jag är glad att jag kommit på det nu. Allt eftersom man får reda på vissa saker så faller bitarna på plats..

Jag ska ju springa vårruset imorrn åxå.. ska bli himla skoj. Dom har ju tydligen beställt tröjor som vi ska ha på oss.. haha..  får väl se hur dom ser ut:) Efteråt blir de picknick och lite vin! De kan jag behöva nu mitt i allt pluggande..

Så skönt att ha haft sällskap nu sen i fredags, jag trivs så bra tillsammans med dig!! Hoppas allting löser sig...

Ikväll är det match, hoppas bara att det slutar regna.. hörde rykten om åska åxå... fy satan!

Lite mat å sen plugg igen tills de är dax att sticka iväg på fotboll..

Tjing sålänge!

Motivation tack!

Jag har massor att göra nu, men kommer mig inte för att göra nånting... motivationen känns inte på topp direkt!
Idag hade jag planerat att få undan en hel del, men har jag gjort nåt då?? nää... har bara läst igenom lite om ledarstilar och funderat vad jag ska skriva..
de är ju en början iaf, men långt ifrån vad jag planerat att göra idag.. När ska jag hinna då?? är ju så mycket som händer nu innan sommarn.. fan!!

Jobb ikväll åxå.. har ingen lust alls.. Vill bara vara klar med allt nu och få sommar!!

Jag ringde förresten om sommarjobbet idag igen.. dom har fortfarande inte hittat mina papper!!!  Jag blir så less!! Ett jobb är ju ett måste under sommarn om jag ska klara hyran och kunna leva över huvudtaget.. Dom skulle ringa upp mig senare sa dom.. sist dom sa så hörde jag inget.. skitställe! blir väl att jag får ringa upp imorrn igen..
Helst av allt skulle jag vilja hitta ett helt annat jobb och bara tacka nej till det här, skulle va så skönt och slippa den här osäkerheten!! Men vart finns jobben då??

Orkar inte..

Jag vill få ordning på allt nu! Känns som att jag lever i ett kaos.. Jag inbillar mig att allt är bra stundtals, men ibland, ganska ofta nu för tiden, får jag bakslag och påminns om verkligheten!

Jag vill att det ska vara som förut igen!!!


Vinst!

Ikväll har vi haft ute-premiär i korpen.. Riktigt skoj! Vi vann med 3-0 å 2 mål blev de från min sida:) Känns lite konstigt att spela 7-manna, ingen offside och lite ytor, men så kul att spela igen!! har aldrig spelat på konstgräs tidigare så kändes lite konstigt.. På fredag har vi nästa match igen, är tre matcher nu i nån slags cup, sen får vi se om vi går vidare till slutspel. I slutet av maj börjar den riktiga korpserien.. Ser jag verkligen fram emot:)

De vore kul om ni lämnade en kommentar eller så om vilka ni är som läser min blogg.. ser att det blir fler och fler så blir lite nyfiken:)

Har ju vfu den här veckan, skönt att slippa allt läsande en stund, men istället har man en massa uppgifter som jag borde börja med snart, eller borde ha börjat för längesen egentligen.. men men.. de brukar alltid lösa sig!

Gonatt!

Upp och ner

Livet är som en berg och dalbana.. just nu går det ner.. jag har en dålig dag/kväll.. vet inte varför, men antar att det ska vara så ibland. Jag har haft en tid som har fungerat skapligt ett tag, men nu känns det konstigt.. allting kommer ikapp en tillslut, hur mycket man än försöker förtränga! önskar att tiden kunde läka alla sår, men det fungerar inte riktigt så för mig, inte i det här läget.. eller vad vet jag, det kanske är så?.. hur länge ska man vänta innan såret slutar blöda?.. jag vet inte.. mycket tankar nu... Alla jobbiga tankar och funderingar kommer när man sitter själv, men det är nog just dom ensamma stunderna som behövs ibland.

Jag har mycket att se fram emot nu så jag borde vara mer positiv.. men just nu orkar jag inte de! Jag tar de positiva tankarna en annan dag..

tack för idag, slut för idag!

Söndag

Gårdagen blev rätt lyckad, kul att träffa alla kompisar där hemma, det händer allt för sällan nu för tiden.. Vi började hos Madde, gick sen vidare till Maria och sist järnvägs..Det var ganska mycke folk ute, men på nåt sätt känns det som att man kände fler förr.. varför är de så? är man hem hem alldeles för sällan så att man inte har nån koll på ljusdals-folket längre:) Jag tror helt enkelt att man hade roligare ute på krogen när man var yngre.. känns så nu iaf! Jag har ofta mycke roligare på förfesterna:)

Jag började dagen(söndag)med att vara riktigt trött och sliten.. orkade inte göra nånting vettigt! Vid 2 åkte jag hem till Gävle igen eftersom att jag skulle jobba. Lagomt laddad jag var för de.. som tur va så var det lite sålt på konserten och den va bara ca 1,5 tim:) När jag kom hem igen tog jag på mig träningskläderna och stack ut och sprang en runda, omotiverad till max var ja, men riktigt skönt efteråt. Gjorde t.o.m sittups och armhävningar efteråt, de ni!:P

Nu ska jag krypa ner och lösa lite korsord innan de är dax att sova.. Det kommer att bli en låång vecka!

Natti natti!

Lek, grillning & fest på schemat

Idag träffade jag Linda, Alva & Camilla och fikade på kick off.. Sen strosade vi runt i centrumhuset, stötte på Malle åxå, lillmagen hon skaffat sig nu då, så himla fint!! Sen åkte jag, linda och alva till parken och lekte lite, åkte rutchkana, gungade å så=) Efter en stund gick vi ner till kyrksjön och kikade, Alva fick för sig att hoppa i åxå.. haha.. hon är så jäkla snabb=) som tur va hann hon bara kliva i med fötterna, men blöt blev hon=)

Nu har vi nyss grillat här hemma, givappachi (hur de nu stavas), klyftpotatis, majs och tzatziki, riktigt gott!! Ingen sommar utan grillning=)

Nu ska jag börja på att göra mig klar för kvällen, ska nog inviga mit nya linne ikväll åxå:)


Vitt vin blir de ikväll:)

Trevlig kväll!


Ljusdal

Nu är jag hemma i Ljusdal hos mamma o pappa. Blir nog bara en lugn hemmakväll som de känns, Ida ska komma hit snart så vi ska väl kolla lite tv åså. Va så längesen jag träffade henne nu, så ska bli kul o uppdatera varann lite:) Har börjar känna mig krasslig åxå, riktigt ont i halsen och är halvhängig.. Jag får absolut inte bli sjuk  nu, börjar ju praktiken på måndag och på tisdag har vi våran första match utomhus! Den har jag sett fram emot länge:) Vägrar att missa den!

Imorrn kanske de blir Hudik över dagen, mamma o pappa ville handla lite kläder så då kanske jag gör dom sällskap.. får se hur jag mår.. Sen på kvällen blir de partajj hos maria, sen järnvägs och smalare än thord! Va riktigt längesen jag va på dom nu. Ska bli himla kul o festa med ljusdals-tjejerna åxå, saknar er massor!! Malle skulle komma förbi åxå, så då får man kika lite på bäbismagen:) Hoppas Madde åxå kommer så vi äntligen kan träffas "alla fyra", malle, elin, madde å jag.. Vi som hade våra middagar med spel å massa tok, som jag saknar det!!


image2
Hittade ingen bild på bara oss fyra så ante får väl vara med på ett hörn han åxå..:)




Vilket skitväder de blev då.. regnit och grått... Jag vill ha tillbaka våren!!

Valborg

Vi som sett fram emot gårdagen så mycket, det blev ju inte riktigt som vi tänkt oss.. Men va en helt ok dag iaf, champagnefrukost, lunch på stan, lekar, grillning i boulognern, fest på mifgård, kåren, berggrenska en snabbis å sist donken..

Idag har vi vart ute i hemlingby å grillat, riktigt skön dag!!

Blev bara en snabbbloggning idag, måste kila iväg å möta camilla vid bussen nu.

I helgen blir de Ljusdal å smalare än thord:)


RSS 2.0