Oväntat besök

Här sitter jag i soffan o har precis ätit frukost, är ledig idag så passar på att mysa lite i morgonrocken innan de är dax att ta tag i dagen.

Ni som har vart hos mig vet att jag bor på tredje våningen.. o då räknar man kanske inte med att nån ska stå utanför o kika in genom fönstret.. men de va just de som hände nyss.. jag höll ju på att flyga högt upp i taket!!

Helt plötsligt ser jag en skugga utanför o nästa sekund står de en karl på en lyftkran alldeles utanför, å då menar jag verkligen alldeles utanför!! säkert bara en halvmeter från fönstret står han o borrar o har sig på balkongen bredvid.. läge att knyta åt morgonrocken o dra ner persiennerna!!

ahhhh!! shit! nu känns de som att han är på väg in hos mig!!  ställningen han står på svajar en hel del..han kommer närmare o närmare.. jag vill inte ha nån inbrakandes genom rutan tack!

fan, ja e rädd nu! försvinn härifrån!!

Trötta ögon

Nu är Linda trötter..

Har jobbat på konserthuset ikväll.. första gången efter sommaruppehållet, Joe Labero stod på schemat.. Blev en rätt lång kväll.

Annars går de väl både upp o ner nu.. Klarade iaf tentan i tisdags!!!=) det gick över förväntan! Sen har syster vart o hälsat på i några dagar, riktigt kul!

Ska inte nämna några negativa delar i mitt liv ikväll, ingen som vill läsa om sånt iaf!

Fick reda på ikväll att det är ispremiär för oss imorrn i ljusdal.. nästan så man måste åka hem över dan för att äntligen få åka lite grillor=) som jag har saknat bandyn!!

Så... nu blir de lite kvällskäk innan ja ska bädda ner mig i soffan.

Gonatt gott folk!

Lättad

Det känns som en stor sten lättat från mina axlar nu!! Tentan är avklarad och jag tror kanske eventuellt förhoppningsvis att jag klarat den...

Nu är det bara redovisningen av temaarbetet kvar på torsdag + att skriva två lärarhandledningar, men de känns som en fis i rymden just nu! Sen blir de ledigt i ungefär en vecka, ska bli underbart!!

Idag har jag o Elin haft en riktigt skön dag=) Efter tentan tog vi en fika i cafeterian, sen bar de av mot stan för lite strosande, lunch på nian, promenad i boulognern, kikade på kryssningar och slutligen herrmiddagsmöte.. 
                                         


     <----- Sötaste vännen som jag spenderat så gott som hela dagen med








Jag har äntligen kommit mig för att lägga in bilder på datorn åxå så nu
finns det en del på facebook, bara att ta sig en titt=)

Ljusdal

Då var man i Ljusdal igen då!
Det är fest hos Putte ikväll, han o Madde har fyllt år båda två så dom slår ihop kalasen=) Ska bli kul att festa lite med Ljusdalsfolket! Blir väl utgång sen antar jag, brukar sluta med de=)

Jag skulle egentligen ha en nykter helg nu, men vad gör man inte när ens vän har fyllt år:P Jag är inte sen att offra mig! haha.. Men blir nog någorlunda lugnt iaf, har ju match imorrn igen.. Spelade idag åxå, var nog bästa matchen på länge, synd att vi förlorade bara. Vi var faktiskt värd segern!!

Gapa o svälj, nu är de helg!


Dax för en uppdatering

Jag känner mig lite frånvarande från bloggen just nu..

Har lixom inte riktigt tiden o orken till att sitta här o skriva.. skolan tar slut på mig.. varför ska allt komma på en gång?!! på en 5-veckors kurs ska vi ha tre olika slutuppgifter. litteraturredovisning, temaarbete OCH tenta!!

Under en tid har jag nu kännt mig på toppenhumör och allt har flytit på bra.! Kan jag inte få fortsätta ha den känslan.. jag blir så trött på mig själv ibland.. jag ska alltid börja fundera.. kan jag inte bara låta saker och ting vara o bara leva i nuet!!  Ta varje dag som den kommer bara.. jag tror att det har vart allt för bra ett tag.. nån gång måste de ju vända.. egentligen är de ju inget problem jag kan peka på, förutom skolan som tar död på mig just nu.. så vad är det jag tänker på då.. hahaa.. ja säg de! blir inte klok på mig själv ibland...
klockan är mycke också o jag är trött.. kanske beror på de.. vi säger så!=)

lika bra jag lägger ner nu innan de bär iväg allt för långt.. haha..

gonatt gott folk!

De va på tiden!

Nu har jag äntligen ett internet som fungerar!!=) De tackar vi Anders för, tänk att de kunde va så enkelt:P Här har jag gått i kanske en månad utan internet o inte fattat vad jag ska göra..Madde o Anders kom förbi på fika idag så han erbjöd sig att kolla min datorn... Det krävdes bara några minuter så visste han hur det skulle åtgärdas.. haha.. Tack tack tack!

Det har ju hänt en hel del sen jag skrev sist, orkar verkligen inte rapportera om det.. Det har iaf vart n0llning, där man träffat många underbara människor, skolan har börjat, (på både gott och ont), jag har börjat träna!!!!!, och jag har fyllt år..
Det känns väldigt bra just ju.. allting flyter på och jag är nöjd med det mesta=)

så.. de får räcka för idag! ska lägga mig o läsa lite plugg nu.. kemi, yej!!



Jag lever!

Jag har ju inget internet som fungerar hemma så därför jag inte uppdaterat på länge... men jag lever iaf:)

RSS 2.0