Wiihoo!

Jag har hittat min drömjacka!! Äntligen! Den har allt jag har spanat efter, högre krage, fickor med dragkedja och innerficka, plus att den är i äkta skinn! Den kostade lite mer än vad jag tänkt, men jag fick pruta 150 kr pga en liten fläck på ryggen som kunde gnuggas bort sen:) 


                                                            


Söndag!

Jag vaknade i bra tid imorse, låg kvar en stund och läste tidningen innan jag tog mig en skön morgonpromenad i boulognern. Första längre promenaden efter operationen och det var inga problem alls, jag är på g igen:) Sen blev det en riktig helgfrukost i soffan. Älskar verkligen frukost!

Idag ska jag renskriva en skoluppgift som ska skickas in och eventuellt strosa lite på stan. Ikväll blir det första jobbkvällen efter sommaruppehållet och sen kommer Madde och gör mig sällskap en vecka framåt:)

Jag har även klickat hem första säsongerna av både scrubs och vänner nu på morgonen. Man läre ju passa på när det är rea:) Tänkte börja samla lite smått, båda serierna är ju helt underbara:D

Torsdag

Idag har jag träffat Emilie och Madde.. Fikade på Finess (för omväxlings skull) och tjattrade lite, sen for vi vidare hem till mig där Madde fick öppna sina presenter. =) Trevlans!

Imorrn blir det en sällskapsspelsdag hos mig med samma sällskap innan jag vänder hem till Gävle igen!

Har även pratat i telefonen med min kära syster idag, det händer inte varje dag nu för tiden så det var efterlängtat!<3

Nu ska jag gå upp och börja läsa i boken jag köpte idag innan Emilie och hennes mamma kommer över på fika..

                                                                        Tjing!

Pucko!

Vafan!! Jag har ju totalt missat att Greys har börjat ikväll, dubbelavsnitt o allt!!:(
Jag som har väntat hela sommarn och så missar jag säsongspremiären!! Skit!

Ljusdal

Igår va vi på bio, the ugly truth, riktigt bra och rolig film! Kan verkligen rekomenderas:)

I eftermiddag bär det av hem till Lightvalley i några dagar. Ska bli skönt! Det är ett tag sen jag var hem så känner att det är dax nu, passar ju perfekt eftersom vi har gjort undan allt i skolan också:)
Men först ska jag fixa lite här hemma och möta upp Elin och Räkan för en fika på stan.

Ha en trevlig dag!


21 september

Måndag idag, vilket betyder den enda obligatoriska lektionen under hela veckan. Jag och Elin stannade kvar efteråt och gjorde undan den uppgift som ska göras till nästa vecka. Så skönt! Nu kan vi ta det lugnt, slappna av och läsa lite litteratur inför uppsatsskrivandet. Gött!=)

Nu är iaf operationen gjord och det gick bra. De hittade nån skada på korsbandet och gjorde något de kallar för "shaving", man skulle kunna säga att de har skrapat bort det som var skadat.. Jag fick även kortison eftersom de såg att jag hade en inflammation i knäleden. Så nu hoppas jag att det äntligen ska bli nån ordning på allt det här! 8 månader efter skadan.. bättre sent än aldrig!=)
Efteråt har det gått himla bra med knät, jag går hyffsat bra och har knappt nån värk. Däremot har jag fått biverkningar av värktabletterna. Har haft helt sjuka smärtor i övre magen/bröstet. Knappt sovit någonting på två nätter, vaknar av att jag gråter av smärtan i bröstet. Går upp och går, dricker vatten, halvsitter i sängen, lägger mig i fosterställning, ja allt möjligt för att underlätta smärtan, men ingenting har hjälpt!!
Idag fick jag nog och ringde dagkirurgin i Sandviken och talade om hur jag mådde och de sa åt mig att direkt sluta med alla värktabletter. Antagligen har jag fått magkatarr och tabletterna är för starka och gör allt bara värre:S Förhoppningsvis ska det lätta lite nu eftersom jag inte ätit en enda värktablett på hela dan.. Har kännt en hel del i magen idag också men hoppas verkligen att natten blir lugn.

Jag ska bädda ner mig i sängen nu, min kära moster ringde och frågade om jag ville ha healing för att eventuellt underlätta smärtan, så jag hoppas det ska funka.

                                                                            Gonatt!=)


Idag!

Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå.. Är riktigt nervös inför operationen!! Hungrig är jag också! Jag hade ju tänkt sova länge idag så att jag skulle slippa bli så hungrig, men såklart vaknade jag strax före 8 med en kurrande mage som ville ha frukost. Men nejdå, vatten, saft, te eller kaffe är det enda jag får dricka idag.. Å det mättar ju mycke vill jag mena!

Nu ska jag nog ta och sortera lite bilder på datorn och döda lite mer tid och försöka glömma nervositeten!

Tjing!


Melissa Horn

Såg precis att Melissa Horn kommer till Spegeln 3:e december! Jag VILL dit!! Nån som är på??!=)
Vore ju grymt kul, skönare röst får man leta efter!!




24

Då var man ett år äldre! Tänk vad tiden går.. Snart är man närmare 30 än 20! Det säger väl swisch så är det dags för pension;)

Jag har iaf haft en riktigt bra helg, det har verkligen varit lyckat! Har haft alla mina vänner samlade och idag har hela familjen vart här. Jag är så nöjd!! :D
Jag avslutar nu denna toppenhelg med en filmkväll med min älskade syster!!

TACK alla som har förgyllt min helg!!<3


Minnen!

Jag sitter och rensar mitt fotoalbum på datorn nu.. Helt sjukt vad man samlar på sig bilder alltså! Å fula bilder! Jag har suttit och skrattat så mycket så magen värker!=) Tur att det finns kamera, för herregud vad jag har glömt mycke tok man har gjort!!
Jag får fortsätta min rensning en annan gång, nu läre ja krypa i säng om jag ska orka med helgen som kommer!
Jag ser verkligen fram emot lördag, alla vänner samlade!!! det händer inte allt för ofta nu för tiden:D

Gonatt gott folk:D

Kasst!

Vilken insats Sverige!! Hahaha.. Pinsamt ju! Det enda positiva med matchen var 3-poängarn..

Nu glömmer vi den matchen och tittar på Idol och Fråga Olle-dokumentären ist:D


Effektiv AB

Idag har jag och Elin varit grymt effektiva!! Skrivit klart 2 uppgifter och gjort en intervju, så skönt! Sen har jag läst klart en av tre uppsatser ikväll och och gjort reflektioner på den. Bara två kvar! Dessa ska bli klara innan tordag kväll och det ska jag hinna, så är det bara!

Min älskade, söta och underbara syster kommer hit över helgen!! Ska bli såå kul att få umgås en hel helg med mitt hjärta. Eller ja helt själva kommer vi ju inte att vara.. kommer va fullt hus här, haha.. men kul kommer det bli:)

Tjing!

God morgon!

Nu väntas en ny vecka, efter 2 veckors VFU är det dax för skolan igen. Seminarium i eftermiddag och sen förelsningar fram till torsdag. Jag och Elin bör nog även sätta igång tänket en aning inför examensskrivandet. Paniken börjar faktiskt komma, hur ska vi hinna klart till jul när vi inte ens fått börja än?! Kan vi inte bara skippa alla onödiga uppgifter vi har nu och få sätta igång snart!!
Jag ser verkligen fram emot dagen då uppsatsen är inlämnad och godkänd! Tänk vilken lättnad!

Jag har iaf en fullspäckad vecka framför mig, först skola och träning. Sen på onsdag efter skolan så får jag besök av min kära mor, vi ska ta en shoppingrunda i valbo och äta nåt gott tillsammans. På fredag morgon kommer Emilie hit och stannar till sön. Vi ska göra stan och sen blir det ju lite födelsedagsfest här på lördag. Så under lördagen kommer det även dyka upp fler vänner som ska förgylla min helg:) Det ser jag verkligen fram emot!!
På söndag är det tänkt att både mamma och pappa ska komma och fira mig o så ska vi gå på fotboll, Gefle-Göteborg.. Pappa har ju sagt så länge att han vill komma ner när det är nån match så det passade ju perfekt nu!

Igår kom Madde och ska vara min sambo hela veckan eftersom hon har innevecka, så jag kommer verkligen ha härligt folk runt omkring mig ett tag framöver nu:D

Nu: frukost och en dusch!

RSS 2.0