Nyår i Funäsdalen!

Imorrn bär det av till fjälls! Ska bli så skönt o komma iväg, åka skidor, afterski o massa mys!=)


Nu håller jag på att packa o tvätta för fullt!


Dålig på boggskrivandet nu, men finns så mycke annat att göra ist!=)


De blir annat när ja är hemma i Gävle igen..


Gott nytt år!!


Dan före dan..

Vi har nyss klätt granen och nu står knäcken på spisen.. Josse och mamma gör nån slags polkagrischoklad nu. Sen blir det mys vid granen med familjen. 

Igår hade vi den traditionella julträffen med tjejerna! Såå kul! Som jag saknar den gamla goda tiden när vi hade möjlighet till att träffas alla fyra!! Det blev iaf en riktigt lyckad kväll med mycket skratt o prat, vi lagade god mat, spelade spel och hade det supermysigt!


Nu ska jag gå upp och kolla knäcken.

Jag får väl passa på att önska en god jul till alla för nu skriver jag nog inget imorrn när det är julafton! 


Jag ser det snöar..

Åhh va det snöar nu=) Så underbart härligt! Hoppas verkligen det håller i sig fram till julafton.

Det är så ovant att inte ha en massa måsten, nu går dagarna utan att man känner någon press på att saker måste göras inom en spreciell tid. Visst är det en del som ska fixas o grejjas innan julafton, men det känns bara mysigt! Imorrn ska jag först hjälpa mamma med lite saker här hemma, sen på kvällskvisten ska jag till madde och klä hennes gran och fixa skinkan=)

Jag saknar min kära Inkis en hel del nu!! Det känns lite extra nu när man inte har lika mycket att göra på dagarna. Men de har de garanterat bra där nere i värmen=)

Undrar vad man ska hitta på ikväll då? Tror det lutar åt ytterligare en lugn o skön kväll i soffan..

Joggingtur

Emilie ringde ikväll och frågade om jag skulle med ut o springa.. Min första tanke va nåt i stil med: Är du galen?? De är ju snorhalt ute!! Men jag tackade ja till erbjudandet iaf och det är jag glad för! Riktigt skönt efteråt! Visst var det blank-is på många ställen men bara man hade fått upp farten så gick det bra=)

Imorrn bär det iväg till Hudik med Madde för en sista klappjaktsrunda.. Jag hoppas vi hinner träffa Malle, Isabelle & Elin för en fika eller så också..Vore trevlans!

På måndag kommer min älskade syster hem till Sverige igen!! Som jag har längtat efter min andra halva!! Nu jäklar ska vi umgås en massa i jul o ta igen allt vi missat!

Jag och huset

Idag tog jag mig en riktig sovmorgon, första på länge!! Så nu är jag utvilad=)

Undra vad jag ska göra idag då? Alla jobbar ju..
Men det är rätt skönt att ha en dag för sig själv och bara ta det lugnt efter en veckas stress.. Här hemma i huset är det  så tyst och skönt, man slappnar av och blir alldeles lugn! Det är precis vad jag behöver nu!!

Jag ska nog ta mig en promenix idag iaf. Senare idag ska jag o mamma baka pepparkakor och ikväll är Ida på tvn igen när det är dax för hockey, så då ska jag sitta bänkad=)

 

50 år!

Idag fyller min kära mor hela 50 år!!=)

 Det blir ett lugnt firande eftersom vi slog ihop hennes o pappas födelsedagsfirande i somras.. Vi var iaf ut o käkade o nu är det fika-time.


Bäst att gå upp och vara social igen, kände att jag behövde vila öronen lite från farmors pratande.. haha.. men nu är jag redo igen:P


Undra vad jag ska hitta på imorrn då? nån som är ledig som vill leka med mig?=)


Seger!

Vilken match vi gjorde ikväll, vi hade bara 1 avbytare men gjorde en riktig kämpainsats!! Efter matchen kändes det ungefär som att man suttit på en spinningcykel i 3 tim, så slut var jag!
På papperet är dom egentligen ett mycke bättre lag än oss men idag lyckades vi hålla emot.  Vi tog ledningen med 1-0, de gick upp till 1-1 och det resultatet stog sig sen till slutet av sista perioden.. då lyckades jag skjuta in ledningsmålet! strax efter blåste domarn av matchen.. Riktigt härlig seger!=)
Jag lyckades ju pajja mitt knä lite halvt också.. fick mig en lufttur över sargen och slog mig rätt bra.. känns ungefär som att jag har bara halva knät kvar.. hoppas de känns bättre imorrn.. ingen lust att vara halta-lotta!

Nu ska jag fortsätta med min packning och sen krypa i säng. Ska upp i bra tid imorrn o köpa de sista klapparna innan tåget bär iväg till mitt vackra hälsingland!

Förresten.. duggan vi hade igår, som jag kände mig så satans oförberedd på, fick vi tillbaka redan idag, 1 fel hade jag.. haha.. fattar inte riktigt hur det gick till men på nåt sätt hade jag väl lyckats printa in skiten i huvet!=) Så nu kan jag släppa allt och ta jullov!

Bye bye Gävle!

Imorrn mitt på dan nån gång bär det av hem till ljusdal för ungefär 3 veckors jullov!! Underbart ska det bli!
Kändes lite konstigt att säga hejdå till mina tjejer idag.. man har ju vanan att träffa dem så gott som varje dag.. men istället får jag träffa alla där hemma ist, så jag ska inte klaga=)

Nu har jag sprungit runt som en yr höna här i lägenheten och försökt styrt upp nån slags packning.. vardagskläder, massa varma kläder till fjällen och lite festblåsor:P får fixa resten senare ikväll för nu läre jag kila iväg på innebandymatch.. den börjar 21.10.. så jäkla sent!! men men.. bara att gilla läget!

forts.. senare ikväll=)


hej sålänge!


Fikapaus

Jag kände att det var dax för lite energi så nu har jag fixat fika! Kaffe,pepparkakor o lussebullar kanske kan hjälpa mig att hitta motivationen till pluggandet?..

Jag önskar att jag fick slippa den här pluggdagen och åka ner till min söta vän i Sthlm och fira henne ist!!




Frugan fyller 22 idag!! Grattis honey!=)



Söndag

Igår släckte jag lampan strax före 12 o idag vaknade jag utvilad o pigg halv 10. Perfekt!
Idag blir de hårdkörning inför duggan imorrn, har knappt tittat på papprena än, riktigt illa! men det brukar ju lösa sig iaf...
Ska hinna med julklappshandling o firande av janki också, så jag kommer nog inte ha långtråkigt idag iaf..=)

På onsdag bär det av hem till Ljusdal!! Den här gången har jag längtat riktigt mycke, ska bli så skönt att vara hemma en längre tid och bara vara utan en massa måsten.

Nu ska jag tända tredje ljuset och äta frukost!


Mysbrallan

Gårdagskvällen blev himla lyckad=) supergod mat hos elin, ove-invigning, förfest hos curry o slutligen kåren!

Idag har jag vart seeeg... legat i soffan så gott som hela dan o inte fått nåt vettigt gjort.. pallrade mig upp till duschen o iväg till jobbet iaf.

Nu har jag en ensamkväll framför tvn, så skönt!
Myskläder är  nog en av världens bästa uppfinningar.. jag så gott som bor i mina mysbrallor =) En filt, en kopp te och tända ljus är också viktiga detaljer för en kväll i soffan!


Trion

Ikväll ska vi hjälpa till att tömma baren på kåren!!=)



Skål då!

Effektiv dag!

Idag har jag vart duktig, pluggat tammetusan hela dagen OCH kvällen!! Suttit i bibblan och skrivit fördjupningsarbete och pluggat till tentan, nu ikväll har jag faktiskt gjort klart läsloggen också.. skönt skönt!
Imorrn är det hårdkörning i bibblan som gäller igen...

Ska till tandläkarn imorrn åxå.. det är ju verkligen på tiden! haha.. va kanske 3, 4 år sen jag var där senast.. jag brukar aldrig ha hål, men bara för att jag säger det så får jag säkerligen laga alla gaddar imorrn! Jag tycker synd om mitt stackars bankkonto iaf.. jag behöver pengar till julklappar nu... men man måste väl tänka på tänderna ibland åxå=)

Borde man vara skrockfull?? Jag tappade nämligen en spegel i golvet idag och såklart gick den sönder.. 7 års olycka eller vad är det man säger?.. hoppas de 7 åren går fort isf!!
Det kanske börjar visa sig i tandläkarstolen imorrn:S

Det är inte långt kvar till jul nu och linda har inte köpt en endaste julklapp än.. good work!

Nu är det korvstoppning i mitt huvud så då är det väl kanske dax för sängen...



Bra Linda!

Jag tog mig faktiskt i kragen och läste en del ikväll, det trodde jag aldrig:P

Nu ska jag krypa ner och fortsätta läsningen tills ögonlocken blir för tunga.

Nattinatti!

Vilket julbord!

Är nyss hemkommen från ett hejdundrandes julbord! Snacka om mat! Det var nog bland det godaste jag ätit, de hade tammetusan allt! Men nu har jag ont  i magen istället.. Det kan nog bero på all efterrätt jag stoppade i mig.. även om jag var mätt så var jag tvungen att ta lite till av allt det goda! Och det värsta var att allt var gott, så ni kan ju tänka er hur mycket jag tog två gånger av=)
All mat får helt klart vara värt mitt magont!

Nu ska jag försöka hitta motivation till lite plugg.. Är nog mer sugen på en film eller så.. får väl se hur det slutar..

På fredag är det tunntömning på kåren, jag är redan laddad:P


Det går så mycket lättare när man är positiv

Jag bestämde mig för att åka hem till Ljusdal och det är jag himla glad för, helt underbart med ett riktigt vinterland=) Jag vet att jag tjatar om snön, men vad ska jag göra, det är ju såå mysigt!!
Det var så skönt att komma hem och bara ta det lugnt, umgicks med mamma o pappa först , va ut en sväng på promenad. Sen tog jag bilen upp till Ida & Johan och hälsade på, vi hade glöggkväll o pratade en massa om nyår=)

Ikväll har jag vart iväg på ki-box, elin är sjuk så jag traskade iväg själv.. inge kul att komma dit utan att ha någon att boxas med, men kände ändå att jag vill  träna. Som tur va så var Sofia där och var i samma situation, perfa!
Efter träningen följde Carina med hem och fikade. Jul-te och pepparkakor, riktigt trevligt!

Den här veckan blir det bibblan varje dag med fördjupningsarbete o tentaplugg, något jag ser fram emot!!? njaee.. Men vi ska vara glada att det inte är några tunga ämnen iaf... ser ni.. jag letar fram det positiva..haha..  så man ska göra för att få motivation! eller..?.. aja.. jag försöker iaf! Det blir nog bra tillsut!

Imorrn kväll är man bjuden på julbord genom jobbet, göttans! Det blir våran julkapp värd 430:-, inte illa!=) Det tackar man för! Jag ska äta för varenda krona.. hahaa..

Jag avsultar med några bilder från igår:


           


         



         
Godnatt gott folk!


Hem till snön?

Pratade med pappa ikväll o tydligen snöar det för fullt hemma i Ljusdal... Jag vill åxå ha snö!! Han skickade över en bild som han knäppt nu ikväll.. titta!! Hur mycke snö som helst ju!



Här i Gävle är det bara regn o rusk!

Jag funderar på att ta tåget hem över dagen imorrn, jag har ju ändå inget planerat..
Pappa erbjöd sig att betala resan åxå för att få träffa mig, så varför inte?

Jag tror jag nappar på hans förslag faktiskt=)
Bäst att ställa klockan så man kommer upp i tid då.

Gonatt!

Tung i huvet

Det känns att man drack vin igår.. riktigt seg idag!
Men det blev en riktigt lyckad kväll iaf!!=) (om man bortser ifrån att en mobil och en kamera blev stulen!! ) satans människor som inte kan skilja på ditt o mitt!!

Nu ska jag ge mig iväg o jobba.. lagomt peppad!

Jag bjussar kanske  på lite bilder från gårdagen senare ikväll=)

Tjohej!

Vilken kombination=)

Världens bästa tjejer o en massa vin! Vilken kväll det kommer bli!
Å Camilla, jag lovar att hålla mig ifrån alla handfat, du kan va lugn!;)









Premiär!

Ikväll har jag o Madde ätit tomtegröt och julskinkemacka med senap. Mums fillibabba!!=)




Imorrn är jag ledig från skolan och har inget arbete i bibblan inplanerat, så skönt!! Ska ta mig en välförtjänt sovmorgon!
På kvällen kommer brudarna hit. Vin, ost o kex, idol o sen utgång:D Skojskoj!


Pepparkaksbak

Idag har regnet öst ner.. perfekt dag för att baka pepparkakor! Det tyckte iaf vi=) Julstämningen på topp, julmusik o massa skratt!
Här får ni ett smakprov på våra konstverk:





Efter julbaket var det jobb som gällde, julkonserten 2008.. så mysigt att sitta o lyssna på julmusik, bra show var det åxå!

Mycket jul en regnig dag=) Varför sitta inne o deppa över trist väder? Bättre att göra nåt extra istället!

Massage, - Ja tack!

Va skönt det är att träna! Känslan efteråt, när man är helt utpumpad i både kropp o huvud, helt underbart!

Är nyss hemkommen från ett ki-box pass på friskis, sån skön träning, den rekomenderas verkligen! Jag ska nog önska mig spinningkort i julklapp åxå, så man får lite variation på träningen.. Jag totalvägrar ju gå på nåt annat pass, de där med aerobic o gympa, de är inte min grej.. kordinationsförmågan är lika med noll.. haha..

Men jag har ont i kroppen nu.. sliten efter innebandyn igår.. fattar inte! brukar aldrig känna nåt efter det.. men men.. råkade ju sträcka mig i låret när jag skulle hoppa över sargen åxå.. så klantigt!! Skulle skynda mig o springa iväg o fylla vattenflaskan i pausen, tog ett högt skutt över sargen o på nåt jäkla vis lyckades jag dra på mig en sträckning.. det kändes på sparkarna på boxen idag:S Massage skulle jag inte tacka nej till nu... öm o stel som en 80-åring!

Ikväll kommer Madde hit o ska bo här i veckan, kul med sällskap!=) Mamsen kommer på onsdag åxå för lite julhandling.

Imorrn blir det pepparkaksbak med brudarna!!:)) myspys!

RSS 2.0